1. nie mowie tylko do Ciebie krelke - mowie do wszystkich moderatorow ktorzy moderuja / moderowali na forum w ciagu ostatnich
niespelna 3 lat -odkad ja tu przyszedlem bo to ze
- zawsze będą równi, równiejsi i stronniczy moderatorzy z dyktatorskimi zapędami, ale "kto jest modem, ten ma władzę"
bylo widac od samego poczatku, nie raz ta sprawa byla poruszana i nie tylko przeze mnie - co jakis czas wynikaja kolejne sytuacje
ktore o tym swiadcza, nie bede tu podawal przykladow bo nie chce mi sie szukac w archiwum gg -zreszta to prywatne rozmowy
i nie wiem czy moi rozmowcy (moderatorzy) by sobie tego zyczyli
2. nie zgodzilem sie byc modem m.in. dlatego bo nie chcialem sie uczestniczyc w tej farsie ktora sie odbywa w swiecie moderacji
3. wszyscy sa rowni na forum - piekny slogan - szkoda tylko ze nie ma nic wspolnego z prawda - moderatorzy sa nie do ruszenia
-widzialem raz jedyny ze mod dostal zielona kropke - nie przypominam sobie zeby kiedykolwiek ktos z modow dostal jakies ostrzezenie
np za traktowanie forum jak gg...
Odnośnie przesunięcia tematu z Dead Horse - żadne powiadomienie nie dotarło.
nie wiem do kogo docieraja te powiadomienia - wiem ze rzadko sie zdarza zeby ktokolwiek zareagowal na to - a uwierz mi ze wiele
razy z tego korzystalem rozumiem ze nastepnym razem mam nakrecic film aparatem cyfrowym jak naciskam to powiadomienie -
zebys mial dowod ze nie zmyslam?
ja medalu zadnego nie chce - chodzilo mi o to ze o malo nie dostalem bana (moderated mialem) za to ze walczylem z gosciem
ktory chcial rozpetac awanture na forum, podburzal uzytkownikow swoimi debilnymi postami - i wtedy interweniowalem gdzie
sie dalo -do wszystkich moderatorow - a ich reakcja byla praktycznie zerowa.
skonczylo sie tym ze on mial moderated i ja mialem moderated. choc roznica w przewinieniach byla kolosalna
to bylo na zasadzie KOWAL ZAWINIL CYGANA POWIESILI
natomiast medal chetnie przyznam Tobie, za to zawsze masz racje i stoisz na strazy moralnosci, przestrzegania wszelkich
zasad przez uzytkownikow etc - ze jestes wodzem (to akurat nie moje slowa-inny uzytkownik Cie tak nazwal), ze jestes
pogromca offtopow i obronca ucisnionych moderatorow, ktorzy pracuja w poczie czola-a jakis pierwszy lepszy uzytkownik
ma smialosc sie czepiac