Przecież DrDrei nie wyleciał za poglądy! Tak samo było z Martingunem. Był kontrowersyjny, owszem, ale nie wyleciał dlatego, że myślał tak jak myślał, ale dlatego, że przekraczał pewne granice.
My nie jesteśmy HTGTH, że u nas banuje się za swoje opinie
'Grzon' co Ty za brednie wypisujesz???!!! Ja nie wyleciałem za opinie-poglądy???!!! A za co???!!! I jakie to granice przekraczałem???!!!TAKIE,ŻE BRONIŁEM DOBREGO IMIENIA POSZCZEGÓLNYCH CZŁONKÓW GN'R I ODWAŻAŁEM SIĘ GŁOŚNO KRYTYKOWAĆ SPAMERÓW I PROWOKATORÓW WSZELKIEJ MAŚCI???!!!
I czy taki: 'Maro" , 'Rebel' , 'get in the ring' , 'Meximax' , 'Douger' , 'Moonsun' i cała banda im podobnych prowokatorów nie była-nie jest kontrowersyjna???!!! Sprawdz dziesiątki ich zdań tutaj,a przekonasz się ile ci ludzie "dobrego'"przyniesli tej stronie!!!
I jeszcze jedno...Taki 'krelke' co on robi na tej stronie-oprócz stwarzania pozorów dobrego szefa???!!! WEDŁUG MNIE TYLKO SZCZUJE!!!...Co robi na tej stronie niejaka 'mawier' , która boi się podejmować ostrych decyzji co do niektórych użytkowników tego miejsca ,bo ... bo się boi???!!! Co robi na tej stronie niejaki 'el_loko' ,który jest ponoć po kądzieli z...z 'krelke' i gdzie przez to jedne drugiemu krzywdy ni zrobi-A POWINIEN!! Co robi jeszcze na tej stronie niejaki 'Maro2' ,który tak to mnie wyrzucał słownie z tego forum, że tymi słowami przekroczył według mnie wszelkie granice!!! Takich asów mógłbym przytoczyć jeszcze kilkunastu...
Wiec bezsprzecznie uważam, że poleciałem za poglądy,a nie za te niby wykrzykniki na końcu zdań!!!