'mawier' - ja nie napisałem tego tutaj, ale w innym miejscu,gdzie co niektórzy mi dogryzali i obrażali, a to Ty przeniosłaś to tutaj- a nie że ja to tu pisałem, więc to nie przeze mnie zrobił się"martingun II" !!! I ten niski poziom ,jak piszesz zapewniają ci atakujący mnie,ale powtórzę-ja chce mieć możliwość obrony, a nie że zamknęłaś topic o mnie(KTÓREGO JA DE FACTO NIE ZAŁOŻYŁEM) i ostatnim tam wpisem ,jest ten mnie oczerniający! A DLACZEGO NIE MÓJ OBRONNY
A zgłosiłem około 20 złamań regulaminu innych użytkowników ponieważ mnie ukarano za obronę przede wszystkim SLASH'a, a później własnej osoby, wiec się z tym nie zgadzam i chciałbym jesli już tak mnie karzecie, abyście byli obiektywni i sprawiedliwie oceniali wszystkich ,a nie tylko mnie karając
Bo ludzie tu klną, prowokują, obrażają,a Wy karzecie tego który uległ tym prowokacjom,obrażaniom i zaczął się bronić!!! Więc jeśli nie chcesz karać ludzi za byle co, jak twierdzisz, to dlaczego ukaraliście mnie???!!!:(( A ja wysyłam Wam świadectwa nagminnego łamania regulaminu przez innych zdecydowanie bardziej złych użytkowników- i co słyszę?! Że nie chcemy robić policyjnego forum
Tak-własnie,bo wciąż pytam-DLACZEGO MNIE JARA SPOTKAŁA,GDY NIE BYŁEM AGRESOREM,A WRĘCZ POSZKODOWANYM, A INNYM SIĘ UDAJE UNIKNĄC JAKICHKOLWIEK KAR,A TYLKO ŚMIEJĄ SIĘ ,ŻE TAK JEST!!!
I dlaczego cytujesz mnie, gdy zaklnąłem, gdy kilka dni wcześniej, gdy napisałem przekleństwo po mojemu, to tez było źle, gdyż postąpiłem tak, że ten Wasz słownik nie mógł tego wyłapać-CZYLI TERAZ NAPISAŁEM CAŁE PRZEKLEŃSTWO,ABYŚCIE MOGLI ZADEMONSTROWAĆ TEN SWÓJ SŁOWNIK!!! TYM BARDZIEJ, ŻE NIEKTÓRZY Z TEGO FORUM NON STOP PRZEKLINAJĄ I JAKOŚ WŁOS IM Z GŁOWY NIE SPADA, A TY MASZ CZELNOŚĆ MI PO JEDNYM JEDYNYM RAZIE ZWRACAĆ UWAGĘ?????!!!!!
Dalej piszesz, że niby obraziłem "REBELa'... Więc pytam, czy nie widziałaś ,jak REBEL z innymi obrażał mnie???!!! CZY SPRAWIEDLIWOŚĆ W OCENIE PRZEWINIEŃ LEŻY JEDYNIE W JEDNĄ STRONĘ???!!!
No więc własnie napisałem to tu- czyli w "uwagach do spraw forum"...A GDZIE MIAŁEM NAPISAĆ???!!!
Nie rozumię
Aha- i dla Ciebie , jak i najwidoczniej dla wielu innych mój problem, jest śmieszny...TAK???!!! To, że nie mam takich samych praw, jak inni prowokujący i spamujący użytkownicy ,to to jest śmieszne??????????