Podaj przykłady, daty, nicki, nazwiska, żebyśmy mogli się konkretnie do czegoś odnieść. Jeśli nie, to są to tylko Twoje subiektywne odczucia.
mialem to kiedys spisane, konkretne przyklady, ale po pierwsze to nie mialem jak tego zaprezentowac, ktos by wrzucil w moim imieniu, a ja co potem bym to czytal na drugim kompie, i znow przekazywal... no bez jaj. Po drugie, duzo juz czasu minelo, wiec jaki sens ma wracanie do tego? Nawet nie byles wtedy w zarzadzie, tych ludzi ktorzy wtedy byli, w wielu przypadkach juz nie ma. Co to teraz da? Zreszta przeciez i tak byscie sie teraz nie przyznali do bledu sprzed lat... Jaki niby byscie mieli w tym interes? Krotki przyklad, ostatnio byl ban na 30dni, czemu ja dostawalem "niby" dozywotnie? Chyba ze to taki zabieg ze niby dozywotni, ale latwo to obejsc i wrocic pod innym nickiem, a administracja przymknie oko.
a zreszta, przeciez nigdy sie nie zdarzylo zeby ktos sie odwolal od bana i byscie go mu cofneli, wiec po co sie meczyc i tylko narazac na ataki? skuteczne odwolania od warnow byly niezwykla rzadkoscia (mowie ogolnie o innych uzytkownikach tez) a co dopiero bany
Nie jest tajemnica, a ta dyskusja tylko to potwierdza, ze decyzje te mialy rowniez charakter osobisty, wiec jakie byly szanse na skutecznosc odwolania? Zadne. Co, admin da bana, uzytkownik sie odwola, a on stwierdzi, a kurde, rzeczywiscie ban byl pochopny, niech wroci, a ja go przeprosze... W bajki nie wierze.
Jestes na tym forum rownie dlugo jak ja i dobrze wiesz, ze wielokrotnie wam podawalem przyklady... dziesiatki razy i co to dawalo? Nic. Wiec nie sugeruj mi, ze nigdy nie przedstawialem dowodow. To nie proces karny, ze bede zbieral je przez 10 lat na swoja obrone...
większość administracji za Tobą nie przepada, a nadal możesz tu wyrażać swoje smutki. Dziwne, nie?
ludzki pan jestes, nie ma co. To jak to jest nie macie odwagi wyegzekwowac waszego regulaminu, przeciez mnie tu nie powinno byc od ilus lat!
A ty za co mnie nie lubisz, za usuniecie ze znajomych z fb, czy za to ze nie chcialem isc z toba na piwo?
jak to jest ze jak dolaczyles do funkcyjnych to zmieniles optyke?
przyjaciolmi raczej nie sa ludzie, ktorzy otwarcie ci mowia ze cie nie lubia i mowia ze ich wkurwiles do tego stopnia, ze cie wywalili z forum bez slowa wyjasnienia. albo ja sie nie znam.
Jeśli złamiesz regulamin i dostaniesz bana to nie wejdziesz już na forum. Proste. Nie wiem jak Cię informowano o poprzednich banach/warnach, ale zawsze powinno to być uzasadnione. Jeśli nie było, to znaczy, że ktoś nie dopełnił swoich obowiązków.
no jakos wchodzilem po banie, nie raz, nie dwa i nie trzy i nadal to robie, a naprawde nie jestem geniuszem hackingu. Takze cos tu nie gra, system zawodzi. Niedopelnienie obowiazkow? To wasze drugie imie.
(na HTGTH już Cię nie chcą?)
oj bijemy ponizej pasa
nie pamietam tam hasla, a poza tym tamto forum to zenada od lat, wiec nawet nie zaluje
za to mam ponad 1100 postow na myforum i nigdy nawet pol ostrzezenia, jestem tam aktywny