el_loko, nie wiem skąd to Twoje personalne odebranie mojej uwagi ??? nie jesteś przecież jedynym newsmanem na tym forum...
jednak skoro nim jesteś, to powinieneś czuć się także odpowiedzialny za to, co pojawia się na stronie głównej (a wątki na forum są przecież połączone jakoś z newsami na stronce) .... bez względu na Twoje zainteresowania, współtworzysz to miejsce w sposób znaczący, więc nie rozumiem w Twoim przypadku wybiórczego czytania tego, co jest w dziale newsow z Gunsami...ten zbiorczy topic o Slashu aż kuł w oczy ogólnikową nazwą...czekałam sobie, czy ktos z Was zareaguje, ale niestety bez skutku...
wiem, że część Gunsowa odkąd nie ma Grzesia została zdominowana - zgodnie z Waszymi zainteresowaniami - aktualnościami o New Gn'R, ale proszę o uszanowanie faktu, że piszą tutaj osoby zainteresowane także szeroko pojętym Guns N'Roses...i o pewnych wydarzeniach wręcz należy/wypada napisać
el_loko, nie jest to uwaga skierowana wyłącznie do Ciebie, ale ogólnie do osób zajmujących się newsową cz. forum ....odwalacie kawal dobrej roboty, co nie oznacza,ze pewne kwestie są nieco zaniedbane...wszyscy wiemy jaka jest tego przyczyna, ale liczę na wspólny nasz wysiłek, aby było lepiej