Ale dlaczego nikt nie chce odpowiedzieć na moje pytanie?! Czy aż tak boicie się wszechmocnego pseudo administratora 'krelke'???!!!Czy już całkowicie nie ma na niego bata???!!!
Nikt się tutaj nikogo nie boi. Jedynie powoli o Ciebie zaczynam się bać. Krelke tez nie jest wszechmocny i gdyby ktoś do niego coś miał, to by napisał. Najlepiej nie na forum tylko prywatnie na PM. Jak widzisz nikt prócz ciebie nie widzi "winy" w postępowaniu Krelke, więc może to powinno dać Ci do myslenia, że może Ty źle rozumujesz, albo, jakkolwiek, mylisz się.
'owsik'o mnie naprawdę nie musisz się bać,gdyż to nie ja jestem na tym forum kimś kto powinien wręcz świecić przykładem taktownego zachowania z racji zajmowanego na forum stanowiska,ale 'krelke'...
I martwi mnie,że i Ty nie widzisz nic złego z jego zachowaniu,GDY ADMINISTRATOR MUZYCZNEGO FORUM PISZE POCHWALNE PEANY NA TEMAT BÓJKI KIBICÓW W KTÓREJ WYGRYWAJĄ CI KTÓRYM ON KIBICUJE-A PODCZAS KTÓREJ GINIE OKOŁO DWUDZIESTU OSÓB!!!
Zauważ,ze on się tym chwali-wczuj się w sens jego tamtych słów...On tam z dumą pisze-najpierw martwiąc się,ze Lech przegrał na boisku,ale o zgrozo dodaje-WYGRAŁ POZA NIM PODCZAS WIELKIEJ MEGA BÓJKI,a wie doskonale,ze zginęło tam około 15 kibiców LEGII WARSZAWA i 5 Lecha Poznań...!!!
Czy Ty naprawdę nie widzisz,ze gość tym dodatkiem"ALE WYGRAŁ POZA NIM"kpi ze mnie jako fana LEGII WARSZAWA(a kpi ponieważ w tamtym czasie,gdy on to pisał miał ze mną mały konflikt natury właśnie kibicowskiej)!!!Czy to z jegostrony godne???!!!Przecież to jest forum muzyczne,a nie jakieś kibolskie,A ON MIAŁ CZELNOŚĆ CHWALEBNEGO PRZYPOMINANIA MORDERCZEJ BÓJKI,ABY MI DOGRYŻĆ!!!