Gnatkowi, TheWlo i Benderowi życzę powodzenia oraz satysfakcji z powierzonej funkcji
.
ja jestem ciekaw po co niektórzy użytkownicy walą tego typu tekstami ...żeby się pochwalić, że w przeciwieństwie do innych żyją w bardziej realnym niż wirtualnym świecie i są przez to bardziej normalni???
Nie. Nie taka była moja intencja. Nadinterpretowałeś trochę.
Tak w ogóle to z tą mądrością to kiepsko trafiłaś bo właśnie tego typu dyskusje to jeden z wielu sposobów, żeby odreagować codzienne problemy. Natomiast tego typu dyskusje pierdołami nie są bo uczą myślenia i przy okazji pokazują absurd pewnych punktów regulaminu. Pierdołami to są dyskusje na tematy typu, "że sąsiad wczoraj sobie wymienił opony letnie na zimowe" albo "wczoraj w sklepie widziałem fajną bluzeczkę"
A, bo wiesz co, wczoraj mój znajomy wpakował się pod TIR-a i została z niego miazga. Na tle tego wydarzenia te teksty o pedałach (tylko cytuję
), obrażaniu itp. naprawdę wydały mi się pierdołami i też sobie odreagowałam. Szczerze mówiąc nawet za bardzo nie wiedziałam o co chodzi w tej dyskusji, bo stawała się coraz bardziej zagmatwana. Postaram się nadrobić.