Ten temat też miałby po pięćset działów, gdyby ludzie, którzy mają uprawnienia to zrobić mieli chęci się tym zająć. Niestety od jakiegoś czasu działa tu tylko grupa modów i newsmanów bez uprawnień administratorskich, które mogłyby spełniać życzenia każdego z Was (zrobić dział, bannery na stronę, nawet podjąć współpracę z organizatorem koncertu, bo kiedy chciałam to zrobić zostałam usadzona na miejscu słowami: "Na wszystko jest czas, odezwiemy się do organizatora później". Zostały dwa tygodnie do koncertu, a nikt nie odezwał się do organizatora, uważając, że powinniśmy pohamować emocje, gasząc mój zapał, kiedy chciałam to zrobić i się tym zająć. I niestety tak to forum póki co wygląda - są ludzie, którzy chcą coś zrobić, ale nie mają uprawnień, a jak proponują pomoc to są kwitowani uśmiechem politowania, bo przecież: "mamy czas", "wszystko się zrobi", "zaparz sobie meliski na uspokojenie, a ktoś inny się tym zajmie" Nikt się tym nie zajmuje, bo palcem się nie chce kiwnąć.) Jedyne co mogę zrobić to przypiąć ten temat, żeby widniał jako pierwszy na stronie głównej, ale ostatnio dostałam głosy, że temat już za długo "wisi" i powinno się go zdjąć. I kogo tu, cholera, zadowolić?