Nie podoba mi sie decyzja o zamknięciu kącika pozdrowien. Moźe sa tu tacy, ktorzy maja realnego ciepla w huj, ale sa i tacy dla ktorych kazda oznaka, nawet wirtualnego ciepla jest baqdzo cenna. Na forum jestem od lat, widzialem wiele durnych tematow, ktore przetrwaly i nie wiem, dlaczego akurat do tego ktos sie przyczepil. Moze administracji jest bardziej na reke , gdy sie zremy o byle g***o offtopujac na maksa, bo wtedy przewaznie nie reaguje, niz gdy okazujemy sobie cieplo? A moze trza bylo w 1 poscie pozdrowic admina i wtedy wrzucil by na luz. Nie wiem, w kazdym razie nie rozumiem tej decyzji.
Tak samo zresztą jak decyzji odnośnie tematu, co aktualnie czytamy. Przecież można by to spokojnie połączyć z ulubioną książką i dać po prostu tytuł Książki. No, ale przy tym trzeba myśleć. Zamknąć jest łatwiej.
Swoją drogą temat, co leci z głośników jakoś nikomu nie przeszkadza, choć jest bardzo podobny. A mnie szczerze mówiąc loto, kto czego słucha w danym momencie, jeśli mnie to obchodzi mam Fb, mam lasta itd. Tam sobie sprawdzę na bieżąco, a nie na forum, gdzie po prostu nabija się w tym temacie posty.Aha i żeby nie było nieporozumien, nie mam nic do twórcy tego tematu, ani do osob udzielajacych sie w nim. Dla mnie to temat, jak każdy inny i jeśli ludzie chca tam pisac to spoko. Widze tylko niekonsekwencje w dzialaniu wladz forum.
I nie, nie jestem za zamknięciem tamtego tematu.
Swoją drogą dość długo istniały/ istnieja tematy gitarzysci gnr i finck jest be itd. To jakoś nikomu nie przeszkadzalo, mimo, ze w obu tematach byla ta sama gadka i ta sama jatka. No, ale cóż... Jak się ludzie wirtualnie tłuką to ruch na forum większy, prawda?
Btw Zly Admin byl tylko jeden.
Tym, co spodobało mi się na początku mojej przygody z NTS było to, że choć ludzi było niewielu to panowała tu przyjemna atmosfera, ludzie byli sobie życzliwi, pomagali itd. W ten trend idealnie wpisywałby się temat Pozdrowienia, no, ale cóż...
§ 6
Nowo tworzony temat powinien wnosić nową wartość w dyskursie prowadzonym na forum.
Moim skromnym zdaniem o tym, czy dany temat wnosi jakąś nową wartość na forum nie powinny decydować w tym akurat przypadku władze forum tylko sami użytkownicy. Jak widać po wpisach w tym temacie, niektórych bardzo ciepłych i życzliwych zapotrzebowanie na nową wartość w postaci pozdrawiania się było. Jasne, można to samo napisać komuś na gg, czy w pm, ale jeśli chce się pozdrowić większą grupę osób, nawet niekoniecznie je wymieniając to powinniśmy mieć taką możliwość. Szkoda, że władze forum były najwyraźniej urażone brakiem pozdrowień dla siebie i podjęły taką decyzję.
Może trzeba było napisać tam na początku Łubudubu, łubudubu niech żyje nam admin naszego forum, niech żyje nam. Nie wiem, ale przykro jakoś po prostu się zrobiło, gdy ten temat został zamknięty. Tylko ja mam takie odczucia?