Ankieta

Jak oceniasz pracę moderatorów?

1
2
3
4
5
6

Autor Wątek: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)  (Przeczytany 608020 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Slither

• Legenda
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Garden Of Eden
  • Dobry BAN nie jest zły
  • Respect: +72
Odp: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)
« Odpowiedź #900 dnia: Lipca 26, 2009, 10:42:28 pm »
0
martingun jak towarzystwo ci nie pasuje polecam założyć własne forum

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
« Odpowiedź #901 dnia: Lipca 26, 2009, 10:53:55 pm »
0
ciesze sie, ze za kadencji Wicia nie mialy miejsce tego typu jazdy i ze w owym czasie, nie skazano mnie na przyklad na "banicje" do topicu "rose84 - uwagi, spostrzezenia, refleksje"...dzisiaj pewnie tak latwo by nie bylo, gdyz obecnie obrona Slasha generuje takie poczynania
Rose - nie wiem, jak innym, ale mnie absolutnie nie chodzi o obronę Slasha w wykonaniu martinguna, bo kompletnie nie interesuje mnie to, co inni forumowicze myślą o poszczególnych byłych/obecnych/przyszłych członkach GN'R - ja mam na tę kwestię swój własny, mocno ugruntowany pogląd :)
To, co mnie wk...ia w postach martinguna, to jego styl pisania, czyli wykrzykniki i capslocki, które odbieram jako próbę "zawrzeszczenia" mnie i innych :ph34r: Tego sobie nie życzę - NIKT nie będzie mi mówił, co mam myśleć na jakikolwiek temat.

ok, Tobie nie chodzi o opinię na temat poszczególnych członków Guns N'Roses, ale nie zapomnij, że ludzie rejestrują się na forum muzyczne dotyczące danej kapeli właśnie po to, aby wymieniać takie opinie ...powiem tak, to forum powinno w pierwszej kolejności służyć właśnie dyskusji na temat Gunsów, bo HP znajdziecie sobie wszędzie...każda opinia i pogląd powinien być zatem respektowany, gdyż na tym polega wolność wypowiedzi...nie można za żadne poglądy, chociażby najbardziej skrajne, zamykać kogoś w osobnym topicu z nieformalną etykietką "świr", gdyż takie zachowania są chore i zwyczajnie denne...jeśli stanowisko danego użytkownika poparte jest argumentacją, ma on prawo wyrażać swą opinię do woli, bo taka rolę spełnia forum...tworzenie swoistych gett w ramach izolowania "niewygodnych" poglądowo userów jest dla mnie kpiną i wyrazem braku szacunku do wolności słowa...zresztą spojrzcie jaki jest efekt założenia tego wątku??? czyż takiego finału pożądały osoby, którego go stworzyły...??? posypało się inwektywmai, warnami i zamknięto ten załosny topic... :rolleyes: ludzie - opamiętajcie się !!!

a co do tego, że forma wypowiedzi może komuś nie pasować, bądź w jakiś sposob "zachęcać" do sprzeczki, jestem skłonna się przychylić...w tej kwestii nie mam większych "ale"....problem w tym, że tworzenie takich topiców to po prostu kpina !  :D 8)

Offline katarynka

• Better
  • Respect: +192
« Odpowiedź #902 dnia: Lipca 26, 2009, 11:05:40 pm »
0
rose - tutaj chyba nie chodziło o to żeby kpić z martinguna, tylko żeby nie było offtopów na jego temat w innych tematach.

Co do całej historii z tymi wszystkimi konfliktami - ręce już opadają...Ludzie, przecież to jest forum, każdy może mieć swoje zdanie, czy to na temat Slasha, czy Axla, czy Bucketheada. Póki wszystko jest na poziomie, poparte argumentami - dyskutujmy. Tutaj jednak jest taki problem, że po czasie z dyskusji zrobiła się swoista przepychanka i potyczka słowna, bardziej lub mniej kulturalna. Kiedy z kimś dyskutuję, a nie widzę, że mogę na niego jakoś wpłynąć gdyż jego subiektywne poglądy są bardzo silnie ugruntowane - daję spokój, na tym chyba polega dorosłość, że wiem, kiedy należy ustąpić dla dobra sprawy i zachowania twarzy. I to nie jest oznaka słabości, tylko dojrzałość, przynajmniej moim skromnym zdaniem.
Co do wykrzykników i capslocków - przychylam się do opinii Moonsun, wszystko można załatwić na spokojnie, a taki sposób wypowiadania się jest naprawdę rażący i irytujący. Tyle ode mnie, bijcie się dalej...

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
  • Respect: +1
« Odpowiedź #903 dnia: Lipca 26, 2009, 11:24:32 pm »
0
profanacja? patrzcie - martingun I swiety  :ph34r:

'DrDrei' - nie żaden święty, bo chodzi mi o każdego o kim stworzony by został taki temat ,a że ten został o mnie, to dlatego piszę to, co piszę!!! Tak trudno to pojąć???!!! :>

'REBEL' spójrzcie na siebie, jak Wy postępujecie!!! Nawet nie wiesz z kim masz doczynienie ,a traktujesz mnie ,jak równieśnika z podwórka!!! I pytam-czym ja Cię obrażam???!!! Tym że mam czelność napisać ,że jesteś infantylnym, śmiesznym i prowokującym kolesiem???!!! To Cię tak dotkło???!!! A SPÓJRZ, JAK MNIE TYTUŁUJĄ NA FORUM!!!  ;] Czy to sprawiedliwe???!!!

'Meximax' i 'Slither'...Kiedyś atmosfera na tym forum była inna! Czyli nie było takich ataków jak teraz i to nie na jakiegoś netowego chuligana, ale na normalnego człowieka, któy chce tu pisac merytorycznie o swoim zespole, który umiłował już ponad 20 lat temu! KOGOS TAKIEGO ATAKUJECIE,a dlaczego?! BO MA ODWAGĘ BRONIĆ TEGO, KTÓRY W  WASZYCH ODCZUCIACH JEST WSZYTKIEMU WINIEN-czyli Slash'a!!! :/ ... :megafon: A to czy mam odejść z forum, czy nie, to decyzję sam podejmę,a nie za Waszym pośrednictwem i namowami
GUNSN'ROSES-SEX and RELIGION!!!

...bo wszystkim jest dla mnie Rock'N'Roll...8)

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #904 dnia: Lipca 26, 2009, 11:26:18 pm »
0
Co jeśli słusznie???!!! Podważasz możliwość kogoś obrony na jakiekolwiek zarzuty???!!!
I KOLEŚ-DLACZEGO SIĘ WPIERDALASZ CAŁY CZAS W NIE SWOJE SPRAWY???!!! :>

I powtarzam...Dlaczego uniemożliwiono mi odpowiedzenia na krzywdzące mnie zarzuty na forum publicznym???!!! Chcę mieć taką możliwość!!! A nie, że ktoś mnie oczernił, aj anie mam możliwości obrony, bo ktoś zamknął temat!!! :/

Offline Hubik

• Moderator
  • Madagascar
  • Edomaniak
  • Respect: +1539
« Odpowiedź #905 dnia: Lipca 26, 2009, 11:50:49 pm »
0
k***a, niedługo to każdy temat będzie o tym samym. No ja ******ę...

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +10
« Odpowiedź #906 dnia: Lipca 27, 2009, 12:05:51 am »
0
Dlaczego w temacie, który de facto odnosi się mnie, gdy ktoś odpowiedział na moje wcześniejsze wpisy, to ja potem nie mam możliwości odpowiedzi na te insynuacje, gdyż temat ten został zamknięty???!!! :???: Chcę mieć możliwośc wypowiedzi ,gdy ktoś mnie niesłusznie obraża

Wydawało mi sie,ze ta kwestie juz wyjasniłam.Zgodziłam sie tez na otwarcie tego tematu,zebys mógł miec tam ostatnie słowo-w koncu to Twoj tematJednak teraz nie widze w tym  sensu,bo swoje uwagi wyraziłeiłes tutaj, przez co w  Regulaminie forum zrobił sie Martingun II.Wzajemne przepychanki,czesto na niskim poziomie.

Dlaczego gdy zgłosiłem już około 20 wpisów różnych spamerów, to nadal nie widzę poprawy tej sytuacji- czyli ukarania tychże osobników???!!! :>

Kiedys pojawiały sie teksty o policyjnym forum.Chyba nikt tego nie chce .A mnie jakos nie ciagnie do karania za kazdy offtop.Poza tym w regulaminie jest zapisek o "nadmiernym offtopicowaniu".

Mnie w ekspresowym tempie kara spotkała- a innych???

W sytuacji z Maro i "pajacem" zgodziłam sie z Tobą. Cos Ci pokaze

1.I KOLEŚ-DLACZEGO SIĘ WPIERDALASZ CAŁY CZAS W NIE SWOJE SPRAWY???!!! :>
2. Zabrania się używania wulgaryzmów w stosunku do innych użytkowników.

2.
'REBEL'- a szkoda, ze nie widzisz swego postępowania z zewnątrz, to sam byś się zdziwił ,jak potrafisz być śmieszny ,głupkowaty, infantylny i prowokujący
Należy szanować innych użytkowników.
Należy stosować się do ogólnych zasad dobrego wychowania.

3.Mówiłeś o offtopach.Dlaczego to
Dlaczego w temacie, który de facto odnosi się mnie, gdy ktoś odpowiedział na moje wcześniejsze wpisy, to ja potem nie mam możliwości odpowiedzi na te insynuacje, gdyż temat ten został zamknięty???!!! :???: Chcę mieć możliwośc wypowiedzi ,gdy ktoś mnie niesłusznie obraża
napisałes tu a nie w Uwagach do spraw forum?.Jak to się ma do Regulaminu?

I co Ty na to?Jestes równy,czy równiejszy?

Zdaje sobie sprawe,ze nie jestem bez winy,bo zaakceptowałam te posty choć nie powinnam.Ale dzieki temu
Bylo smiesznie,
Ciesze sie ,ze dotarło.I mam nadzieje,ze inni tez przestali miec z tego rozrywke.

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #907 dnia: Lipca 27, 2009, 12:21:50 am »
0
mawier na admina! :D
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline Moonsun

• Atittude
  • "pirate love is what I'm looking for" ;)))
  • Respect: +5
« Odpowiedź #908 dnia: Lipca 27, 2009, 08:31:13 am »
0
ŻE KLNIESZ JAK SZEWC, A JA BYM SOBIE TEGO NIE ŻYCZYŁ!!! I co w związku z tym???!!! Też mam Cię z tego powodu uważać, że usiłujesz odgrywać niewiadomo jaką kobietę, a w rzeczywistości jesteś byc może lalunią z Wa-wy, która w ramach mega zabawy zapragnęła na forum muzycznym dołączyć się do innych, którzy mają frajdę z wytykania normalności komuś(mi)???!!! :>

Bingo! Właśnie tak, jestem lalunią z Wawki i wiesz co? Strasznie mi z tym dobrze! :D Ale uwierz mi, nie muszę nikogo odgrywać - w realu klnę gorzej niż szewc ;)
A co do mega zabawy - rzeczywiście, mam z Ciebie niezły ubaw :sorcerer:

nie jesteś świętą

I całe szczęście! Przynajmniej nikt mnie nie sprofanuje ;)

A krzyczeć będę

Ależ proszę - ale już na pewno nie na mnie, bo z mojej strony EOT :)
Mama, "mamuśka" i "matka" :D

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #909 dnia: Lipca 27, 2009, 06:19:02 pm »
0
'mawier' - ja nie napisałem tego tutaj, ale w innym miejscu,gdzie co niektórzy mi dogryzali i obrażali, a to Ty przeniosłaś to tutaj- a nie że ja to tu pisałem, więc to nie przeze mnie zrobił się"martingun II" !!! I ten niski poziom ,jak piszesz zapewniają ci atakujący mnie,ale powtórzę-ja chce mieć możliwość obrony, a nie że zamknęłaś topic o mnie(KTÓREGO JA DE FACTO NIE ZAŁOŻYŁEM) i ostatnim tam wpisem ,jest ten mnie oczerniający! A DLACZEGO NIE MÓJ OBRONNY :???:

A zgłosiłem około 20 złamań regulaminu innych użytkowników ponieważ mnie ukarano za obronę przede wszystkim SLASH'a, a później własnej osoby, wiec się z tym nie zgadzam i chciałbym jesli już tak mnie karzecie, abyście byli obiektywni i sprawiedliwie oceniali wszystkich ,a nie tylko mnie karając :> Bo ludzie tu klną, prowokują, obrażają,a Wy karzecie tego który uległ tym prowokacjom,obrażaniom i zaczął się bronić!!! Więc jeśli nie chcesz karać ludzi za byle co, jak twierdzisz, to dlaczego ukaraliście mnie???!!!:(( A ja wysyłam Wam świadectwa nagminnego łamania regulaminu przez innych zdecydowanie bardziej złych użytkowników- i co słyszę?! Że nie chcemy robić policyjnego forum :o

Tak-własnie,bo wciąż pytam-DLACZEGO MNIE JARA SPOTKAŁA,GDY NIE BYŁEM AGRESOREM,A WRĘCZ POSZKODOWANYM, A INNYM SIĘ UDAJE UNIKNĄC JAKICHKOLWIEK KAR,A TYLKO ŚMIEJĄ SIĘ ,ŻE TAK JEST!!! ;]

I dlaczego cytujesz mnie, gdy zaklnąłem, gdy kilka dni wcześniej, gdy napisałem przekleństwo po mojemu, to tez było źle, gdyż postąpiłem tak, że ten Wasz słownik nie mógł tego wyłapać-CZYLI TERAZ NAPISAŁEM CAŁE PRZEKLEŃSTWO,ABYŚCIE MOGLI ZADEMONSTROWAĆ TEN SWÓJ SŁOWNIK!!! TYM BARDZIEJ, ŻE NIEKTÓRZY Z TEGO FORUM NON STOP PRZEKLINAJĄ I JAKOŚ WŁOS IM Z GŁOWY NIE SPADA, A TY MASZ CZELNOŚĆ MI PO JEDNYM JEDYNYM RAZIE ZWRACAĆ UWAGĘ?????!!!!!  :>

Dalej piszesz, że niby obraziłem "REBELa'... Więc pytam, czy nie widziałaś ,jak REBEL z innymi obrażał mnie???!!! CZY SPRAWIEDLIWOŚĆ W OCENIE PRZEWINIEŃ LEŻY JEDYNIE W JEDNĄ STRONĘ???!!! :???:

No więc własnie napisałem to tu- czyli w "uwagach do spraw forum"...A GDZIE MIAŁEM NAPISAĆ???!!! :/ Nie rozumię

Aha- i dla Ciebie , jak i najwidoczniej dla wielu innych mój problem, jest śmieszny...TAK???!!! To, że nie mam takich samych praw, jak inni prowokujący i spamujący użytkownicy ,to to jest śmieszne?????????? :'(

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +10
« Odpowiedź #910 dnia: Lipca 27, 2009, 07:08:12 pm »
0
Tak,napisałes w innym miejscu.Dla mnie jako moderatora niewłasciwym i dlatego wszystkie posty sa przeniesione tutaj.
Czytałam te raporty.W kilku przypadkach widziałam,ze ktos reagował,ale wg. nas wiekszośc nie wymagała zadnej reakcji.
Nie,nie widziałam jak REBEL Cie obrazał.Przegladałam przed chwila jego posty z ok. ostatnich 2 tygodni i nie zauwazyłam tego.
Wbrew temu co napisałes dla mnie nigdy nie było to smieszne.

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #911 dnia: Lipca 27, 2009, 08:05:53 pm »
0
Martingun - kiedy w końcu zrozumiesz, że skoro ktoś Cię atakuje to nie przez to że Slasha bronisz?! A co do tego, że mawier zamknęła Ci temat - nie możesz osobie, która Cię ostatnia "zaatakowała" odpisać na pm? Tylko musisz robić show w całym wątku?

Mister Forum 2017 8)

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #912 dnia: Lipca 28, 2009, 06:08:36 pm »
0
Ale jakich niewłaściwych miejscach ???!!! Napisałem te komentarze wszędzie tam,gdzie poczułem, że ktoś mnie atakuje- czyli obraża i prowokuje!!! CZY TAK CIĘŻKO TO POJĄC???!!! I właśnie takim ograniczonym i niesprawiedliwym myśleniem o niektórych użytkownikach robicie sobie bałagan na stronie...WIĘC TO NIE MOJA WINA!!! A Ty przenosząc w inne- juz drugie miejsce zbiór moich wybranych postów ,wpisujesz się w kannę i zachowanie innych moderów, krtórzy mają frajdę, gdy ktoś mi dokopuje, bo wtedy jestem na cenzurowanym!!! :ph34r: I pytam z jakiej racji, gdy na forum są inni gorsi użytkownicy???!!! Inni czyli bardziej przebiegli w  sensie prowokujący, cwansi , agresywni!!! :???:

Aha- iw iększśc z tych, które Wam wysłałęm proszac o reakcję nie wymagała jej..?????!!!!! :ph34r: CZYLI TYLKO MOJE KAŻDE PIERDNIĘCIE ZASŁUGUJE NA KARĘ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A "REBEL", jak i inni obrażający??????????? Nie widzisz ,bo nie chcesz widzieć-też to juz pisałem gdzieś,a nawiązuje to do wyszukanej pseudo sprawiedliwości na tym forum :((

Jak to nie było śmieszne, gdy sama pisałaś cytując"REBELa' ,że "zdaje sobie sprawe,ze nie jestem bez winy,bo zaakceptowałam te posty choć nie powinnam.Ale dzieki temu-Cytat: REBEL  Lipiec 26, 2009, 10:24:04 pm-'Bylo smiesznie' " ???!!! Więc jak widac bardzo Cię to smieszyło... :???:

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #913 dnia: Lipca 28, 2009, 06:08:36 pm »
0
'Meximax'- ale jeśli to był krzywdzący mnie temat i co niektórzy mieli na nim pełna bekę i rugali mnie niemiłosiernie, to dlaczego ja jako główny zainteresowany mam na nim nie odpisać ,gdy ma on być zamknięty???!!! Dlaczego jako poszkodowany na nim nie mam miec prawa ostatniego głosu???!!! :>

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #914 dnia: Lipca 30, 2009, 12:40:34 pm »
0
Bo jak byś znowu sprowokował, to już by Ci 10 osób od razu odpisało. A to, że chcesz odpisywać w tamtym temacie, jest wg mnie dla szpanu jaki to nieustraszony i w ogóle... Mówisz, że wszyscy Cię "niesprawiedliwie" atakują - więc po co tu jeszcze jesteś? I przestań pisać te znaki zapytania i wykrzykniki, bo pigmej może strzelić...
Ps. To był mój prawdopodobnie ostatni post na tym forum, więc żegnam. Martinguna będziecie musieli okiełznać sami :lol:
« Ostatnia zmiana: Lipca 30, 2009, 12:43:34 pm wysłana przez Meximax »

Mister Forum 2017 8)

Jak trafiliście na forum?

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 98758
Ostatnia wiadomość Czerwca 17, 2020, 12:03:28 pm
wysłana przez naileajordan