Ankieta

Jak oceniasz pracę moderatorów?

1
2
3
4
5
6

Autor Wątek: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)  (Przeczytany 607996 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
  • Respect: +111
    • OLD CHOPPER
Odp: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)
« Odpowiedź #735 dnia: Maja 26, 2009, 11:33:46 am »
0
Marcinie Drogi. Przepraszam, że tak wulgarnie Ci odpowiedziałem. Na ogół nie używam takich słów do osób, które ledwo znam, no ale ta sytuacja jest wyjątkowa. Liczę się z tym, że pewnie zostanę za to ukarany warnem albo czymś takim, ale już nie mam siły z Tobą walczyć. W czasie takich bezowocnych dyskusji zazwyczaj dochodzi się do wniosku, że żadna ze stron nie przekona tej drugiej. Dlatego już nie ma sensu walczyć. Ty rób swoje, ja będę robił swoje, nie wchodźmy sobie w drogę.
Pozdrawiam Aha byłbym zapomniał: Drogi Marcinie, a odpierdol żesz się ode mnie !!!
 Panie kolego mówisz pan o dystansie,a sam pan personalnie jedziesz po koledze. To się nie godzi.
Złamane jakieś tam punkty regulaminu - znajdziesz sobie ;)
Z uszanowaniem Zły Newsman.
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3467
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #736 dnia: Maja 26, 2009, 11:36:38 am »
0
Cała rzecz w tym po co tu jesteśmy. Ja jestem po to,żeby pogadać o muzyce i innych rzeczach,ale bez jakiegoś nadmiernego napinania się,bo przecież nie zbanuję nikogo za to,że np. Toy Dolls nie lubi ;) Jesteśmy różni i w różny sposób wyrażamy emocje :) Póki nie łamiemy tym regulaminu - myślę,że jest ok :)

Coś dla Was Ptysie -
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=N-vguDNnSI4&amp;translated=1" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=N-vguDNnSI4&amp;translated=1</a>
&nbsp;:)
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
  • Respect: +1
« Odpowiedź #737 dnia: Maja 26, 2009, 11:38:02 am »
0
Więc Mareczku...Jeśli zaprzestaniesz swoich jakże intelektualnych zaczepiających ludzi wpisów,to zakopię ten konfiktowy topór...Bo jakiem jest fanatyk,to...albo Ty,albo ja :>

'Zqyx'-zgadza się,ale...mi chodzi o to,że tutaj wręcz non stop ktoś komuś dogaduje-i na ogól są to Ci tutaj dłużej będący użytkownicy-i że to już nie jest jakkolwiek związane z sex,drugs,rockn'roll i GN'R :/
« Ostatnia zmiana: Maja 26, 2009, 11:43:17 am wysłana przez martingun »
GUNSN'ROSES-SEX and RELIGION!!!

...bo wszystkim jest dla mnie Rock'N'Roll...8)

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
« Odpowiedź #738 dnia: Maja 26, 2009, 11:42:06 am »
0
Kolego Marcinie,kolego Marku:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=tSGIfDSQTPI" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=tSGIfDSQTPI</a>

Jeśli nadal będziecie mieli ochotę na spór na tle personalnym to proszę go załatwić poza forum. :)

Offline Maro2

• Garden Of Eden
  • WHYNO
  • Respect: +111
    • OLD CHOPPER
« Odpowiedź #739 dnia: Maja 26, 2009, 11:47:52 am »
0
Źle mnie zrozumiałeś. Nie powiedziałem, że zmienię ton swoich wypowiedzi. Będę się tylko starał powstrzymywać od komentowania Twoich postów. Chyba nie uważasz, że zmienię swoje postępowanie tylko dlatego, że Tobie się to nie podoba. Na serio tak pomyślałeś? :) Dobry jesteś. No nic, to by było chyba na tyle. Życzę więcej dystansu do samego siebie i świata. Jest tu nas sporo na tym forum i wszyscy jakoś fajnie egzystujemy i nagle Tobie przestało się podobać. Nie mówię, że Twoja obecność na forum jest niepotrzebna, ale mógłbyś trochę wyluzować i dać żyć innym. A jak lubisz pouczać ludzi, to nie wiem, zapisz się do harcerstwa, zostań druhem drużynowym i nauczaj innych swoich mądrości życiowych. To forum do tego nie służy. 
OLD CHOPPER R.I.P. (2010-2018)
===---===WHYNO===---===

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #740 dnia: Maja 26, 2009, 11:58:50 am »
0
O.k Mareczku...Mi wystarczy,byś zszedł ze mnie,bo jeśli innym pasuje ton i takie pseudo intelektualne formułowanie Twoich zdań,to nic mi do tego-faktycznie ;]

I wiesz-pomyślałem,czy nie pomyslałem,to sprawa drugorzędna,gdyż jedynym faktem jest to,że uważam Cię za dziwnego osobnika,który ma cholernie skrzywione postrzeganie rzeczywistości i objawia nam je tutaj swoimi jakże mędrkowatymi wpisami,które według mnie raz po razie odwracają kota ogonem i w połowach są zwyczajnie nie na temat-tyle :_:

Cudownie ale to czy ma ktoś skrzywione czy nie poczucie rzeczywistości czy też nie... to po 1 sprawa tej osoby, po 2 jak nawet ktoś ma skrzywione to co z tego ?! Ma do tego prawo i nikt nie ma prawa oceniać tutaj nikogo. Można się nie zgadzać z czyimiś poglądami ale po co od razu osobiste docinki i oceny osoby że jest taka czy owaka. Na chwilę obecną ostrzeżenie słowne (dopiero zaczął przeglądać Wasze harce na forum...) Krelke (26 maja godz: 16:30)
« Ostatnia zmiana: Maja 26, 2009, 04:31:17 pm wysłana przez krelke »

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
« Odpowiedź #741 dnia: Maja 26, 2009, 12:03:32 pm »
0
Temat tymczasowo zamknięty - niech sobie admin zobaczy i zdecyduje,co z Wami zrobić :P

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #742 dnia: Maja 26, 2009, 04:38:43 pm »
0
Mareczku-ale dlaczego siejesz propagandę,że powaga i szacunek są wrogiem dobrej zabawy i że akurat,jak domniemam pijesz tym do mnie???!!!...Kolego-mi chodzi o to,że tutaj jest strona o GUNSN'ROSES-i ja nie jestem tu po to,aby wysłuchiwać głupkowatych żartów,za jakie ktoś uważa,ciągłe przytykanie i zwracanie uwagi,na to co akurat napisałem! :> Wiem,że Gunsi to ekipa ludzi kochających wręcz zabawę,być może sarkazm i ironię,a i ja  ie chę uchodzić za podstarzałego smutasa,gdyż takim nie jestem,ale...Ale jak wspomniałem-gdybym chciał,aby ktoś robił sobie głupie żarty i kpił i szydził z wszytkiego co tutaj ma miejsce wpostaci tematów i na nie odpowiedzi użytkowników tu będących(w tym moim),to udzielałbym się na innej,specjalnie ku temu odpowiedniej stronie,a nie zespołu który przynajmniej ja kocham i traktuję mega poważnie! :_:

Z tym mega poważnie to lekka przesada... a to niby ja byłem ten "mega poważny" ;] Nie rozmawiamy tutaj z reguły o bardzo poważnych sprawach więc trochę dystansu do tematu zawsze jest pobudzająca na forum... inna sprawą, że upominanie za offtopy etc to praca Administracji ;) więc strzeżcie się ;) :)

Jeśli kogoś coś obraża, uważa że jest niestosowne etc. niech to zgłasza...jednakże pisanie z ";-)" nie równa się z nagminnym offtopowaniem... Jeśli Maro2 (i nie tylko on) ma wybitne poczucie humoru, sarkazm, ironie...etc. nikt mu nie zabroni używania tych cech ;) Zawsze jeśli coś przekracza granice etc. jest funkcja "raportuj" a odpowiednie władze się tym zajmą 8)

Temat otwarty.

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #743 dnia: Maja 27, 2009, 11:37:48 am »
0
Ale'krelke'...Ja przecież nie chcę eliminować takich osobników,a chyba swoje zdanie na kogoś temat mogę wyraźić-czyż nie???!!! :> Tym bardziej racz zważyć na to,gdyż wczoraj napisałem wyraźnie,że jeśli gość zejdzie ze mnie,to będzie super i ja nie będę miał żadnych dąsów,bo jeśli innym pasuje zachowanie takiego osobnika,to trudno,bo ja nic  z tym nie poradzę i faktycznie musze zaakceptować,że jest tutaj ;] Więc ja nie wojuję z kolesiem,a tylko przedstawiałem w każdej niby konfliktowej sytuacji z użytkownikiem'Maro2',że on(ALE I INNI)sam się czepia szczególnie nowych użytkowników,ale i oglnie podczas wpisywania swoich komentów,mędrkując tak naprawdę często nie na temat!To mnie frapowało i dlatego być może często do tego zmierzałem,gdy stan moich z nim kontaktów stawał się niesmaczny :_:

Offline krelke

• Administrator
  • Scraped
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #744 dnia: Maja 27, 2009, 11:45:09 am »
0
W tym problem, że jak sam piszesz "(...) tylko przedstawiałem w każdej niby konfliktowej sytuacji z użytkownikiem "Maro2"...(...)"

Zwał jak zwał ale wszędzie nie musicie robić chlewu.
Do ostatecznej oceny co jest na temat jest Administracja... taki jej obowiązek...jak ktoś coś widzi nie na temat, łamiące regulamin etc. to proszę używać "Zgłoś do moderatora". !!!

Samozwańcze moderowanie kiedyś się skończy płaczem u co niektórych...

'krelke'-mój post tyczył się tego,co napisał"el loko'-bo czy Jego wpis był na temat i czy ja nie miałem prawa napisać tego co napisałem?! :>

(...)

Czy ja już czytać ze zrozumieniem nie umiem czy co :>

El_loko, wyraził swoją opinię, że zgadza się tym punktem widzenia który został zaprezentowany...zgadza się cytując "klasyka" - w ponad 100% ;)

Dla mnie tamten post jest na temat, choć nie jest jakiś wydumany...to jest na temat... a Twój post pasuje do: "uwag do spraw forum" lub do prywatnej rozmowy z Loko na PM/gg.

Więc w tamtym topicu średnio pasuje...delikatnie mówiąc...

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #745 dnia: Maja 27, 2009, 12:07:41 pm »
0
 'krelke'-wątki z osobnikiem'Maro2'juz są chyba wyjaśnione więc tutaj przemilczę już...I tylko powiem Ci,że zarzucając mi,że niby i ja robię"chlew"jesteś cholernie niesprawiedliwy i niejako dotykasz mnie tym,ale...ale rządzisz tu,więc przemilczę to :_:

A co do wpisu'El-loko' i będę się upierał mało konstruktywnego,a co gorsza wręcz kpiącego z mojego wcześniejszego,to sprawdz jeszcze raz,czy człowiek mądrze napisał to co napisał po moim komentarzu do tematu tam się znajdującego!Chłopak nie wstawił żadnego emota przy tym zdaniu i skąd masz pewność,że poprzez brak emota okazującego emocje,jej autor zwyczajnie nie kpił?!Zresztą zdanie"to to oczywista oczywistość",jest tak zgadzająca się z czyjąś opinią?No tak-tak ogólnie patrząc,to jest,ale uważam,że drugi sens tego zdania,to kpina-coś jakby'po co to piszesz,skoro to oczywiste"-więc biorać ten drugi podtekst Jego wpisu,jest taki o.k?! :/
« Ostatnia zmiana: Maja 27, 2009, 12:10:12 pm wysłana przez martingun »

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #746 dnia: Maja 27, 2009, 12:30:55 pm »
0
Chłopak nie wstawił żadnego emota przy tym zdaniu i skąd masz pewność,że poprzez brak emota okazującego emocje,jej autor zwyczajnie nie kpił?!

krelke wie bo el_loko to jego brat  :_:
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline krelke

• Administrator
  • Scraped
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #747 dnia: Maja 27, 2009, 01:11:33 pm »
0
Dodam, że od 19 lat...

Martingun, ja mówię ogólnie...bo żaden z Was nie przerwał tej dziwnej licytacji między sobą...tylko jeden drugiego musi przebić... i tak w koło macieju ;) i to już występowało przy licytacjach kto jest fajniejszy Axl czy Slash ;]

Jeśli czujesz się urażony przez czyjeś wypowiedzi zgłoś to w odpowiedni sposób, bo od moderowania są modzi ;) stara prawda :) a wtedy się tym zajmą... i ocenia odpowiednio...albo/i sam El_loko się ustosunkuje się do swojej wypowiedzi...

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
« Odpowiedź #748 dnia: Maja 27, 2009, 01:14:34 pm »
0
tylko jeden drugiego musi przebić... i tak w koło macieju ;) i to już występowało przy licytacjach kto jest fajniejszy Axl czy Slash ;]

Czemu nie ma emotki <boring>? ;) Przydałaby się czasem  :)
Swoją drogą zdaje się,że przydałaby się tez opcja ignorowania postów niektórych forumowiczów,jeśli tak na siebie wpływają  :)

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
« Odpowiedź #749 dnia: Maja 27, 2009, 01:40:10 pm »
0
Chłopak nie wstawił żadnego emota przy tym zdaniu i skąd masz pewność,że poprzez brak emota okazującego emocje,jej autor zwyczajnie nie kpił?!Zresztą zdanie"to to oczywista oczywistość",jest tak zgadzająca się z czyjąś opinią?No tak-tak ogólnie patrząc,to jest,ale uważam,że drugi sens tego zdania,to kpina-coś jakby'po co to piszesz,skoro to oczywiste"-więc biorać ten drugi podtekst Jego wpisu,jest taki o.k?! :/

oczywiscie, ze kpiłem... oczywistym jest to, ze ziemia jest okrągła i kręci sie wokół słonca (chociaz w sumie tez nie do konca) a nie to, że AFD jest zdecydowanie lepsze od ChD...

i nie widze powodu dla ktorego mialbym wstawiac przy tym jakakolwiek emotke... wystarczy uzyc "musku"

Jak trafiliście na forum?

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 98758
Ostatnia wiadomość Czerwca 17, 2020, 12:03:28 pm
wysłana przez naileajordan