Ankieta

Jak oceniasz pracę moderatorów?

1
2
3
4
5
6

Autor Wątek: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)  (Przeczytany 607984 razy)

Offline hkt

• Atittude
  • I would've thought you could be more of a man
  • Respect: +941
Odp: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)
« Odpowiedź #3060 dnia: Listopada 29, 2013, 06:03:30 pm »
+2
Ja mogę udzielić taką informację: jest wysoce prawdopodobnym że piszemy z różnych adresów IP. Piszę to ja, ricardo.

;)
Powyższy post jest zgodny z tematem.

Offline Andrzej Brewiarz

• Patience
  • Respect: +17
« Odpowiedź #3061 dnia: Listopada 29, 2013, 08:06:58 pm »
+5
krotko skomentuje tego posta Gnatek, bo poza wyzwiskami i hipokryzja to nic nie widze konstruktywnego w twoim belkocie...

eXtreme mial racje ale okazuje sie ze mamy rowniez przedstawiciela gimnazjum wsrod szanownej moderacji na forum

niby ma wszystko w dupie, ale jak mozna kogos powyzywac anonimowo, to pierwszy sie zglasza

ulzyles sobie? no, to teraz raczki na kolderke i idz grzecznie spac, zanim mamusia odlaczy ci internet

i nic sie nie martw - dostaniesz tylko ostrzezenie slowne - na tym forum admini/moderacja nie dadza swoich skrzywdzic, co to to nie

"§ 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji."

I za co on dostał warna? To co tu sie wyprawia to jest jakaś paranoja.

§ 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji.
/Pozwoliłem sobie usunąć zdjęcie, bo zawiera wulgaryzm i jest obraźliwe/Bender.
« Ostatnia zmiana: Listopada 30, 2013, 09:08:40 am wysłana przez Bender »

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #3062 dnia: Listopada 29, 2013, 08:18:53 pm »
+3
nie mogę. no po prostu k***a nie mogę. człowieku, przeczytaj to jeszcze raz i się zastanów, co ty pierdolisz? ile masz lat? zakładam, że skoro do dzisiaj masz wycinki z bravo z 1991 roku, to jakieś 35. a piszesz jakbyś miał 10 i pani wychowawczyni w szkole zdjęła twoją pracę plastyczną z wystawy, bo uznała, że namalowałeś nie na temat. przy czym okazało się, że to nie pani wychowawczyni tylko kolega który cię nie lubi. podczas dyżuru ściągnął ją z wystawy, bo stwierdził, że zrobi ci na złość. normalne dziecko by się wypłakało, powiedziało koledze że jest głupi, ale po dwóch dniach albo następnego mu przechodzi, bo rodzice wytłumaczyli dziecku, że to nic nie znacząca sprawa. po dwóch miesiącach nikt by o sprawie nie pamiętał. ale nie ty. ty domagasz się, żeby zamiast pogrożenia palcem i wpisania uwagi do dzienniczka wyrzucić gagatka ze szkoły i piszesz w tej sprawie petycję do dyrektora. w międzyczasie namalowano już kilka innych prac, wystawa została zmieniona wielokrotnie, nikt już o tym nie pamięta, ale ty nadal toczysz swoją krucjatę i nie spoczniesz, dopóki winni nie zostaną ukarani, a sprawiedliwości nie stanie się zadość.

toczysz pianę z pyska o ten durny post, jakby to miało jakieś znaczenie. zrozum - ludzie mają w dupie twój post. podobnie jak mój, cravenciaka, witka, canis czy kogokolwiek innego. np. taki zqyx napisał ich ponad 27 tysięcy. nie pamiętam ani jednego. pewnie dlatego, że większość była do dupy. jak 99,9% wszystkich postów tutaj. bo większość była tak samo poważna jak zespół, którego wokalista latał po scenie w samych gaciach a gitarzysta miał na cymbale kubek z kfc. dlatego dowolny post można kasować, jak sam napisałeś, bez żadnej odpowiedzialności. bo kasowanie postów to żadna k***a odpowiedzialność. to tak nic nie znaczące g***o w skali czegokolwiek, że gdyby teraz ktoś usunął jakikolwiek mój post, to pewnie bym się nawet nie zorientował. TO PRZECIEŻ TYLKO INTERNET!

czym ty się tak przejmujesz? czy to forum to dla ciebie jedynie miejsce, gdzie możesz z kimś porozmawiać i dlatego boi cię to, że ktoś kiedyś wyp***olił w pizdu twój post? to było dla ciebie ważne? jeśli tak, to współczuję, na prawdę

do moderatorów i administratorów - możecie mi za ten post wlepić muted, bana, warna czy nawet usunąć mi konto. mało tego - możecie ten post nawet usunąć! na prawdę, nie pogniewam się.
Obrażanie, wyzwiska, przekleństwa. Super Moderator k***o.
I Gnatek nie został ukarany? Gdzie jest WARN? Zasłonił kropeczkami,taki jest argument?ricardoelpaso nie użył żadnego wulgaryzmu,wyraził tylko swoją opinię i od razu został odstrzelony na zielono....Co Wy robicie?
« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2013, 08:26:02 pm wysłana przez Artur78 »

Offline ricardoelpaso

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +294
« Odpowiedź #3063 dnia: Listopada 29, 2013, 08:26:00 pm »
+2
za co dostalem warna?

jak ja niby obrazilem Gnatka ?

za "przedstawiciela gimnazjum" ?

to ty Witek - ostojo sprawiedliwosci - mi przyznales warna, bo nie podziekowalem Gnatkowi za te wyzwiska?

CO ZA BANDA SMARKACZY RZADZI TYM FORUM... raczka raczke myje, a warny leca na oslep

Brawo, powinniscie byc z siebie dumni, Gnatek mozesz wyzywac dalej, jak bedziesz w tym dobry to zrobia cie trzecim adminem
« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2013, 08:29:00 pm wysłana przez ricardoelpaso »
Tym forum rzadzi banda sfrustrowanych, chamskich smarkaczy

Offline Andrzej Brewiarz

• Patience
  • Respect: +17
« Odpowiedź #3064 dnia: Listopada 29, 2013, 08:51:48 pm »
+2
Po co wulgaryzmy są automatycznie kropkowane, skoro i tak dostaje się za nie warna? Warn za jedną k***ę? Brawo Canis, jestem dumien  :facepalm:
Albo chwila, UDOWODNIJ mi, że był tam użyty wulgaryzm.
« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2013, 08:54:49 pm wysłana przez Andrzej Brewiarz »

Offline ricardoelpaso

« Odpowiedź #3065 dnia: Listopada 29, 2013, 09:05:38 pm »
+2
Andrzej, na co ty tu liczysz?

nikt ci nic nie bedzie udowadnial, ani tlumaczyl, mozesz jedynie jeszcze zostac zbluzgany albo dostac krope innego koloru (masz warna no to muted teraz)

przeciez im chodzi o to aby wykosic/lub zmusic do odejscia wszystkich ktorzy nie sa spolegliwi wobec moderacji/adminow... i maja czelnosc domagac sie rownych praw w traktowaniu na forum

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #3066 dnia: Listopada 29, 2013, 09:25:40 pm »
+2
el loko dostał muted za '' zdziwioną minę psa'' :D,za pomocą ktorej ocenił z sarkazmem wypowiedz cravenciaka,który groził karą innemu użytkownikowi...
« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2013, 09:29:04 pm wysłana przez Artur78 »

Offline Bluebird

• Garden Of Eden
  • Respect: +959
« Odpowiedź #3067 dnia: Listopada 29, 2013, 09:41:35 pm »
+3
krotko skomentuje tego posta Gnatek, bo poza wyzwiskami i hipokryzja to nic nie widze konstruktywnego w twoim belkocie...

eXtreme mial racje ale okazuje sie ze mamy rowniez przedstawiciela gimnazjum wsrod szanownej moderacji na forum

niby ma wszystko w dupie, ale jak mozna kogos powyzywac anonimowo, to pierwszy sie zglasza

ulzyles sobie? no, to teraz raczki na kolderke i idz grzecznie spac, zanim mamusia odlaczy ci internet

i nic sie nie martw - dostaniesz tylko ostrzezenie slowne - na tym forum admini/moderacja nie dadza swoich skrzywdzic, co to to nie

"§ 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji."

I za co on dostał warna? To co tu sie wyprawia to jest jakaś paranoja.

Ja uważam, że tak jak wzajemne obrażanie się na forum jest zwykłą dziecinadą (może i nawet czasem bywa to zabawne), tak wjeżdżanie na rodzinę jest chamstwem.

Offline ricardoelpaso

« Odpowiedź #3068 dnia: Listopada 29, 2013, 09:45:11 pm »
+2
Bluebird - chodzicie z Gnatkiem do tego samego gimnazjum?

czy gdzies obrazilem jego matke??? wskaz mi...

znasz slowo ironia...

nie no, powiedzcie ze to sie nie dzieje naprawde...

:facepalm:

Offline Bluebird

• Garden Of Eden
  • Respect: +959
« Odpowiedź #3069 dnia: Listopada 29, 2013, 09:58:33 pm »
+5
Tu nie chodzi tylko o obrażanie, ale nawet samo zahaczanie o rodzinę (zwłaszcza tą najbliższą) nigdy nie powinno mieć miejsca, w sytuacji gdy nie znasz rodziców konkretnego użytkownika. Jak tego nie rozumiesz to ja ci nie jestem wstanie tego wytłumaczyć.

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #3070 dnia: Listopada 29, 2013, 10:10:29 pm »
+3
A gdzie,w którym momencie(wskaż mu) ricardoelpaso obraził rodzinę Gnatka?Wymyśliłeś to sobie,bo nie było żadnego innego argumentu by stanąć w obronie ''kolegi''?
« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2013, 10:12:24 pm wysłana przez Artur78 »

Offline ricardoelpaso

« Odpowiedź #3071 dnia: Listopada 29, 2013, 10:15:01 pm »
+3
Bluebird:

no tak i za to jest warn

i za " co ty pierdolisz" od moderatora do uzytkownika tez jest taki sam warn

rzeczywiscie na jedno wychodzi, szkoda ze nie wiedzialem, bo tak bym tez sobie pobluzgal do woli

(ze juz nie wspomne ze za takie cos powinna byc automatyczne pozbawienie funkcji moderatora, no ale na to nie nawet nie smialem liczyc na tym skorumpowanym forum)

1. Moderator jest strażnikiem regulaminu.
2. Moderator powinien być wzorem użytkownika, zachowywać się na forum kulturalnie i traktować użytkowników z należytym szacunkiem.)

:lol:  :lol:  :lol:

to mi wytlumacz, sherlocku...

regulamin mowi: Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników

zaraz sie okaze, ze napisanie nicka lub zaimka z malej litery bedzie trescia obrazliwa i karane warnem

"bo mamusia ci odlaczy internet", no rzeczywiscie obrazilem chlopca do zywego...  :ph34r:
« Ostatnia zmiana: Listopada 29, 2013, 10:21:18 pm wysłana przez ricardoelpaso »

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #3072 dnia: Listopada 29, 2013, 10:22:20 pm »
+2
dobra chłopaki, możecie sobie teraz pobluzgać do woli

Drei, Nieuchwytny, Artur, Brewiarz - napiszcie co wam leży na sercu, na wątrobie i gdzie tam jeszcze. możecie teraz obrazić moją rodzinę, dziewczynę, mnie samego, administratorów, moderatorów, newsmanów i kogo tam jeszcze chcecie.

Macie 40 minut na pozdrowienia. Potem wszyscy stąd lecicie.

Offline ricardoelpaso

« Odpowiedź #3073 dnia: Listopada 29, 2013, 10:25:39 pm »
+3
nikogo nie obrazalem ani nie bluzgalem

to ty Gnatek jestes od tego wybitnym specjalista

ale pare grozb moze jeszcze dorzuc, awansowales na admina? bedziesz rozdawal bany wszystkim ktorych nie lubisz?

juz mi nie chcesz pomagac jak kiedys?

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #3074 dnia: Listopada 29, 2013, 10:33:52 pm »
+1
dobra chłopaki, możecie sobie teraz pobluzgać do woli

Drei, Nieuchwytny, Artur, Brewiarz - napiszcie co wam leży na sercu, na wątrobie i gdzie tam jeszcze. możecie teraz obrazić moją rodzinę, dziewczynę, mnie samego, administratorów, moderatorów, newsmanów i kogo tam jeszcze chcecie.

Macie 40 minut na pozdrowienia. Potem wszyscy stąd lecicie.
Zrobiło to na mnie wrażenie,zebranie kryzysowe zbierzesz?.....kto cię bluzga człowieku?Nie napisałem nawet pół słowa które cię mogło obrazić.Mam jeszcze 29 minut?Ty o tym decydujesz?

Jak trafiliście na forum?

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 98758
Ostatnia wiadomość Czerwca 17, 2020, 12:03:28 pm
wysłana przez naileajordan