Ruszają Naje,więc będzie można wystawić indywidualną "ocenę". Świetna sprawa
Ciekawe na ile Naje odzwierciedlą to,co nam w duszy gra
Całej ekipie moderatorskiej życzę powodzenia
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Odświeżam temat,bo warto czasem przypomnieć sobie,że istnieje i można się tu wypowiedzieć.
Wiadomo,że po pewnym czasie na stanowisku moderatora/newsmana/admina może nadejść dzień,kiedy mówimy sobie - ok,ja wysiadam,mam dość. Ale wtedy pojawia się pytanie - czy jest ktoś,kto będzie chciał/będzie potrafił zastąpić daną osobę,bądź po prostu pomóc w moderowaniu?
Nie traktujmy tego tematu jako wyborów,bo te ogłosić może jedynie admin.Po prostu podyskutujmy o naszych kandydatach na ludzi,którzy w bliższej,czy dalszej przyszłości mogą uzupełnić kadrę modów,bądź nawet kogoś zastąpić. Być może to pomoże w jakiś sposób forum,by stało się lepszym miejsce. Proponuję skupić się tylko na kandydatach na modów,bo ich nigdy nie za dużo,a 2 adminów w zupełności wystarczy.
Według mnie mod powinien być przede wszystkim obecny na forum,pracowity,zainteresowany tym,co się tu dzieje,stanowczy,ale nie konfliktowy. Czy widzę kogoś takiego,kto by się nadawał? W tej chwili przychodzi mi na myśl jedynie Hubik.
A wasi kandydaci? Mile widziane uzasadnienie