Ankieta

Jak oceniasz pracę moderatorów?

1
2
3
4
5
6

Autor Wątek: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)  (Przeczytany 608120 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Wojo

• Atittude
  • fade away
  • Respect: +196
Odp: Uwagi do spraw Forum (oraz FAQ)
« Odpowiedź #1620 dnia: Maja 25, 2010, 05:47:48 pm »
0
Axl stracił swojego wiernego rycerza  :ph34r:

:lol:  :lol:  :lol:

Offline Douger

• Garden Of Eden
  • Dżentelmenel
  • Respect: +1242
« Odpowiedź #1621 dnia: Maja 25, 2010, 09:30:09 pm »
0
Włącz sobie ignoruj i przestań wyznaczać kogo usuwać, a kogo nie...
http://drwale.blogspot.com/

Powyższy komentarz ma formę żartobliwą. Proszę nie brać go na poważnie.

Offline gloomy

• Global Moderator
  • Garden Of Eden
  • Respect: +1125
« Odpowiedź #1622 dnia: Maja 25, 2010, 10:26:04 pm »
0
szkoda że tak sie stało, bo własnie tak jak mówi Douger wystarczyło sobie zrobić ignoruj...
Naje 2017: Najlepszy avatar; Dobry duszek forum; Ulubiona osoba funkcyjna

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
  • Respect: +11
« Odpowiedź #1623 dnia: Maja 25, 2010, 10:32:42 pm »
0
ja generalnie jestem pokojowo nastawiona i nie należę do osób, które są za usuwaniem - nazwijmy to "niewygodnych" - użytkowników, ale w  przypadku forumowych mącicieli podnosi sie czasami ciśnienie... :rolleyes: zapytacie dlaczego? odpowiedź jest prosta...brak argumentacji wyzbytej jadu i personalnych ataków pod adresem zarówno innych forumowiczów, jak i - o zgrozo! - samych Gunsów  :ph34r:

a wg mnie forum nie słuzy pozbywaniu się własnych frustracji, a wyrażaniu swych opinii ( w kulturalny, nie chamski sposob)

Offline Brokenwings

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +10
« Odpowiedź #1624 dnia: Maja 25, 2010, 10:38:24 pm »
0
Gloomy  nikt nie zbanowal soundmana dlatego,ze kogos wkurzal , tylko dlatego,ze był klonem Drei'a  . Taki los spotyka kazdego uzytkownika ,ktory po otrzymaniu bana zakłada nowe konto.

guest2849

• Gość
« Odpowiedź #1625 dnia: Maja 25, 2010, 10:44:12 pm »
0
W moim przypadku powinna być jednak uwzględniona ''taryfa ulgowa,gdyż zostałem zbanowany w dzień moich urodzin,jeżeli komuś zależało żebym dostał Bana to mógl się postarać dzień wcześniej lub też dzień pózniej ;)

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
« Odpowiedź #1626 dnia: Czerwca 18, 2010, 05:02:30 pm »
0
Uwaga, Uwaga, Uwaga....ja mam taką oto uwagę  :D

Dlaczego wszelkie newsy dotyczące Slasha są w jednym zbiorczym topicu pod nazwą jakże ogólną i sugerującą zbiór wszystkiego, co się komu nawinie, a mianowicie : "Co słychać u Slasha? Kręcenie teledysku, wizyty w tv, koncerty..."???
Jestem na tym forum nie od dziś, więc mam świadomość tego, że kiedyś tak nie było i każdy ex-Guns miał osobne miejsce na news. Czy to w przypadku złamania nogi przez Gilbyego, czy to podczas podawania setu koncertu Duffiątka z Jane's Addiction, a nawet występow Camp Freddy... :rolleyes: Czy teraz - kiedy to Slash jest mega aktywny, a jego koncerty cieszą się szerokim zainteresowaniem, nie można wydzielać odrębnych newsów??? Czy to, że facet w Milanie został zaatakowany przez jakiegoś fana zachodzącego go od tyłu nie jest materiałem na newsa ???? Według mnie JEST i powinno się o takie rzeczy dbać, a nie zrobić jeden temat-śmietnik  :'(

Offline krelke

• Szara Eminecja | Wodopój
  • Administrator
  • Scraped
  • !!! GN'R: Don't you try to stop us now !!!
  • Respect: +250
    • Tomasz Krela
« Odpowiedź #1627 dnia: Czerwca 19, 2010, 11:00:37 am »
0
Trafna uwaga, postaramy się takową sytuację unormować w najbliższym czasie.

Przypominam, iż:
"W okresie ciszy wyborczej (w okresie 24 godzin poprzedzających dzień wyborów i aż do chwili zakończenia głosowania) zabronione jest prowadzenie agitacji wyborczej na rzecz kandydatów w jakiejkolwiek formie.

Publikacja na forum jakichkolwiek wypowiedzi mających charakter agitacji wyborczej może zostać uznana za naruszenie przepisów. Co stanowi czyn zagrożony karą grzywny.

Podstawa prawna:
Art.76b,76c i 77 ustawy o wyborze Prezydenta RP z dnia 27 września 1990 roku, t.j. DZ.U. 2000 Nr 47 poz. 544 z późn. zm. i art. 85,86 i 87 ustawy z dnia 12 kwietnia 2001 r. Ordynacja wyborcza do Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej i do Senatu Rzeczypospolitej Polskiej - t.j. Dz. U. 2007 nr 190 poz. 1360 z późn. zm."

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
« Odpowiedź #1628 dnia: Czerwca 19, 2010, 10:08:49 pm »
0
Trafna uwaga, postaramy się takową sytuację unormować w najbliższym czasie.

Dzięki. Taka sytuacja trwa już długo, a wydaje mi się, że tworzenie zbiorczych tematów newsowych o wszystkim i niczym nie jest dobre  :)

Offline owsik

• magister guns n'roses
  • One In A Million
  • Respect: +866
« Odpowiedź #1629 dnia: Czerwca 20, 2010, 10:30:23 am »
0
Zgadzam się z rose84. jak jest temat zbiorczy, to newsy zanikają i stają się niewychwytywane.
"Co ludzie powiedzą" sezon drugi, odcinek piąty
;)

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
« Odpowiedź #1630 dnia: Czerwca 20, 2010, 10:54:38 am »
0
To piszcie osobne watki na temat koncertow to bede przenosic. Osobiscie raczej nie czytam tematów o Slashu wiec nie liczcie, ze bede sie przebijal przez wuchte stron szukajac newsow.

Offline owsik

• magister guns n'roses
  • One In A Million
  • Respect: +866
« Odpowiedź #1631 dnia: Czerwca 20, 2010, 01:00:43 pm »
0
el_loko wybacz mi śmiałość, ale jako newsman jesteś raczej zobowiązany do tego, aby w dziale News był porządek i nie za bardzo powinno nas (zwykłych użytkowników) obchodzić, co czytasz a czego nie czytasz na tym forum. No chyba, że się mylę, to przepraszam.
"Co ludzie powiedzą" sezon drugi, odcinek piąty
;)

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
« Odpowiedź #1632 dnia: Czerwca 20, 2010, 01:44:59 pm »
0
nie, od poczatku jako newsman zajmowalem sie nowym skladem i czasami gdy byla potrzeba ew wspomagalem innymi newsami.
ale ze wzgledu na to, ze zadnego wynagordzenia nie dostaje za to nie mam najmniejszego zamiaru marnowac swojego czasu na cos co mnie srednio obchodzi.
chcecie zeby newsy nie byly w jednym temacie to prosze bardzo. po to jest temat "Newsy" aby gdy ktoś z was cos ciekawego odkryje napisal tam a ktoryś z newsmanow przeniesie do osobnego tematu. Jezeli tam napiszecie newsa o slashu to z przyjemnoscia sie nim zajme i wydziele do odpowiedniego topicu ale nie bede przekopywal kazdego z tematow w poszukiwaniu newsow o Slashu.

Offline rose84

• One In A Million
  • Prosacówna Zeppelinka
« Odpowiedź #1633 dnia: Czerwca 20, 2010, 06:43:34 pm »
0
el_loko, nie wiem skąd to Twoje personalne odebranie mojej uwagi ??? nie jesteś przecież jedynym newsmanem na tym forum... :rolleyes: jednak skoro nim jesteś, to powinieneś czuć się także odpowiedzialny za to, co pojawia się na stronie głównej (a wątki na forum są przecież połączone jakoś z newsami na stronce) .... bez względu na Twoje zainteresowania, współtworzysz to miejsce w sposób znaczący, więc nie rozumiem w Twoim przypadku wybiórczego czytania tego, co jest w dziale newsow z Gunsami...ten zbiorczy topic o Slashu aż kuł w oczy ogólnikową nazwą...czekałam sobie, czy ktos z Was zareaguje, ale niestety bez skutku...

wiem, że część Gunsowa odkąd nie ma Grzesia została zdominowana - zgodnie z Waszymi zainteresowaniami - aktualnościami o New Gn'R, ale proszę o uszanowanie faktu, że piszą tutaj osoby zainteresowane także szeroko pojętym Guns N'Roses...i o pewnych wydarzeniach wręcz należy/wypada napisać  ;)

el_loko, nie jest to uwaga skierowana wyłącznie do Ciebie, ale ogólnie do osób zajmujących się newsową cz. forum ....odwalacie kawal dobrej roboty, co nie oznacza,ze pewne kwestie są nieco zaniedbane...wszyscy wiemy jaka jest tego przyczyna, ale liczę na wspólny nasz wysiłek, aby było lepiej :sorcerer:

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
« Odpowiedź #1634 dnia: Czerwca 20, 2010, 06:55:14 pm »
0
Ale wy jako uzytkownicy tez powinniscie dbac o porzadek na forum. Zdecydowana wiekszosc osob gdy ma jakiegos newsa to wrzuca go do odpowiedniego tematu. Gdyby osoby wrzucajaca setlisty Slasha itp też tak by robiła. To nie dość, że my nie musielibysmy odwalac niepotrzebnej roboty a po drugie dla osob zainteresowanych tez byloby przejrzysciej.
Czytam wybiorczo gdyż od kiedy pamietam kierowalismy zasada, że każdy newsman odpowiada za porzadek w tematach ktore zalozyl, dzieki temu nikt nikomu nie wchodzi w parade.

Dla mnie to zaden problem zalozyc odzielnny temat o kazdym pojedynczym koncercie Slasha ale uzytkownicy powinni stosować sie do zasad jakie przyjeliśmy. Bo prawde mowiąc ten problem tyczy sie jedynie tego jednego tematu, a w kazdym innym przypadku ludzie wrzucaja newsy w odpowiednie miejsce.

Jak trafiliście na forum?

Zaczęty przez mafioso

Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 98758
Ostatnia wiadomość Czerwca 17, 2020, 12:03:28 pm
wysłana przez naileajordan