Ankieta

Jak oceniasz pracę moderatorów?

1
2
3
4
5
6

Autor Wątek: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)  (Przeczytany 608015 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
Odp: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)
« Odpowiedź #885 dnia: Lipca 17, 2009, 12:14:13 am »
0
chyba też do interii nie dochodzą
Mi dochodzą ;)
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #886 dnia: Lipca 17, 2009, 12:27:40 am »
0
ok. dzięki za info :)

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #887 dnia: Lipca 17, 2009, 09:36:44 am »
0
Na jakiej zasadzie działa na forum cenzura słów niecenzuralnych? Bo jak napiszę ***** ( g-ó-w-n-o), to nie widać, a jak się napiszę ZA***STY, to widać.  :sorcerer:

Na zasadzie słów kluczowych.Widać administracja nie uznała słowa ZA***STY za wulgaryzm,co pewnie wiąże się z tym,że jest to słowo dość powszechnie używane wśród Polaków,zwłaszcza młodszego pokolenia i przez wielu nie jest traktowane jak wulgaryzm niezależnie od tego,że w zasadzie nim jest - wystarczy "rozebrać" słowo na czynniki pierwsze i będzie wiadomo od czego pochodzi i czemu jest wulgarne.
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #888 dnia: Lipca 22, 2009, 12:16:44 am »
0
Pracujemy już na nowej wersji skryptu 1.1.10.

Offline Nope

• Byli moderatorzy/newsmani
  • One In A Million
  • we're all mad here
  • Respect: +32
« Odpowiedź #889 dnia: Lipca 22, 2009, 12:30:39 am »
0
chociaż jedna pozytywna wiadomość xD

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
  • Respect: +1
« Odpowiedź #890 dnia: Lipca 25, 2009, 10:39:27 pm »
0
Dlaczego w temacie, który de facto odnosi się mnie, gdy ktoś odpowiedział na moje wcześniejsze wpisy, to ja potem nie mam możliwości odpowiedzi na te insynuacje, gdyż temat ten został zamknięty???!!! :???: Chcę mieć możliwośc wypowiedzi ,gdy ktoś mnie niesłusznie obraża
GUNSN'ROSES-SEX and RELIGION!!!

...bo wszystkim jest dla mnie Rock'N'Roll...8)

Offline REBEL

• Better
  • Respect: +5
« Odpowiedź #891 dnia: Lipca 25, 2009, 10:45:12 pm »
0
A jesli slusznie?  :D

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
« Odpowiedź #892 dnia: Lipca 26, 2009, 10:18:52 am »
0
w zwiazku z udoskonalaniem regulaminu forum, chcialabym prosic o stworzenie punktu, ktory bedzie uniemozliwial tworzenie w przyszlosci topicow, majacych na celu wyselekcjonowanie czyichs pogladow w merytorycznej argumentacji i zepchniecia jej na margines dyskusji o czymkolwiek...sorry, ale nie przypuszczalam, ze na tym forum kiedykolwiek dojdzie do tego, aby subiektywne i uargumentowane gruntownie poglady jakiegos uzytkownika, sklonily "wladze" forum do stworzenia osobnego tematu poswieconego jednemu userowi...zaczynacie tworzyc getta w obrebie danej spolecznosci ???? poczatkowo swa groteskowoscia wywolywalo to usmiech na mej twarzy, ale po czasie uwazam, ze jest to zwyczajnie ZALOSNE...

ciesze sie, ze za kadencji Wicia nie mialy miejsce tego typu jazdy i ze w owym czasie, nie skazano mnie na przyklad na "banicje" do topicu "rose84 - uwagi, spostrzezenia, refleksje"...dzisiaj pewnie tak latwo by nie bylo, gdyz obecnie obrona Slasha generuje takie poczynania, a w tamtym okresie moja opinia dotyczaca Scott'a i zywe dyskusje z osobami, ktore juz dawno sie tutaj nie udzielaja, zapewne wzbudzilaby podobne nastroje...no ale wtedy bylo inaczej, a teraz ? - forum zeszlo na psy...

pozdrawiam ;)
« Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2009, 10:20:59 am wysłana przez rose84 »

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #893 dnia: Lipca 26, 2009, 01:10:14 pm »
0
sklonily "wladze" forum do stworzenia osobnego tematu poswieconego jednemu userowi...
Uważam, że moderacja nie miała złych intencji ;) Zauważ, że było bardzo dużo postów w większości tematów na temat martinguna, więc równie dobrze można było te posty usunąć, ale "władze" forum postanowiły skleić to w jeden wątek. Ja nie widzę w tym nic złego.

Mister Forum 2017 8)

Offline Moonsun

• Atittude
  • "pirate love is what I'm looking for" ;)))
« Odpowiedź #894 dnia: Lipca 26, 2009, 02:18:43 pm »
0
ciesze sie, ze za kadencji Wicia nie mialy miejsce tego typu jazdy i ze w owym czasie, nie skazano mnie na przyklad na "banicje" do topicu "rose84 - uwagi, spostrzezenia, refleksje"...dzisiaj pewnie tak latwo by nie bylo, gdyz obecnie obrona Slasha generuje takie poczynania
Rose - nie wiem, jak innym, ale mnie absolutnie nie chodzi o obronę Slasha w wykonaniu martinguna, bo kompletnie nie interesuje mnie to, co inni forumowicze myślą o poszczególnych byłych/obecnych/przyszłych członkach GN'R - ja mam na tę kwestię swój własny, mocno ugruntowany pogląd :)
To, co mnie wk...ia w postach martinguna, to jego styl pisania, czyli wykrzykniki i capslocki, które odbieram jako próbę "zawrzeszczenia" mnie i innych :ph34r: Tego sobie nie życzę - NIKT nie będzie mi mówił, co mam myśleć na jakikolwiek temat.
Mama, "mamuśka" i "matka" :D

"Wychowanie bez stresu jest iluzją, a jeśli nawet miewa miejsce, to owocuje cierpieniem - tyle że odroczonym w

Offline REBEL

• Better
« Odpowiedź #895 dnia: Lipca 26, 2009, 02:22:53 pm »
0
Dokladnie tak jak Moonsun pisze, mnie rowniez nie interesuje jego zdanie na temat Slasha - dobrze ze ma swoje zdanie i niech takie ma, jedyne co mnie w nim smieszy to sposob w jaki sie odnosi do innych, pyskuje, obraża, itp, wiec dobrze ze go "ograniczyli" do jednego tematu :D

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
  • Respect: +1
« Odpowiedź #896 dnia: Lipca 26, 2009, 09:20:55 pm »
0
Uważam, że moderacja nie miała złych intencji ;) Zauważ, że było bardzo dużo postów w większości tematów na temat martinguna, więc równie dobrze można było te posty usunąć, ale "władze" forum postanowiły skleić to w jeden wątek. Ja nie widzę w tym nic złego.

'Meximax' - ale Twoich (jak i innych uzytkowników) być może nawet bardziej beznadziejnych komentarzy ,jest na forum również dużo ,więc może niech ktoś założy jeszcze o Tobie wątek z racji tego???!!!
To oczywista profanacja kogoś obecnego na forum!!! To wręcz rodzaj krytyki postów tego kogoś-w tym przypadku moich!!! Coś w rodzaju-"patrzcie co on pisze-teraz dokopcie mu" :> Jeśli nie widzisz w tym nic złego, to raczej dlatego, ŻE NIE CHCESZ WIDZIEĆ PO PROSTU!!! :/

'Moonsun' -a co masz w tej chwili powiedzieć???!!! Że jestem podpadziocha, bo bronie SLASH'a???!!! Nie żartuj kobieto!!! ;] I powtórzę coś co już kiedyś na Twój temat pisałem...Bo wiesz co mnie denerwuje w Tobie ale muszę z tym żyć??? ŻE KLNIESZ JAK SZEWC, A JA BYM SOBIE TEGO NIE ŻYCZYŁ!!! I co w związku z tym???!!! Też mam Cię z tego powodu uważać, że usiłujesz odgrywać niewiadomo jaką kobietę, a w rzeczywistości jesteś byc może lalunią z Wa-wy, która w ramach mega zabawy zapragnęła na forum muzycznym dołączyć się do innych, którzy mają frajdę z wytykania normalności komuś(mi)???!!! :> Wiec swoje wkurwianie wsadz sobie między buty, bo jak widzisz, nie jesteś świętą ze swych zachowań tutaj!!! A krzyczeć będę , gdy tylko będę uważał, że jest to zasadne, bo w moim wydaniu, jest to przejaw złości i takiego zwykłego podniesienia rangi pisanego zdania!!!

'REBEL'- a szkoda, ze nie widzisz swego postępowania z zewnątrz, to sam byś się zdziwił ,jak potrafisz być śmieszny ,głupkowaty, infantylny i prowokujący ,a wtedy może zaprzestał bys ubliżania innym spokojnym ludziom!!! :>
GUNSN'ROSES-SEX and RELIGION!!!

...bo wszystkim jest dla mnie Rock'N'Roll...8)

Offline REBEL

• Better
« Odpowiedź #897 dnia: Lipca 26, 2009, 10:24:04 pm »
0
Bylo smiesznie, ale widze ze Ty tylko obrażać potrafisz wiec z mojej strony koniec!!!!!!!!!! (nie wiem czy wystarczajaco duzo tych wykrzykników)

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
« Odpowiedź #898 dnia: Lipca 26, 2009, 10:29:42 pm »
0
Martingun - skoro na tym forum atmosfera, ludzie i sposób w jaki jesteś podobno "niesprawiedliwie" traktowany Ci nie odpowiada, to czemu nie opuścisz tego forum? :???: A ubliżać innym nie musisz.

Mister Forum 2017 8)

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #899 dnia: Lipca 26, 2009, 10:35:48 pm »
0
profanacja? patrzcie - martingun I swiety  :ph34r:
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl