Myślę, że wspólnie można i powinniśmy to forum zmieniać, tak aby nadal było najlepszym forum ever.
Zgadzam się z Hubikiem. Pytanie tylko,w jaką stronę powinny iść zmiany? Zauważyłem tendencję offtopiarską ostatnio polegającą na tym,że wielu topikach pojawia się wątek : Gn'R vs VR, Axl vs Slash... i naprawdę nie wiem,czy forum potrzebuje tego,żeby w każdym wątku było to wałkowane. Nie chciałbym,żeby to było forum Axla Rose,ale forum Guns n' Roses - tego,czym ten zespół był kiedyś,jest obecnie i będzie w przyszłości. Forum powinno być polem do dyskusji,czasem zażartej,ale dyskusji na pewnym poziomie,a nie na
poziomie piaskownicy. Dyskusji,polemiki,wsłuchania się w argumenty strony przeciwnej - tego niestety mi brakuje,ale wierzę,że są tu ludzie,którzy potrafią i chcą dyskutować.a
Co do zmian - bardzo fajnie,że pojawiła się możliwość wysyłania newsletterów - a nuż przyciągnie to kogoś z tych,którzy już jakiś czas temu przestali bywać na forum. Podoba mi się szersze wykorzystanie aktualności. Aż dziwne,że trzeba było zmiany administracyjnej,żeby na to wpaść
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
http://gunsnroses.com.pl/forum/index.php?topic=4511.0 przydałaby się aktualizacja
Swoją drogą - czy dałoby się Zasłużonym przyznać jakieś uprawnienia odróżniające ich od "zwykłych" forumowiczów?