W tych tematach piszemy tylko raz dziennie!
/Canis
Wiem, że trudno Ci będzie w to uwierzyć, ale nie złamałem, żadnego regulaminu, podregulaminu, ani nawet nie offtopowałem, więc nie jestem pewny czy interwencja zieloną czcionką jest tu zasadna, ale ok niech Ci będzie, ja też staram się szanować nawet najbardziej nie zrozumiałe widzi misie twórców tematów, więc gdybym wiedział, że autor postu chce, żeby każdy użytkownik pisał jednego posta dziennie to pewnie uszanowałbym to i poczekał te 25 minut (
), ale niestety nie przyszło mi do głowy, że twórcy tych tematów będą wymagali tylko jednego posta dziennie w tych tematach (bo i po co?),.... ale cóż Legia Warszawa jest większą ofiarą przepisów pułapek.
A teraz pokazując śmieszność tych ustaleń podam pewien przykład.
Według twórców tych tematów, gdybym napisał jednego posta 1 marca o godzinie 23:59 a drugiego posta umieściłbym 2 marca o godzinie 0:01, to problemów by nie było. Natomiast gdybym jednego posta umieścił 1 marca o godzinie 0:01 a drugiego 1 marca o 23:59 to już problemy mogłyby się pojawić.... tak więc mam pytanie czemu te wszystkie zasady dotyczące jednego posta dziennie mają służyć?
i żeby była jasność, ja to szanuje i na przyszłość będę się do tego stosował, ale apeluje do ludzi, którzy będą zakładać tutaj tematy, żeby się zastanowili czy wymyślane dodatkowych zasad ma merytoryczne uzasadnienie, a jeżeli nie to czy przez te dodatkowe zasady, może się tak zdarzyć, że ktoś w przyszłości może paść ich ofiarą, bo moderatorzy wykorzystają je przeciwko niemu.
pozdro
ps. dla zainteresowanych sprawa dotyczy tematów "Co mnie w życiu ....." i założeń twórców tych tematów w pierwszych postach, że piszemy jednego posta dziennie - ja napisałem dwa posty w ciągu doby w jednym z tych tematów.