Ankieta

Jak oceniasz pracę moderatorów?

1
2
3
4
5
6

Autor Wątek: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)  (Przeczytany 608085 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
  • Respect: +500
    • http://bulak.home.pl/blog
Odp: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)
« Odpowiedź #2355 dnia: Marca 04, 2012, 10:47:26 am »
0
To wysyłajcie raporty, będzie łatwiej, a raczej osoby, które zaczęły tam prowokacje (temat o Atlancie dostały ostrzeżenia albo w formie warnów albo w formie pmki mówiącej o tym jakie tu są zasady)

Offline Zqyx

• Newsman
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3468
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #2356 dnia: Marca 04, 2012, 10:49:46 am »
0
Postaram się pamiętać  :) Zostanę niezwyciężonym łowcą offtopów. :radocha: Hm...to chyba oznacza, że będę musiał pisać na temat  :o :facepalm: :lol:
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline eXtreme

• Atittude
  • sick love never dies!
  • Respect: +218
« Odpowiedź #2357 dnia: Marca 04, 2012, 11:57:43 am »
0
Jak was tak czytam to k***a aż płakać się chce nad wami. Co wy macie po 10 lat żeby od razu raportować i donosić na siebie? Jak mi ktoś pojedzie to ja pojadę mu i zobaczymy kto ostatecznie odpuści. Proste. Ale nie, będzie przecież za dużo chłamu itp a tu na forum sami inteligenci siedzą. Nie wiem za co Pyra został ukarany, bo wg mnie powiedział samą prawdę. I to się odnośi do nas wszystkich, ja tam bynajmniej nie poczułem się tym urażony. No ale widać święci na forum poczuli się dotknięci. Nic tylko pomyśleć co to by było gdyby zamknąć do wakacji forum dla nowych. Wczorajsze napierdalanie jakby nie patrzeć zaczęli właśnie oni więc może pora się nad tym, zastanowić. No ale zaraz, kto wtedy kupi nowe, wystrzałowe koszulki? Upss, co ja gadam. Przecież do forum się tylko dokłada. Dobroczynność i łaska władz sięga zenitu normalnie... :facepalm:

wiadomo, że nikt nie będzie tu siedział 24 godziny na dobę

No jak tak patrzę na ciebie to chyba jednak żyjesz tylko tym forum bo przesiadujesz na nim większość dnia...Może czas wyrwać korzenie..
« Ostatnia zmiana: Marca 04, 2012, 12:01:42 pm wysłana przez eXtreme »

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
« Odpowiedź #2358 dnia: Marca 04, 2012, 12:06:34 pm »
0
Powiedział prawdę :) ktoś przeczy? Ja się zgadzam z jego postem, co nie znaczy, że powinien być w tym miejscu :)

eXtreme, dzięki za rady, wiem o nich i nie zgadzam się z Tobą :) może, żebyś już nic nie było na ten temat mówione -> jesteśmy super komercyjni i zależy nam tylko na tym, żeby sprzedać koszulki bo nam się w naszych wielkich halach już nie mieszczą :)
Wczorajsze napierdalanie jakby nie patrzeć zaczęli właśnie oni
Intruz, Nieuchwytnym to nowi?:D
Co wy macie po 10 lat żeby od razu raportować i donosić na siebie?
Na prawdę traktujesz to w ten sposób?:) tu na prawdę nie trzeba donosić bo wszystko jest publiczne :) poza tym pamiętaj, więcej osób to czyta więc fajnie, żeby każdy jednak coś dał ciekawego od siebie, wtedy zadowoleni by byli czytający i piszący, ale takie coś tylko w idealnym świecie może zaistnieć :)
. Ale nie, będzie przecież za dużo chłamu itp a tu na forum sami inteligenci siedzą.
Mam właśnie takie zdanie o użytkownikach, zakładam, że są inteligentni

Offline Slither

• Legenda
  • Byli moderatorzy/newsmani
  • Garden Of Eden
  • Dobry BAN nie jest zły
  • Respect: +72
« Odpowiedź #2359 dnia: Marca 04, 2012, 12:31:22 pm »
0
warn Pyry: gdyby nie "...uważam, że jesteśta pojebani" byłoby ok   ale niestety ;) kropa ok,
judaspriest: czyściutka dwójeczka, warn ok ;)
Nieuchwytny i gloomy pomylili tematy, w przypadku offtopów, są offtopy przypadkowe i z premedytacją pierwsze upominamy słownie drugie kropkami tyle w temacie

Jak was tak czytam to k***a aż płakać się chce nad wami. Co wy macie po 10 lat żeby od razu raportować i donosić na siebie?

uświadomie cię ;) to nie zaczęło się teraz to już stara praktyka na tym forum za którą jestem wdzięczny bo ułatwia mi prace ;)

ja tam bynajmniej nie poczułem się tym urażony.

ja się nie czuje urażony gdy ktoś mi chce sprzedać maryśkę ale jednak prawo zabrania ;) my mamy regulamin którego każdy powinien się trzymać

Nic tylko pomyśleć co to by było gdyby zamknąć do wakacji forum dla nowych.

jak tak to czytam to dla ciebie bym zamknął forum i nie tylko do wakacji ;)

Offline Gnatek

• Atittude
  • Respect: +289
« Odpowiedź #2360 dnia: Marca 04, 2012, 12:43:40 pm »
+7
Zapytam się Was o coś i bardzo proszę o odpowiedź - czy Wy na prawdę tak przejmujecie się tym co tutaj się na tym forum dzieje i wypisuje? To tylko forum i internet, które ma chyba służyć rozpowszechnianiu informacji, rozrywce i jakiejś twórczej dyskusji, a nie jeszcze dodatkowo nas wkurzać, prawda? Jak czytam niektóre posty, to wyobrażam sobie osoby siedzące po drugiej stronie monitora z czerwonymi ślepiami, pianą toczącą się z pyska i napierdalającymi w klawiaturę z siłą Mike'a Tysona, żeby tylko udowodnić swoją rację i pokazać, że jest się bardziej tró od tego, który post napisał wcześniej. Wrzućcie na luz, idzie wiosna, wiem że niektórym hormony może za bardzo buzują, ale można sobie z tym poradzić.

Ponadto odnoszę wrażenie, że niektórzy mają chyba za mało zmartwień i problemów w życiu osobistym, skoro szukają zaczepki w internecie.

Offline eXtreme

• Atittude
  • sick love never dies!
« Odpowiedź #2361 dnia: Marca 04, 2012, 01:05:30 pm »
0
Witek to nie Nieuchwytny wszczął dyskusję tylko ten ....... judastpriest. Ja wiem, że z chęcią byście wyjebali kilku starych forumowiczów bo za bardzo się rzucają i nie opierdalają się w mówieniu kiedy coś jest nie tak, widać prawda boli :D I racja, niektórzy nie mają co robić w piątkowe i sobotnie wieczory jak tylko siedzieć przed kompem, wszczynać niepotrzebne dyskusje i nie wiem co tam jeszcze, może tulić abrahama przy tym :lol: Ja tam to wszystko sobie zlewam :D Minie zielona ****** to wtedy pogadamy :D

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
« Odpowiedź #2362 dnia: Marca 04, 2012, 01:09:29 pm »
0
Ja wiem, że z chęcią byście wyjebali kilku starych forumowiczów bo za bardzo się rzucają i nie opierdalają się w mówieniu kiedy coś jest nie tak, widać prawda boli
Gdyby tak było to dawno by Cię tu nie było :D
Zapytam się Was o coś i bardzo proszę o odpowiedź - czy Wy na prawdę tak przejmujecie się tym co tutaj się na tym forum dzieje i wypisuje? To tylko forum i internet, które ma chyba służyć rozpowszechnianiu informacji, rozrywce i jakiejś twórczej dyskusji, a nie jeszcze dodatkowo nas wkurzać, prawda? Jak czytam niektóre posty, to wyobrażam sobie osoby siedzące po drugiej stronie monitora z czerwonymi ślepiami, pianą toczącą się z pyska i napierdalającymi w klawiaturę z siłą Mike'a Tysona, żeby tylko udowodnić swoją rację i pokazać, że jest się bardziej tró od tego, który post napisał wcześniej. Wrzućcie na luz, idzie wiosna, wiem że niektórym hormony może za bardzo buzują, ale można sobie z tym poradzić.

Ponadto odnoszę wrażenie, że niektórzy mają chyba za mało zmartwień i problemów w życiu osobistym, skoro szukają zaczepki w internecie.
Dobre pytanie, ja staram się mieć do tego luz :) i staram się właśnie apelować o to samo, tak na prawdę tylko chcemy, żeby te tematy sensownie się układały :)

Offline mafioso

• Marketing
  • Street of dreams
  • Respect: +2224
    • As Koncertowy
« Odpowiedź #2363 dnia: Marca 04, 2012, 01:18:44 pm »
0
Minie zielona ****** to wtedy pogadamy :D

Możesz nie zdążyć. Nikt tu nie musi czekać aż Ci minie warn, żeby dać następnego. Wszystko zależy od Ciebie ;)

Offline eXtreme

• Atittude
  • sick love never dies!
« Odpowiedź #2364 dnia: Marca 04, 2012, 01:37:05 pm »
0
No aż dziwne, że jeszcze nie dostałem "bez powodu" :D

Offline Slither

• Legenda
  • Garden Of Eden
  • Dobry BAN nie jest zły
  • Respect: +72
« Odpowiedź #2365 dnia: Marca 04, 2012, 01:43:28 pm »
0

Offline kala

• Atittude
  • Fiction
  • Respect: +43
« Odpowiedź #2366 dnia: Marca 04, 2012, 01:58:55 pm »
0
I po co te kłótnie Panowie? Niech każdy z Was trochę odpuści i będzie ok. Witek niech odpuści starym i nowym użytkownikom, nowi niech odpuszczą starym a starzy nowym. Nie bierzcie wszystkiego na serio na tym forum bo robi się nie miła atmosfera. Jak każdy będzie ciągle bronił swoich racji to niedługo z tego forum nic nie zostanie. A jak do tej pory było wszytko ok. Ja wiem, że starość to nie radość ale uspokójmy się wszyscy :rolleyes: Z pozdrowieniami ciocia kala  :rolleyes:

Offline Witek

• Administrator
  • Scraped
« Odpowiedź #2367 dnia: Marca 04, 2012, 02:05:47 pm »
0
Słusznie :) aczkolwiek jak ja mam jeszcze bardziej odpuścić?:D ja jedynie proszę o spokój, niezależnie od stażu :) aczkolwiek słowa kali popieram, zanim wszyscy coś napiszemy - zróbmy jakiś głębszy oddech i uspokójmy się, hm?

Offline eXtreme

• Atittude
  • sick love never dies!
« Odpowiedź #2368 dnia: Marca 04, 2012, 03:33:02 pm »
0
Dobra no postaram się być w miarę neutralny dla nowych :P

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #2369 dnia: Marca 04, 2012, 07:34:24 pm »
0
Nie masz innego wyjścia jeśli chcesz tutaj bywać...

Jak trafiliście na forum?

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 98758
Ostatnia wiadomość Czerwca 17, 2020, 12:03:28 pm
wysłana przez naileajordan