Ankieta

Jak oceniasz pracę moderatorów?

1
2
3
4
5
6

Autor Wątek: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)  (Przeczytany 608128 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline REBEL

• Better
  • Respect: +5
Odp: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)
« Odpowiedź #1680 dnia: Lipca 02, 2010, 08:20:08 pm »
0
Martingun kiedy Ty dorosniesz? Zacznij sie zachowywac jak dorosly czlowiek albo wyloguj sie z tego forum raz na zawsze...

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #1681 dnia: Lipca 03, 2010, 12:59:46 am »
0
Przypominam, iż:
"W okresie ciszy wyborczej (w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania) zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej na rzecz kandydatów w jakiejkolwiek formie.

Publikacja na forum jakichkolwiek wypowiedzi mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów. Co stanowi czyn zagrożony karą grzywny.

Podstawa prawna:
Art.76b,76c i 77 ustawy o wyborze Prezydenta RP z dnia 27 września 1990 roku, t.j. DZ.U. 2000 Nr 47 poz. 544 z późn. zm. i art. 85,86 i 87 ustawy z dnia 12 kwietnia 2001 r. Ordynacja wyborcza do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej i do Senatu Rzeczypospolitej Polskiej - t.j. Dz. U. 2007 nr 190 poz. 1360 z późn. zm."

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
  • Respect: +1
« Odpowiedź #1682 dnia: Lipca 05, 2010, 11:51:38 am »
0
Martingun kiedy Ty dorosniesz? Zacznij sie zachowywac jak dorosly czlowiek albo wyloguj sie z tego forum raz na zawsze...

Wiesz co?Widząc 80% Twoich wpisów,to ja miewam wrażenie,że jesteś albo niespełna rozumu,albo jeszcze w powijakach... :_:
A decyzję czy zniknę,czy nie,podejmę tylko ja,więc na nic Twe daremne prośby-ZRESZTĄ TO NIE KONCERT ŻYCZEŃ!!! ;]
GUNSN'ROSES-SEX and RELIGION!!!

...bo wszystkim jest dla mnie Rock'N'Roll...8)

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1125
« Odpowiedź #1683 dnia: Lipca 07, 2010, 10:27:09 am »
0
hehe, człowieka nie ma kilkanaście dni na forum, wraca i już widzi jak martingun próbuje udowodnić swoją wyższośc, której nigdy nie miał i mieć raczej nie będzie, jesli dalej bedzie tak robil, jak robi teraz.
Naje 2017: Najlepszy avatar; Dobry duszek forum; Ulubiona osoba funkcyjna

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #1684 dnia: Lipca 07, 2010, 06:53:39 pm »
0
'gloomy'- myślisz,że moją walkę o ogólne prawo i sprawiedliwość jesteś w stanie zniechęcić takimi wpisami???!!! :>

A więc Panie i Panowie-WALCZYMY ZE SPAMEM! ;]

Offline REBEL

• Better
  • Respect: +5
« Odpowiedź #1685 dnia: Lipca 07, 2010, 07:50:19 pm »
0
Martingun - to nie spamuj.

"Spam – niechciane lub niepotrzebne wiadomości"
"Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści"
(wikipedia.pl)

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #1686 dnia: Lipca 08, 2010, 11:12:43 pm »
0
'REBELku'-i kto to pisze-Ty???!!! :/ Koleś który ma na swoim koncie setki spamujących wpisów!!! :_:

Co masz do mnie cwaniaku???!!!ŻE PRÓBUJĘ WALCZYĆ Z CHAMSTWEM I NIESPRAWIEDLIWOŚCIĄ...To Cię tak bulwersuje???!!! :>

Offline krelke

• Administrator
  • Scraped
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #1687 dnia: Lipca 08, 2010, 11:42:31 pm »
0
Na forum obowiązuje wolność słowa. A może zwrócić uwagę B. Nawet wtedy gdy B uważa A za niegodnego by ten to czyni.

Uprasza się o nie raportowanie na zasadzie...macie zrobić to i to i to...WYKRZYCZANYCH...oraz chcących zakazać wyrażania swojego zdania/zwracania uwagi jednego użytkownika innemu.
Uprasza się również o nie wysyłanie "spamu" zgłaszając jedną rzecz kilkukrotnie.
Jednocześnie uprasza się aby przy raportowaniu odnosić się do konkretnych zapisów w regulaminie, a nie kierować się własną fantazją, bo to nie jest koncert życzeń.

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #1688 dnia: Lipca 09, 2010, 12:05:03 am »
0
Ja wiem,że obowiązuje wolność słowa,ale...Ale to jest już przesada,gdy będąc 5 minut na forum,znajduję pięć wpisów różnych użytkowników,które zasługują na ukaranie,gdyż łamią regulamin!
Ale jeśli nie reagujecie szybko,to ja nie wiem,czy mój raport przepadł gdzieś,czy ktoś go zablokował,wiec dlatego wysyłam wszędzie tam,gdzie według mnie nie łamię tym regulaminu!I to nie moja fantazja,gdyż nie znasz mnie człowieku-nie wiesz kim jestem,a oceniasz zupełnie niesprawiedliwie mierząc mnie jedną miarką z innymi,którzy faktycznie śmiecą na forum we wszelakie sposoby:/

Offline bizkit

• Atittude
  • nikt/big toy
  • Respect: 0
« Odpowiedź #1689 dnia: Lipca 09, 2010, 12:08:22 am »
0
'REBELku'-i kto to pisze-Ty???!!! :/ Koleś który ma na swoim koncie setki spamujących wpisów!!! :_:
tysiące:)

Offline krelke

• Administrator
  • Scraped
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #1690 dnia: Lipca 09, 2010, 12:14:01 am »
0
...Nawet nie śmiem się domyślać kim jesteś... Od teraz jak ktoś pisze raport proszę podać pkt. reg. do którego się odwołujecie ;) Proste jak budowa cepa...
...też śmiecisz pisząc gdzie się da bzdury na mój temat, nie wiedząc kim jestem, wyciągając jakieś dziwne wnioski i dorabiając do nich spiskową teorię dziejów do 4 słów...

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #1691 dnia: Lipca 09, 2010, 12:26:37 am »
0
Ale jakich czterech słów???!!! :/ Teraz to weź mnie jeszcze zdeprecjonuj,bo jestem za łysy na przykład,albo za gruby!!! :angry:
Człowieku-CHCĘ TYLKO PRAWA I SPRAWIEDLIWOŚCI MIĘDZY INNYMI TUTAJ NA FORUM-nic więcej!!!A że Tobie nie podoba się to,ze wypominam Ci wciąż Twój karygodny błąd polegający na pochwalaniu zła,jakim byłą potężna bójka kibiców z zemsty,bo przegrali sportowo,to się zemścicli poza nim,to wybacz...ALE NIE ODPUSZCZĘ DOPÓKI NIE PONIESIESZ JAKIEJS KARY!!!

Offline krelke

• Administrator
  • Scraped
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #1692 dnia: Lipca 09, 2010, 12:38:06 am »
0
Czytam Twoje posty i RAPORTY?! To mało ;) :P  ?!
Dobra ale to pisz o karę do WITKA -> PM itd. A nie zawalasz forum jedną sprawą... Chyba tylko Ty widzisz w tych słowach, że coś pochwalam, wg. kryteriów tej subkultury wygrała ta, a nie inna strona. Zrozum to. Mi to wisi czy to był Lech czy Legia czy byłby ktoś inny... takie są fakty i warto to przywołać bo to część historii tego meczu i ogólnie tej subkultury. Btw. kibice zaczęli się już naparzać przed meczem z tego co wiem ;) ale fakt, faktem największe zadymy były po meczu. Na co milicja nie była przygotowana.
O karę pisz do Witka. Koniec tematu.

Offline martingun

• Paradise City
  • GENIUSZ,ale i idiota
« Odpowiedź #1693 dnia: Lipca 09, 2010, 12:49:34 am »
0
Do 'Witka'na pewno napiszę-możesz być pewien! :> I widząc,ze ponoć'zawalam forum jedną sprawą",to mogłeś już dawno napisać,abym zgłosuił siez tym do "Witka",to zapewne od razu bym to zrobił!A tak,to nie wiedziałem ;]

Co do głównego problemu o który chodzi,a którego nie mogę Ci wybaczyć...Przypomnę Ci,że wstawiłeś wtedy do tych zdań o tej bójce,mrugającego emotikona,który również w moim odczuciu działa przeciwko Tobie!!!Bo wiesz,ze tam byli zabici,a mrugasz sobie okiem po zdaniu,które to oznajmiło-hehhh :/
 I powtórzę...Czlowieku-Ty jesteś ważną personą NA FORUM MUZYCZNYM,A NIE NA ZADYMY.PL!!!Skąd u Ciebie takie skojarzenia i wiedza o bójkach,zadymach,awanturach???!!!Czyż jako fan ambitnej muzyki jaką jest rock,nie powinieneś być wręcz wyalienowany z takich pojęć świadczących o miernym podejściu do życia,jak mają chuligani???!!! :> Po co Ci to?!Skad u Ciebie w głowie skojarzenia z jednym z większych morderstw w historii polskiego kibicowania?! :???: Szok-naprawdę jestem w szoku :ph34r:
« Ostatnia zmiana: Lipca 09, 2010, 12:52:45 am wysłana przez martingun »

Offline krelke

• Administrator
  • Scraped
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #1694 dnia: Lipca 09, 2010, 12:55:27 am »
0
<sciana> ...to świadczy jak się orientujesz jak to forum działa :P

Ty tak serio? O II WŚ w takim razie nic nie wiem...co to...kiedy to było... ;) A tak poważnie to zajmowałem się subkulturami młodzieżowymi na Uniwersytecie i stąd wiedza o chuliganach piłkarskich i innych subkulturach...
Co do Rocka i jego ambicjach a nie zwierzęcych popędach nim rządzących - w innym wątku można pogadać...

Jak trafiliście na forum?

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 98758
Ostatnia wiadomość Czerwca 17, 2020, 12:03:28 pm
wysłana przez naileajordan