@Clarise Gdybyś tylko widziała moje posty sprzed lat
Niektórzy pewnie pamiętają
Nie należałem do najspokojniejszych
Tak to już jest, gdy komuś na czymś zależy chyba. Trudno wtedy wyluzować, odpuścić, pohamować emocje, zwłaszcza te negatywne. Ale na pewno warto o wielu sprawach rozmawiać, choć spokojniejsza rozmowa, kiedy żadna ze stron nie czuje się atakowana, czy poniżana jest, jak mi się wydaje, całkiem niezłą opcją
@sunsetstrip : Dla mnie jesteś liderem, choć może niekoniecznie liderem opozycji, bo raczej obaj działamy w swoim przekonaniu dla dobra NTS. Możemy się nie zgadzać w wielu, nawet kluczowych sprawach, ale cenię to, że potrafimy normalnie rozmawiać i wierzę, że tak pozostanie
Wierzę też, że mimo wszystkich różnic darzymy się jakimś szacunkiem. Na przestrzeni lat popełniłem wiele błędów. Dobrze, że pomagasz nam je w jakiś sposób dostrzec i naprawić. Wszelkie Twoje uwagi są dla mnie osobiście ważne, bo jesteś cennym forumowiczem z ogromną wiedzą. Doceniam także to, że wykonałeś wiele tłumaczeń dla forum i podrzuciłeś wiele ciekawych informacji. Dziękuję.
Myślę, że warto także, żebym przeprosił za to, że czasem niepotrzebnie Cię prowokowałem, np. w tematach NAJ-owych. Nie oczekuję, że przyjmiesz przeprosiny, ani tym bardziej, że wybaczysz, ale wierzę, że to jest potrzebne, byśmy, być może obaj, spojrzeli na siebie inaczej. Jeśli ma być merytorycznie, to chyba warto zrobić ten krok.