Uważam, że moderacja nie miała złych intencji Zauważ, że było bardzo dużo postów w większości tematów na temat martinguna, więc równie dobrze można było te posty usunąć, ale "władze" forum postanowiły skleić to w jeden wątek. Ja nie widzę w tym nic złego.
'Meximax' - ale Twoich (jak i innych uzytkowników) być może nawet bardziej beznadziejnych komentarzy ,jest na forum również dużo ,więc może niech ktoś założy jeszcze o Tobie wątek z racji tego???!!!
To oczywista profanacja kogoś obecnego na forum!!! To wręcz rodzaj krytyki postów tego kogoś-w tym przypadku moich!!! Coś w rodzaju-"patrzcie co on pisze-teraz dokopcie mu"
Jeśli nie widzisz w tym nic złego, to raczej dlatego, ŻE NIE CHCESZ WIDZIEĆ PO PROSTU!!!
'Moonsun' -a co masz w tej chwili powiedzieć???!!! Że jestem podpadziocha, bo bronie SLASH'a???!!! Nie żartuj kobieto!!!
I powtórzę coś co już kiedyś na Twój temat pisałem...Bo wiesz co mnie denerwuje w Tobie ale muszę z tym żyć??? ŻE KLNIESZ JAK SZEWC, A JA BYM SOBIE TEGO NIE ŻYCZYŁ!!! I co w związku z tym???!!! Też mam Cię z tego powodu uważać, że usiłujesz odgrywać niewiadomo jaką kobietę, a w rzeczywistości jesteś byc może lalunią z Wa-wy, która w ramach mega zabawy zapragnęła na forum muzycznym dołączyć się do innych, którzy mają frajdę z wytykania normalności komuś(mi)???!!!
Wiec swoje wkurwianie wsadz sobie między buty, bo jak widzisz, nie jesteś świętą ze swych zachowań tutaj!!! A krzyczeć będę , gdy tylko będę uważał, że jest to zasadne, bo w moim wydaniu, jest to przejaw złości i takiego zwykłego podniesienia rangi pisanego zdania!!!
'REBEL'- a szkoda, ze nie widzisz swego postępowania z zewnątrz, to sam byś się zdziwił ,jak potrafisz być śmieszny ,głupkowaty, infantylny i prowokujący ,a wtedy może zaprzestał bys ubliżania innym spokojnym ludziom!!!