Ankieta

Jak oceniasz pracę moderatorów?

1
2
3
4
5
6

Autor Wątek: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)  (Przeczytany 607985 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
Odp: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)
« Odpowiedź #3045 dnia: Listopada 28, 2013, 08:48:59 am »
0
-post zostal usuniety bo byl nie na temat i nic nie wnosil do tematu? Chyba kpisz, ponizej ci go odtworzylem. BYL NA TEMAT. News byl o wywiadzie z BBF, ktory mowi ze jest bezradny na spoznienia Axla na koncerty. Za chwile mnie pytasz kiedy to zostalo skasowane? Moze mam ci podac dokladna godzine co? Mowisz ze nie powinno, bo oto opinia, czym sam sobie przeczysz. Gdybym wiedzial, kto skasowal i kiedy, to bym ci powiedzial. Ale ty jako admin chyba to powienies wiedziec. Bo oprocz tego ze tak sie ustawiliscie tutaj zeby mozna bylo kasowac posty bez informowania i bez zadnej odpowiedzialnosci, no wiadomo ze tak wygodniej, bo nie trzeba sie nikomu tlumaczyc... to jak sam zauwazyle, generalnie masz to w dupie. Powiem szczerze wcale sie nie spodziewalem innej odpowiedzi, tylko po co tyle sie chlopie upisales, wystarczylo stwierdzic, mam to w dupie, a na tym forum bedzie tak jak jest, i juz, bo ja tak chce.
Hehehe, wiesz, po prostu nie pamiętam każdego posta, którego cytujesz  :) skoro tamten post wyleciał to pozostaje mi przeprosić za pomyłkę :) a osoba, która skasowała tego posta już tak się nie zachowa :)

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1242
« Odpowiedź #3046 dnia: Listopada 28, 2013, 06:35:34 pm »
+8
Nieźle. Jaśnie pan cravenciak, nawet w tym temacie musiał utrzymać wysoki poziom buractwa, chamstwa i przerośniętego ego. Cóż, świadczy to tylko o nim zresztą, a całej reszcie serdecznie polecam nie reagować na przyszłe wypowiedzi tego osobnika, gdyż noszą wysokie znamiona pospolitego trollingu.

Tak, jest to moja osobista uwaga do spraw tego forum oraz użytkowników tworzących ten portal.
"§ 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji."

Rozumiem, że nie musimy się wszyscy lubić, ale Twój post jednoznacznie łamie powyższy punkt regulaminu. Ostatnio jednego otrzymałeś, więc ten warn jest na 30 dni. Od decyzji można się oczywiście odwołać u administratorów. /TheWlo
« Ostatnia zmiana: Listopada 28, 2013, 09:51:51 pm wysłana przez TheWlo »
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline slasherr

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1063
« Odpowiedź #3047 dnia: Listopada 28, 2013, 07:13:26 pm »
+5
To, że na forum panują standardy gimbazy to wiadomo każdemu od dawna (wystarczy spojrzeć co się dzieje w galerii)
Albo w 'co mnie w życiu sie  pie****i', ogólnie całym hp
Popatrzcie na użytkowników, którzy są na forum po 6-7 lat a zobaczycie gdzie i co komentują.
Nie ma tu ich za wielu  :lol:
eXtreme - jeden z niewielu postów, pod którym mógłbym się tutaj ostatnio podpisać

Offline hkt

• Atittude
  • I would've thought you could be more of a man
  • Respect: +941
« Odpowiedź #3048 dnia: Listopada 28, 2013, 07:50:03 pm »
0
Gdzie można znaleźć opcję "ignoruj"...?
Powyższy post jest zgodny z tematem.

Offline Emma

• Zasłużeni
  • Garden Of Eden
  • Respect: +2360
« Odpowiedź #3049 dnia: Listopada 28, 2013, 08:11:26 pm »
+1
Profil >> Modyfikuj Profil >>> Ignorowani Użytkownicy

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #3050 dnia: Listopada 28, 2013, 10:30:43 pm »
+9
-post zostal usuniety bo byl nie na temat i nic nie wnosil do tematu? Chyba kpisz, ponizej ci go odtworzylem. BYL NA TEMAT. News byl o wywiadzie z BBF, ktory mowi ze jest bezradny na spoznienia Axla na koncerty. Za chwile mnie pytasz kiedy to zostalo skasowane? Moze mam ci podac dokladna godzine co? Mowisz ze nie powinno, bo oto opinia, czym sam sobie przeczysz. Gdybym wiedzial, kto skasowal i kiedy, to bym ci powiedzial. Ale ty jako admin chyba to powienies wiedziec. Bo oprocz tego ze tak sie ustawiliscie tutaj zeby mozna bylo kasowac posty bez informowania i bez zadnej odpowiedzialnosci, no wiadomo ze tak wygodniej, bo nie trzeba sie nikomu tlumaczyc... to jak sam zauwazyle, generalnie masz to w dupie. Powiem szczerze wcale sie nie spodziewalem innej odpowiedzi, tylko po co tyle sie chlopie upisales, wystarczylo stwierdzic, mam to w dupie, a na tym forum bedzie tak jak jest, i juz, bo ja tak chce.

Prosze o PW - po co mam sie powtarzac? I co to da? Od 5 padziernika minelo prawie 2 miechy, i co niby jak ci napisze na PW, to cos z tym zrobisz, zareagujesz, jak ogolnie masz to gdzies i cie nie ma na forum.

Badz powazny i jesli nie masz naprawde nic konstruktywnego do powiedzenia, to po prostu daj sobie spokoj.

nie mogę. no po prostu k***a nie mogę. człowieku, przeczytaj to jeszcze raz i się zastanów, co ty pierdolisz? ile masz lat? zakładam, że skoro do dzisiaj masz wycinki z bravo z 1991 roku, to jakieś 35. a piszesz jakbyś miał 10 i pani wychowawczyni w szkole zdjęła twoją pracę plastyczną z wystawy, bo uznała, że namalowałeś nie na temat. przy czym okazało się, że to nie pani wychowawczyni tylko kolega który cię nie lubi. podczas dyżuru ściągnął ją z wystawy, bo stwierdził, że zrobi ci na złość. normalne dziecko by się wypłakało, powiedziało koledze że jest głupi, ale po dwóch dniach albo następnego mu przechodzi, bo rodzice wytłumaczyli dziecku, że to nic nie znacząca sprawa. po dwóch miesiącach nikt by o sprawie nie pamiętał. ale nie ty. ty domagasz się, żeby zamiast pogrożenia palcem i wpisania uwagi do dzienniczka wyrzucić gagatka ze szkoły i piszesz w tej sprawie petycję do dyrektora. w międzyczasie namalowano już kilka innych prac, wystawa została zmieniona wielokrotnie, nikt już o tym nie pamięta, ale ty nadal toczysz swoją krucjatę i nie spoczniesz, dopóki winni nie zostaną ukarani, a sprawiedliwości nie stanie się zadość.

toczysz pianę z pyska o ten durny post, jakby to miało jakieś znaczenie. zrozum - ludzie mają w dupie twój post. podobnie jak mój, cravenciaka, witka, canis czy kogokolwiek innego. np. taki zqyx napisał ich ponad 27 tysięcy. nie pamiętam ani jednego. pewnie dlatego, że większość była do dupy. jak 99,9% wszystkich postów tutaj. bo większość była tak samo poważna jak zespół, którego wokalista latał po scenie w samych gaciach a gitarzysta miał na cymbale kubek z kfc. dlatego dowolny post można kasować, jak sam napisałeś, bez żadnej odpowiedzialności. bo kasowanie postów to żadna k***a odpowiedzialność. to tak nic nie znaczące gówno w skali czegokolwiek, że gdyby teraz ktoś usunął jakikolwiek mój post, to pewnie bym się nawet nie zorientował. TO PRZECIEŻ TYLKO INTERNET!

czym ty się tak przejmujesz? czy to forum to dla ciebie jedynie miejsce, gdzie możesz z kimś porozmawiać i dlatego boi cię to, że ktoś kiedyś wypierdolił w pizdu twój post? to było dla ciebie ważne? jeśli tak, to współczuję, na prawdę

do moderatorów i administratorów - możecie mi za ten post wlepić muted, bana, warna czy nawet usunąć mi konto. mało tego - możecie ten post nawet usunąć! na prawdę, nie pogniewam się.
  "§ 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji." "§ 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji."

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #3051 dnia: Listopada 28, 2013, 10:37:36 pm »
+7
Skoro mają w dupie, to po co się tak upisałeś 8)? Jednak to czytasz oraz to cie obchodzi 8).

Offline Gnatek

• Byli moderatorzy/newsmani
  • Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #3052 dnia: Listopada 28, 2013, 10:41:15 pm »
+2
Czy ja gdzieś napisałem, że nie czytam 8) ?

Offline hkt

• Atittude
  • I would've thought you could be more of a man
  • Respect: +941
« Odpowiedź #3053 dnia: Listopada 28, 2013, 11:00:55 pm »
+4
Licząc plusiki przy poście (5+ty) wychodzi nam sześć, a więc mamy tutaj co najmniej sześciu hipokrytów. Z jednej strony to forum dla ciebie to tylko internet, ale nie przeszkadza ci to w napisaniu wypracowania jak na egzaminie gimnazjalnym. Idąc dalej, uważasz że jest do dupy, jednak regularnie je odwiedzasz. Ostatnie najlepsze: jesteś jego moderatorem, co nie przeszkadzało ci w obrażeniu każdego użytkownika.

Podsumowując:

PS:
taki zqyx napisał ich ponad 27 tysięcy. nie pamiętam ani jednego. pewnie dlatego, że większość była do dupy. jak 99,9% wszystkich postów tutaj.

To było bardzo niemiłe.
Powyższy post jest zgodny z tematem.

Offline ricardoelpaso

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +294
« Odpowiedź #3054 dnia: Listopada 28, 2013, 11:28:34 pm »
+4
krotko skomentuje tego posta Gnatek, bo poza wyzwiskami i hipokryzja to nic nie widze konstruktywnego w twoim belkocie...

eXtreme mial racje ale okazuje sie ze mamy rowniez przedstawiciela gimnazjum wsrod szanownej moderacji na forum

niby ma wszystko w dupie, ale jak mozna kogos powyzywac anonimowo, to pierwszy sie zglasza

ulzyles sobie? no, to teraz raczki na kolderke i idz grzecznie spac, zanim mamusia odlaczy ci internet

i nic sie nie martw - dostaniesz tylko ostrzezenie slowne - na tym forum admini/moderacja nie dadza swoich skrzywdzic, co to to nie

"§ 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji."
Tym forum rzadzi banda sfrustrowanych, chamskich smarkaczy

Offline Meximax

• Manipulator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +955
« Odpowiedź #3055 dnia: Listopada 28, 2013, 11:51:11 pm »
+3
Pytanko do moderatorów/adminów. Czy ricardoelpaso i hkt nie mają przypadkiem takiego samego ip? ;)
Bądźmy realistami - żądajmy tego, co niemożliwe.

Mister Forum 2017 8)

Offline ricardoelpaso

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +294
« Odpowiedź #3056 dnia: Listopada 28, 2013, 11:59:56 pm »
+1
Nie, mexi, przykro mi - to tylko twoje rozdwojenie jazni.

ale przynajmniej probowales

Tym forum rzadzi banda sfrustrowanych, chamskich smarkaczy

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #3057 dnia: Listopada 29, 2013, 12:09:15 am »
+4
Pytanko do moderatorów/adminów. Czy ricardoelpaso i hkt nie mają przypadkiem takiego samego ip? ;)
A co to za donoszenie?Ładnie to tak?Działasz zgodnie ze swoimi życiowymi zasadami?KONIEC OFTOPA 8).

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
« Odpowiedź #3058 dnia: Listopada 29, 2013, 11:11:05 am »
0
Nie udzielamy takich informacji

Offline Andrzej Brewiarz

• Patience
  • Respect: +17
« Odpowiedź #3059 dnia: Listopada 29, 2013, 05:30:50 pm »
+5
nie mogę. no po prostu k***a nie mogę. człowieku, przeczytaj to jeszcze raz i się zastanów, co ty pierdolisz? ile masz lat? zakładam, że skoro do dzisiaj masz wycinki z bravo z 1991 roku, to jakieś 35. a piszesz jakbyś miał 10 i pani wychowawczyni w szkole zdjęła twoją pracę plastyczną z wystawy, bo uznała, że namalowałeś nie na temat. przy czym okazało się, że to nie pani wychowawczyni tylko kolega który cię nie lubi. podczas dyżuru ściągnął ją z wystawy, bo stwierdził, że zrobi ci na złość. normalne dziecko by się wypłakało, powiedziało koledze że jest głupi, ale po dwóch dniach albo następnego mu przechodzi, bo rodzice wytłumaczyli dziecku, że to nic nie znacząca sprawa. po dwóch miesiącach nikt by o sprawie nie pamiętał. ale nie ty. ty domagasz się, żeby zamiast pogrożenia palcem i wpisania uwagi do dzienniczka wyrzucić gagatka ze szkoły i piszesz w tej sprawie petycję do dyrektora. w międzyczasie namalowano już kilka innych prac, wystawa została zmieniona wielokrotnie, nikt już o tym nie pamięta, ale ty nadal toczysz swoją krucjatę i nie spoczniesz, dopóki winni nie zostaną ukarani, a sprawiedliwości nie stanie się zadość.

toczysz pianę z pyska o ten durny post, jakby to miało jakieś znaczenie. zrozum - ludzie mają w dupie twój post. podobnie jak mój, cravenciaka, witka, canis czy kogokolwiek innego. np. taki zqyx napisał ich ponad 27 tysięcy. nie pamiętam ani jednego. pewnie dlatego, że większość była do dupy. jak 99,9% wszystkich postów tutaj. bo większość była tak samo poważna jak zespół, którego wokalista latał po scenie w samych gaciach a gitarzysta miał na cymbale kubek z kfc. dlatego dowolny post można kasować, jak sam napisałeś, bez żadnej odpowiedzialności. bo kasowanie postów to żadna k***a odpowiedzialność. to tak nic nie znaczące g***o w skali czegokolwiek, że gdyby teraz ktoś usunął jakikolwiek mój post, to pewnie bym się nawet nie zorientował. TO PRZECIEŻ TYLKO INTERNET!

czym ty się tak przejmujesz? czy to forum to dla ciebie jedynie miejsce, gdzie możesz z kimś porozmawiać i dlatego boi cię to, że ktoś kiedyś wyp***olił w pizdu twój post? to było dla ciebie ważne? jeśli tak, to współczuję, na prawdę

do moderatorów i administratorów - możecie mi za ten post wlepić muted, bana, warna czy nawet usunąć mi konto. mało tego - możecie ten post nawet usunąć! na prawdę, nie pogniewam się.

Obrażanie, wyzwiska, przekleństwa. Super Moderator k***o.
 § 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji.
/Canis

Jak trafiliście na forum?

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 98758
Ostatnia wiadomość Czerwca 17, 2020, 12:03:28 pm
wysłana przez naileajordan