polowa osob chcialaby zmian na NTS wg ankiety ale... po prostu nie chce im sie w to angazowac...
wiele osob ktorym nie podobala sie sytuacja na forum, przestalo tu pisac, albo przychodza tylko na chwile by wstawic smiesznego mema lub walnac jednozdaniowy komentarz, nie chce im sie angazowac w walke/spory/naprawianie forum
nie bede tu wymienial nickow, bo to nie moja rola wywolywac kogos do tablicy (potem przyjdzie z pretensjami ze zostal zmuszony do zalogowania przez powiadomienie na maila), ale wystarczy przejrzec chocby pierwsze 3 strony osob z najwieksza liczba postow i rzuca sie juz w oczy kilka nickow, niegdys aktywnych, a dzis...
teraz dlaczego im sie nie chce? ano m.in. dlatego ze walka
wiatrakami z zarzadem na niewiele sie zda, przeciez wy we wlasnym gronie nie bedziecie sie oceniac ani tym bardziej karac, wskazywac zaniedban etc bo nikt was z tego nie rozliczy, nie ma zadnego systemu oceniania prac modow, poza ankietami popularnosci ktore nie maja wplywu na nic
a mozna jedynie podpasc zarzadowi (wkurwic was, jakze to modne slowo ostatnio tutaj) a w konsekwencji nawet wylapac bana
inna sprawa, ci co mowia ze im sie tu cos nie podoba, wyzywani sa od idiotow lub paranoikow i mowi im sie ze jak im sie nie podoba to niech spadaja stad czym predzej
wladza adminow i modow jest absolutna, wiec po co sie szarpac?
Co do kary na 30 dni, rzadko używane ale regulamin dopuszcza muted na 30 dni, od dobrych kilku lat - to kara przy której mozna oglądać forum ale nie można pisać.
mnie nie musisz mowic co znaczy muted, ja mowilem o banie na 30dni, zarowno Belfer jak i extreme takowe dostali, wczesniej to bylo nie do pomyslenia
Co do konkretnych wymagań to nie mamy ich sformalizowanych, nie jesteśmy firmą, która określa zakresy odpowiedzialności
ano wlasnie, hulaj dusza, piekla nie ma, zadnej odpowiedzialnosci, zadnych konstruktywnych ocen, tylko zabawa we wlasnym gronie. I wy sie dziwicie ze ktos was nazywa kolkiem wzajemnej adoracji?