Bluebird, użyłam takiego chwytu, żeby więcej ludzi zainteresowało się newsem. Podziałało. To, że ktoś uzna to za stratę czasu to już nie jest moja sprawa (nikt nie kazał klikać, każdy robi to na własną odpowiedzialność, zresztą samo siedzenie w necie jest stratą czasu, wiec nie sądzę, że rzucenie okiem na pojedynczy news składający się z kilku zdań aż tak zostanie przez kogoś odczute). Z drugiej strony może kogoś to zainteresować na tyle, że sięgnie po twórczość tego zespołu.
Jeśli ktoś naprawdę nie ma innych problemów niż roztrząsanie tego, co dzieje się w wirtualnej rzeczywistości, zalecam powrót na ziemię. Żadna kwestia na tym forum nie wymaga aż takiej analizy. Od zasad listy przebojów po tytuły newsów.... ludzie...
Manipulacja to celowe nakierowanie ludzi na dany sposób myślenia, na zrobienie czegoś. To nie jest tożsame z wprowadzeniem w błąd. Zresztą w tytule newsa nie ma żadnego wprowadzenia w błąd! To, że ktoś po tytule oczekiwał nowej płyty GN'R to przepraszam bardzo, ale nigdzie nie napisałam, że to będzie taki album
Tytuł nie zawiera informacji nieprawdziwej, błędnej - nowa płyta się ukaże. A że będzie to nowa płyta The Compulsions.... coż, gdzie tu wprowadzenie w błąd? W błąd sam wprowadza się interpretator newsa.