jak napisałem Zqyx, nie jestem przykładem dobrego użytkownika bo nie potrafie pisać na temat gdy sie nie znam. nie napiszę dokładnie dlaczego uważam że xxx jest lepsze od yyy bo gdy nie jestem specjalistą w danym temacie to zostane zjedzony
głównym problemem tego forum jest tematyka. przez gnr przewinęło się tyle różnych postaci, zespoł na przestrzeni lat skakał po gatunkach by pod koniec wydać chd i poniekąd wrócić do korzeni dlatego tak naprawdę mamy tutaj kocioł... 2 albo nawet 3 zupełnie różne światy które muszą żyć obok siebie. najwidoczniej musze wyluzować, bo ignorowanie ludzi nie ma sensu - jak pewna osoba - to że różnimy sie co do zdania nt justina biebera nie znaczy że w każdym innym temacie opinia tej osoby tez nie będzie mnie interesować.
wtedy sie tak rozpisałem bo wkurzyła mnie jedna osoba = wszystko potem mnie wkurzało
uhh zapomniałem; wnioski
według mnie [można zrobić ankiete czy nie jestem osamotniony] powinno rozdzielić się stanowisko moderatora i newsmana, aby osoby lubiące kółka wzajemnej adoracji nie mialy srodków do tworzenia swoich światków w tematach 'dla nich samych' aka wszelka różnica zdan = krytyka = offtop = do śmieci