rose84, wiec uwazasz, ze kreatywnosc w zakladaniu watkow i tworzenie tematow na miare potrzeb uzytkownikow to glupota?
jesli kreatywnoscia jest dla Ciebie przenoszenie luznych, niczego nie wnoszacych, naznaczonych brakiem polotu i ogolnym marazmem watkow shout'owych do osobnych topicow na forum, to widac nie znasz semantyki slowa "kreatywnosc"...
jestem daleka od tego, aby zamykac HP, czy ograniczac w jakis sposob wolnosc wypowiedzi uzytkownikow, ale wydaje mi sie, ze to forum juz dawno stracilo swa klase...tworzycie watki, ktore sa synonimem glupoty i wyrazem nudy w Waszym zyciu...jesli ktos nie ma czegos konstruktywnego do powiedzenia, niech zamilknie lub ograniczy swa dzialanosc na forum do shout'owych pogaduch - tak tez mozna !!! po co zasmiecac forum tematami zywcem z pudelkowo-onetowych stron, jesli mozna powymieniac sie spostzrezeniami na tematy ogolne, ale wnoszace cos do pozamuzycznego kregu naszych zainteresowan ?? oczywiscie mozna ignorowac takie beznadziejne tematy, ktore sie namnozyly i ja wlasnie tak postepuje, ale czy tedy droga ??? czy trzeba tolerowac zwykly spamerski SYF ???
ludzie, to miejsce mialo klimat, mialo poziom, a teraz powoli staje sie miejscem dla zabijania nudy poprzez pseudokretywna wene tworzenia plytkich dialogow...
Nie znam niestety martiguna. Jednak wydaje mi sie, ze on mial podobny problem - chcial o cos walczyc...
wiesz o co walczyl martingun? o likwidacje spamu i kretynskich form nabijania postow....sprzeciwial sie chamstwu i bronil dobrego imienia swej ukochanej kapeli...byc moze jego forma przekazu do wielu tutaj nie trafiala i skonczyl tak, jak nie powienien, ale w moim odczuciu Twoja postawa i jego walka o brak pustego i prymitywnego belkotu na tym forum nijak do siebie nie przystaja...
ponadto niesprawiedliwym jest - o czym wspomnial Zqyx - ze martingun stal sie symbolem wszelkiego zla na forum, a jego posty wciaz traktowane sa jako spam...to niedorzecznosc, ktorej nigdy nie pojme...
wolnosc slowa i wiecej merytorycznych watkow...!!!
od spamu w Twoim stylu,droga Tiramisu, jest shout