Dziękuję Ci Bluebird, że to objaśniłeś, albowiem masz rację. Forum podzielone jest na działy i jak zapewne zauważyłeś, Ricardo, jest tam dział "Projekty solowe". Na przestrzeni lat wiele się w zespole zmieniło, ale chcemy, żeby każdy czy jest fanem Slasha, Bąbla, Fincka czy Axla dostawali w jednym miejscu wiadomości o wszystkim tym, co w zbiorze ogólnym możńa wrzucić do worka o nazwie Guns N' Roses. Stąd newsy o NIN, Dead Daisies, projektach Bąbla, nowej płycie Slasha, nowych szlafrokach Ashby i nowym kocie Axla.
Fakt, że newsmanem jest ktoś kto interesuje się tylko solowym dokonaniem Slasha/Axla/Ashby/Franka (niepotrzebne skreślić) tylko ułatwia sprawę, ponieważ zabiera to część roboty innym newsmanom, ów fan natomiast może spełniać się w swojej pasji, redagując newsy o swoim idolu, a ktoś kto nie lubi Franka/ Axla/Ashby/Slasha (niepotrzebne skreślić) nie musisz "zawracać sobie głowy" kimś za kim nie przepada, (polecam również czytelnikom - nie lubię to po co w ogóle nerwy psuć sobie, innym i modom na komentarze, a później wkurzać się bo offtop, bo warn, bo opieprz).
O wielkości logo decyduje przypadek, prawdopodobnie, (jak tu przyszłam to już tak było). Kiedyś to się ruszało, logo się zmieniały, pokazywały się znaczki wszystkich dostępnych starych i nowych projektów. Niestety coś się popsuło. Wielkość logo nie ma tu żadnego znaczenia. Mamy jeden zbiór ogólny czyli Guns N' Roses.
Na koniec mój osobisty apel i uwaga - jesli news ma się znaleźć na głównej (doceniam bardzo to, ze je wyszukujesz) musi być przetłumaczony. CAŁY. Jeśli jest to wywiad mówiony, musi być zrobiona transkrypcja, po polsku. O to może być trudno, bo nie wszyscy w takim stopniu znają angielski. Wiem, że TDD może nie wszystkich interesować, ale nie możemy wrzucić na główną tylko fragmentu wywiadu, bo nie możemy olać tego, co jeszcze Richard i Dizzy mają do powiedzenia. Gdybyś miał chwile czasu, możesz przetłumaczyć, news znajdzie się na głównej. W przeciwnym razie muszę szukać kogoś kto się tym zajmie, a wiem, że to nie będzie proste.