Sosna!: Nie było podpisu i popatrz co mam pod nickiem
Mam nadzieję,że tu nie wywiąże się kolejna dyskusja Axl vs Slash i.t.d
Brokuła: Zasadniczo zgadzam się z tym,co piszesz. Takie,a nie inne zachowanie moderacji wynika z faktu,że czasem trzeba przykręcić śrubę tym,którzy: podsycają ciągle konflikt offtopując,ewidentnie obrażają innych i.t.d,nie mówię,że jesteśmy nieomylni,bo dobrze zdaję sobie sprawę z wielu błędów. Wbrew pozorom wyciągamy wnioski - "just a little patience"
Pyra: Jeśli ludzie zaczynają postrzegać warna,jak koniec świata,to naprawdę jest koniec świata
Życzę wszystkim jak najwięcej merytorycznej dyskusji,przy czym nie polega ona na : nie dowalam się do swojego idola,ale wbiję szpilę innym;) no,chyba,że temat do tego zachęca,a uwierzcie mi,że nie każdy jest do tego stworzony
Cieszę się,że coraz więcej osób się tu wypowiada,bo to świadczy o tym,że forum obchodzi nas wszystkich. Mam nadzieję,że wspólnie je poprawimy. Jeśli macie jakieś pomysły,jak poprawić atmosferę - piszcie:)
To naprawdę nie jest forum policyjne,na którym administracja,czy moderatorzy szukają na każdego haka. Ale na pewne rzeczy musimy reagować. Inna sprawa,że nie jesteśmy wszędzie,o każdej porze dnia i nocy,więc zwracajcie nam uwagę,wysyłajcie raporty. I nie obrażajcie się na warny;)
Pozdrawiam