To czy kogoś irytuje to, że np. tło tego forum jest czarne nie ma nic do rzeczy, mnie też może wiele rzeczy irytować, ale póki jest to zgodne z regulaminem to do nikogo pretensji o to mieć nie mogę (co najwyżej, mogę mieć pretensję o to, że taki a nie inny jest regulamin). Poza tym paranoją jest to, że kogoś irytuje, że w dziale humor jakiś kawał napisała osoba z 4 postami, a gdyby ten sam kawał napisała osoba z 1590 to już by nie irytowało - czy moderatorowi wolno dyskryminować kogoś ze względu na ilość postów i ze względu na to jak długo jest na forum? Czy wolno usuwać moderatorowi posty według własnego widzimisię?
Użytkownik Domicela94, z tego co widzę nie jest zbanowany/zbanowana, zostały usunięte 3 posty (2 są nadal). Z tego co zdążyłem zauważyć (oczywiście mogłem nie dopatrzyć) posiadanie kilku kont nie jest nie zgodne z regulaminem, jedynie była informacja od Witka, w tym temacie, że jeżeli ktoś zostanie przyłapany na tym, że posiada więcej niż jedno konto, będzie musiał wybrać z którego konta chce korzystać, a czy kontaktowaliście się z Domicela94 w tej sprawie? Zresztą i tak jeżeli nie ma nic o tym w regulaminie to nie może być to wiążące, gdyż użytkownik ma obowiązek przestrzegać regulamin, a nie zapoznanie się ze wszystkim co jest napisane we wątku "Uwagi do spraw forum", ....chyba dobrze gadam? Po trzecie nawet gdyby był taki punkt w regulaminie, to i tak nie jest on możliwy do wykonania - przecież jest możliwe, że z jednego komputera korzystają brat i siostra, żona z mężem, czy konkubent z konkubentem.
Co ciekawe wiele postów napisanych przez jednokomentowców było usuwanych od razu, posty użytkownika Domicela94 zostały usunięte po parach dniach.