Moja stara i ja też się wybieramy - zakupione dwa bilety na GC.
Co do dzisiejszego "kupowania" nie wypowiadam się, bo było to na barkach mojej luby, ale słyszałem (i widzę po postach innych), że LN jeebłoo w dekiel nieźle.
Od dłuższego już czasu udzielamy się z moją na tym forum rzadko - mamy swoje REALNE życie, sprawy itp. oraz sprzeciw wobec tego jak dużo chuujni się tu widzi...
Co do ostatniego. Patrzę na nasze wydarzenie (bo jest nasze, starych użytkowników, którzy mieli podniety przy czasach oczekiwania na ChD i byle pierdnięciu ze strony Gn'R) z perspektywy forum i niestety robi się z tego "Rybnik 2.0". WTF? A no tak - w piizdę "nowych", co to "obserwowali", ale byli nader zdystansowani (czytaj "obsrani"), żeby się zalogować i zaproponować coś od siebie. No ale jest koncert! Huuraaa - dawaj na forum o "Gansach". I jedziemy:
- jestem za niska/niski - będę widzieć z... (i tu wkleić obojętnie jaką opcję - każda dobra)
- mam za mało latek - mogę iść bez cycusia mamy?
- czy 16 lutego o 13:27 w chłodne, ale słoneczne popołudnie zimowego dnia będą jeszcze bilety na... (to samo co w pierwszym - każda opcja dobra)
- kto już jedzie? gdzie się widzimy? Ja jadę! Mam trzy wolne miejsca, a czwarte zwolni się jak odwiozę znajomą "przy okazji" do rodziny...
To tylko przykłady. Po chuuj tu "nowi"? Aaaa zapomniałem, nowy narybek jak po Rybniku - aktywni przez te 4 lata, że... no.
Czy Kartaginę trzeba zniszczyć? Nie, wystarczy zamknąć NTS do 20 czerwca 2017. Na kolejny dzień dać nowym dyspensę - orgazmu po koncercie nie brońmy nikomu, a co!
Za powyższy post ban na 30 dni (od daty napisania - 07.12.2016). Złamany punkt regulaminu:
§ 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji.
Dodatkowo nie chcemy promować takich zachowań wobec żadnych użytkowników forum i chcielibyśmy, żeby takie zachowania nie miały tu miejsca.