'krelke'-po 1.Pisz mego nicka,dokładnie tak jak ja go piszę,bo ja Twego nie zmieniam!
Po 2.Użytkownik'el_loko'właśnie tam zakpił z mego komentarza,wiec dlaczego miałem go gdziekolwiek przenosić?!Więc właśnie dlatego tam napisałem co o tym myślę,bo jak sam przyznałeś MIAŁEM TAKIE PRAWO!
Po 3.Nie piszę wszędzie,że ktoś tworzy pseudo intelektualne wypociny nabijając tym swe posty,a tylko tam gdzie jest to uzasadnione,bo tam ma miejsce!A śmiać się będę lub nie,ale z rzeczy,spraw i zdarzeń tego wartych,a nie dlatego,że jakiś mądrala napisze coś,choćby nawet nie miał racji tym pseudo mądrym i zwyczajnie głupkowatym wpisem!
Po 4.A te moje pisanie o głupocie i pseudo intelektualnych wypocinach,tak mogą być zaliczone do obraźliwych,JAK TE PRZYTYKI,KTÓRE ZASERWOWAŁ CHOĆBY el_loko ROBIĄC SOBIE,JAK SAM PRZYZNAŁ ŻARTY CHCĄC ZAKPIĆ ZE MNIE!!!I ja nie mam zamiaru ustalać tutaj żadnych zasad,ale...ale szanowny'krelke'-skoro jesteś tu mogącym niemalże wszystko,to bądz obiektywny i taki sam,dla wszystkich,a nie ewidentnie idziesz po kądzieli i ze stażem użytkowników wspierając i broniąc tych będących dłużej tu,a wręcz dołując tych nowych-świeżych