Przeniosłem część postów z tamtego tematu do Uwag,, bo tu bardziej pasują.
awróg:
Ja nie mam takiej możliwości. Natomiast jeśli jest się na forum dłużej niż 5 minut, to wie się, co się wydarzy, jeśli dojdzie do porównania wokalisty A z wokalistą B. Tak, zgadza się, że swoje ostrzeżenie napisałem w innym temacie, natomiast dość oczywiste jest, że dotyczy to nie tylko tamtego konkretnego tematu, a kwestia porównywania wokalisty A do wokalisty B była poruszana już tyle razy, że chyba wszyscy wiedzą co z tego wynika i dlaczego lepiej, żeby porównywać ich w jednym temacie, a nie w 200000 tematów.
Mogę natomiast powiedzieć, że zareagowalem za późno, bo porówania były już wcześniej. Niestety
mam jakieś życie poza forum
Ale w przyszłości będę uważniej obserwował tematy newsowe i pilnował, żeby w tematach o Gunsach gadało się o Gunsach, a w tematach o Konspiratorach gadało o Konspiratorach. Bo jeśli nie będzie z tym względnego porządku, to równie dobrze można założyć jeden temat i rozmawiać w nim o wszystkim. Tylko, czy wtedy ktokolwiek coś znajdzie? Poza tym, nie wiem, jak Wy, ale ja mam dość tego, że ostatnio w większości tematów jest po prostu hejt, a nie dyskusja. Chciałbym móc dyskutować i chciałbym wiedzieć, że jeśli wchodzę do tematu o Gunsach, to nie będę przebijał się przez tony postów o Konspirtatorach i odwrotnie. Są ludzie, których interesuje tylko jeden aspekt działalności okołogunsowej - spróbujmy to uszanować.
Uważam zresztą, że jest na tyle doświadczonym forumowiczem, jeśli chodzi o staż, że doskonale wiedział, co pisze, dlaczego i co się może wydarzyć.
Fakt, nie napisał tego perfidnie pod moim postem, bo w innym temacie, ale podobne sytuacje już bywały. Zresztą takie, że ktoś pisał coś pod postem, w którym prosiliśmy, żeby czegoś nie robić też bywały i też kończyły się oburzeniem, ale to jakby inna historia.
http://gunsnroses.com.pl/forum/guns-n39-roses/axl-vs-myles/msg345061/#msg345061 - gdyby ktoś chciał porównać Axla z Mylesem w przeznaczonym do tego temacie.
Artur78 dostał upomnienie w postaci poderated, bo tak wynikało z listy jego wcześniejszych ostrzeżeń.
Ma oczywiście, jak każdy, pełne prawo odwołać się od tej "nagrody" i myślę, że jeśli czuje się "niewinny", to z niego skorzysta.
W przypadku gdyby się odwołał, to Wasze posty zapewne pomogą adminom w podjęciu odpowiedniej decyzji w tej sprawie, dlatego cenny jest każdy głos
Aha, usunąłem chyba ze dwa posty odnoszące się do posta Artura napisane już po jego poście, bo nic nie wniosiły do tematu, a skoro Artur został "nagrodzony" to nie było sensu kontynuować tego wątku.