Ankieta

Jak oceniasz pracę moderatorów?

1
2
3
4
5
6

Autor Wątek: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)  (Przeczytany 608021 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
  • Respect: +1
Odp: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)
« Odpowiedź #915 dnia: Lipca 30, 2009, 06:13:47 pm »
0
Więc jak widzę, to Ty przegrałeś tę wojenkę,gdyż się wykruszasz z forum...i nawet szpan Tobie nie pomógł :P A ja kolego drogi-mam za dużo lat, bay brać z Ciebie przykład w tym wątku :>
 :megafon: A poległeś Ty, to i pigmej polegnie!

GUNSN'ROSES-SEX and RELIGION!!!

...bo wszystkim jest dla mnie Rock'N'Roll...8)

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
« Odpowiedź #916 dnia: Lipca 30, 2009, 06:40:00 pm »
0
I mam nadzieję, że tym niemiłym akcentem kończymy ten konflikt :> wszelkie najeżdżanie z dwóch stron na forum nie ma mieć miejsca :>

Nie chciałbym tutaj teraz żadnych komentarzy dot. tego tematu, jeśli już coś są wiadomości prywatne
« Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2009, 06:42:15 pm wysłana przez Witek »

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1242
« Odpowiedź #917 dnia: Lipca 30, 2009, 07:36:53 pm »
0
Mam pytanie natury technicznej. Czy słownik sprawdzający ortografię można uzupełniać nowymi słowami?

P.S. Czy da się usunąć tę idiotyczną emotkę z megafonem?
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
« Odpowiedź #918 dnia: Lipca 30, 2009, 08:50:32 pm »
0
P.S. Czy da się usunąć tę idiotyczną emotkę z megafonem?
Hmmm tutaj niech się ktoś jeszcze wypowie :>

Offline Slither

• Legenda
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Garden Of Eden
  • Dobry BAN nie jest zły
  • Respect: +72
« Odpowiedź #919 dnia: Lipca 30, 2009, 09:09:06 pm »
0
Jak megafon odchodzi to ja też :P

Offline katarynka

• Better
  • Respect: +192
« Odpowiedź #920 dnia: Lipca 30, 2009, 09:37:31 pm »
0
Nie nooo, megafon niech zostanie, byle nie używać go w nadmiarze, ale myślę, że z tym już nie będzie problemu ;)

Ja mam pytanie również natury technicznej :D Otóż od zawsze jak wchodziłam na forum byłam logowana automatycznie, od jakiegoś czasu to się zmieniło i mimo że zaznaczam opcję "zawsze" to i tak za każdym razem muszę logować się na nowo :???: Pomożecie? ;)

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #921 dnia: Lipca 30, 2009, 11:04:04 pm »
0
Nie masz ustawionego Trybu prywatnego w Firefox? Narzędzia-tam na dole będzie ;)

Mieliśmy dodać jakieś nowe emotki, Solid wnioskował tylko nie pamiętam jakie :P

Ten wampir to jest porażka :P

Offline Wojo

• Atittude
  • fade away
  • Respect: +196
« Odpowiedź #922 dnia: Lipca 30, 2009, 11:16:44 pm »
0
mi ostatnio dwie emotki wręcz wystarczają ,dwie mi wystarczaja mojej osobie-nie. czyli :/ :>

Offline REBEL

• Better
  • Respect: +5
« Odpowiedź #923 dnia: Lipca 30, 2009, 11:27:16 pm »
0
Emotek jest wystarczajaco duzo!!!  :> JA PYTAM po co wiecej???  :/ Tyle wystarczy zeby wyrazic emocje!!! Od tego one są!!! OD TEGO SĄ ONE!!!  :>

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #924 dnia: Sierpnia 04, 2009, 11:00:11 am »
0
"martingun-o czym ty piszesz.wyniki sportowe, mają wpływ na to czy ktoś cię pobije ....daj sobie spokój. Ty bredzisz.Wojtek Kowalczyk i inni psędokibice....co ty sobie nie zdajesz sprawy co za głupoty piszesz ,ile ty masz lat?Takie banialuki to możesz wciskać takim palantom w dresach co stoją pod twoją bramą i czekają na hasło "Legia" i biegną,biją i nie wiedzą że nawet ze ten klub(a co to jest?) jest z Warszawy..Przestań pierd....ć farmazony.Biedni nie oczytani kibice Legii.
I nie pisz głupot że to tylko kibiców Legii wszyscy(ITI ile ty masz lat że wierzysz w te głupoty) mieszają z błotem,sami się reklamują w ten gówniany sposób..." - tak napisał 'Artur78' w swoim poście w temacie"Piłka Nożna"...I ja pytam tutaj, gdyż nie mogę doczekać się odpowiedzi na pytania,które wysyłam wręcz masowo o mniej więcej takiej treści...DLACZEGO AUTOR TEGO WPISU NIE ZOSTAŁ UKARANY???!!! :>

Offline REBEL

• Better
  • Respect: +5
« Odpowiedź #925 dnia: Sierpnia 04, 2009, 02:28:26 pm »
0
Martingun daj juz spokoj  :lol: niedlugo cala Twoja "dzialalnosc" na forum to bedzie raportowanie  :lol:
Ja jestem na tym forum pare ladnych lat i jeszcze nigdy nie raportowalem... bo bym sie wstydzil... jak ktos cos do mnie ma, to ja mam zawolac pana moderatora i sie za nim schowac? Ty tak robisz, ciagle masz pretensje dlaczego moderatorzy Cie nie bronią  :lol: Samemu sie wyjasnia własne spory a nie raportuje i skarży jak w podstawówce... Badz w koncu facetem  :lol:

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #926 dnia: Sierpnia 04, 2009, 03:25:26 pm »
0
Raportowanie postów nie jest opcją dla kapusiów,tylko dla ludzi,którzy widzą,że coś na forum nie funkcjonuje tak,jak powinno tzn. np. gdzieś został złamany regulamin. Wymierzanie sprawiedliwości na własną rękę poprzez posty na forum może skończyć się niezbyt przyjemnie dla wielu osób,dlatego lepiej wysłać raport.
Jeśli ktoś pojmuje wysłanie raportu jako skarżenie to jego problem. My widzimy to jako pomoc moderatorom i zasadniczo bardzo cenimy. Nie znaczy to,że reagujemy na wszystkie raporty,a tym bardziej,że reagujemy natychmiast po wysłaniu,bo z różnych powodów czas reakcji może się wydłużyć np. gdy jesteśmy niejednomyślni.

Wierzę,że zarówno administratorzy,moderatorzy globalni,jak i moderatorzy działów dołożą wszelkich starań,żeby sprawę raportów wyjaśnić.
Jednocześnie proszę,żeby nie wysyłać kilku raportów dotyczących tej samej treści,bądź podobnych,bo to jedynie zaspamuje skrzynkę i może spowodować efekt odwrotny od oczekiwanego.

Jeśli wysyłacie raport ułatwcie nam życie i powołajcie się na konkretny punkt w regulaminie,jaki Waszym zdaniem jest łamany w danym poście,bo czasem ciężko to stwierdzić,a w wielu wypadkach o wysłaniu raportu decydują osobiste forumowe spory,w których niekoniecznie chcemy brać udział.

Proszę - traktujmy się nawzajem z szacunkiem,nie naruszajmy niczyjej godności. Traktujmy innych tak,jak chcielibyśmy,żeby oni traktowali nas. Nie sądzę,ze obelgi pod czyimś adresem są dobrym rozwiązaniem. Ale zdecydujcie indywidualnie.
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 04, 2009, 03:44:33 pm wysłana przez Zqyx »
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +10
« Odpowiedź #927 dnia: Sierpnia 04, 2009, 04:51:40 pm »
0
Martingun jesli chcesz moge sie tu odnieść do Twoich raportów

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #928 dnia: Sierpnia 04, 2009, 05:41:28 pm »
0
O ile wiem przysłanie raportu jest równoznaczne z propozycją rozpatrzenia go przez moderatorów,ale do tej pory nie robiono tego "publicznie". Po co ten precendens?

Nikt przecież nie wysyła raportów,jeśli nie chce,żeby sprawa nie była załatwiona. No chyba,że podczas mojej nieobecności coś się zmieniło :o
Są raporty,można zareagować - tyle. :)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #929 dnia: Sierpnia 06, 2009, 11:01:15 am »
0
Martingun daj juz spokoj  :lol: niedlugo cala Twoja "dzialalnosc" na forum to bedzie raportowanie  :lol:
Ja jestem na tym forum pare ladnych lat i jeszcze nigdy nie raportowalem... bo bym sie wstydzil... jak ktos cos do mnie ma, to ja mam zawolac pana moderatora i sie za nim schowac? Ty tak robisz, ciagle masz pretensje dlaczego moderatorzy Cie nie bronią  :lol: Samemu sie wyjasnia własne spory a nie raportuje i skarży jak w podstawówce... Badz w koncu facetem  :lol:

Mi w przeciwieństwie do Ciebie za te Twoje mało znaczące brednie ,nie nabijają cyfry postów za to raportowanie-niby"donoszenie"!!! :>

I za nikim się nie chowam ,bo to tacy jak Ty wywołują dane reakcje ,że ktoś(na ogół ja)ma odwagę zgłosić to do odpowiedzialnych za to ludzi na forum!!! I nie mam żadnych pretensji,że moderatorzy mnie nie bronią- JA CHCĘ TYLKO SPRAWIEDLIWOŚCI I OBIEKTYWIZMU W TRAKTOWANIU TUTAJ UŻYTKOWNIKÓW!!!

I facetem jestem, o czym świadczyłoby to, że mam odwagę wyróżnic się z tłumu w dobrej wierze!!! W PRZECIWIŃSTWIE DO CIEBIE "LEBERku" ;]

Post zgłoszony.Zakaz edycji.krelke
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2009, 11:58:40 pm wysłana przez krelke »

Jak trafiliście na forum?

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 98758
Ostatnia wiadomość Czerwca 17, 2020, 12:03:28 pm
wysłana przez naileajordan