-post zostal usuniety bo byl nie na temat i nic nie wnosil do tematu? Chyba kpisz, ponizej ci go odtworzylem. BYL NA TEMAT. News byl o wywiadzie z BBF, ktory mowi ze jest bezradny na spoznienia Axla na koncerty. Za chwile mnie pytasz kiedy to zostalo skasowane? Moze mam ci podac dokladna godzine co? Mowisz ze nie powinno, bo oto opinia, czym sam sobie przeczysz. Gdybym wiedzial, kto skasowal i kiedy, to bym ci powiedzial. Ale ty jako admin chyba to powienies wiedziec. Bo oprocz tego ze tak sie ustawiliscie tutaj zeby mozna bylo kasowac posty bez informowania i bez zadnej odpowiedzialnosci, no wiadomo ze tak wygodniej, bo nie trzeba sie nikomu tlumaczyc... to jak sam zauwazyle, generalnie masz to w dupie. Powiem szczerze wcale sie nie spodziewalem innej odpowiedzi, tylko po co tyle sie chlopie upisales, wystarczylo stwierdzic, mam to w dupie, a na tym forum bedzie tak jak jest, i juz, bo ja tak chce.
Prosze o PW - po co mam sie powtarzac? I co to da? Od 5 padziernika minelo prawie 2 miechy, i co niby jak ci napisze na PW, to cos z tym zrobisz, zareagujesz, jak ogolnie masz to gdzies i cie nie ma na forum.
Badz powazny i jesli nie masz naprawde nic konstruktywnego do powiedzenia, to po prostu daj sobie spokoj.
nie mogę. no po prostu k***a nie mogę. człowieku, przeczytaj to jeszcze raz i się zastanów, co ty pierdolisz? ile masz lat? zakładam, że skoro do dzisiaj masz wycinki z bravo z 1991 roku, to jakieś 35. a piszesz jakbyś miał 10 i pani wychowawczyni w szkole zdjęła twoją pracę plastyczną z wystawy, bo uznała, że namalowałeś nie na temat. przy czym okazało się, że to nie pani wychowawczyni tylko kolega który cię nie lubi. podczas dyżuru ściągnął ją z wystawy, bo stwierdził, że zrobi ci na złość. normalne dziecko by się wypłakało, powiedziało koledze że jest głupi, ale po dwóch dniach albo następnego mu przechodzi, bo rodzice wytłumaczyli dziecku, że to nic nie znacząca sprawa. po dwóch miesiącach nikt by o sprawie nie pamiętał. ale nie ty. ty domagasz się, żeby zamiast pogrożenia palcem i wpisania uwagi do dzienniczka wyrzucić gagatka ze szkoły i piszesz w tej sprawie petycję do dyrektora. w międzyczasie namalowano już kilka innych prac, wystawa została zmieniona wielokrotnie, nikt już o tym nie pamięta, ale ty nadal toczysz swoją krucjatę i nie spoczniesz, dopóki winni nie zostaną ukarani, a sprawiedliwości nie stanie się zadość.
toczysz pianę z pyska o ten durny post, jakby to miało jakieś znaczenie. zrozum - ludzie mają w dupie twój post. podobnie jak mój, cravenciaka, witka, canis czy kogokolwiek innego. np. taki zqyx napisał ich ponad 27 tysięcy. nie pamiętam ani jednego. pewnie dlatego, że większość była do dupy. jak 99,9% wszystkich postów tutaj. bo większość była tak samo poważna jak zespół, którego wokalista latał po scenie w samych gaciach a gitarzysta miał na cymbale kubek z kfc. dlatego dowolny post można kasować, jak sam napisałeś, bez żadnej odpowiedzialności. bo kasowanie postów to żadna k***a odpowiedzialność. to tak nic nie znaczące gówno w skali czegokolwiek, że gdyby teraz ktoś usunął jakikolwiek mój post, to pewnie bym się nawet nie zorientował. TO PRZECIEŻ TYLKO INTERNET!
czym ty się tak przejmujesz? czy to forum to dla ciebie jedynie miejsce, gdzie możesz z kimś porozmawiać i dlatego boi cię to, że ktoś kiedyś wypierdolił w pizdu twój post? to było dla ciebie ważne? jeśli tak, to współczuję, na prawdę
do moderatorów i administratorów - możecie mi za ten post wlepić muted, bana, warna czy nawet usunąć mi konto. mało tego - możecie ten post nawet usunąć! na prawdę, nie pogniewam się.
"§ 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji." "§ 2. Obowiązuje bezwzględny zakaz używania wulgaryzmów oraz treści obraźliwych w stosunku do innych użytkowników oraz osób będących przedmiotem wypowiedzi/dyskusji."