Co do topicu odnośnie forumowej sagi - początkowo myślałam, żeby napisać, że już istnieje temat do offtopów ale zrezygnowałam, jeszcze zarzucono by mi, że rządzę forum z Krelke i Zqyx-em
Jeśli ktoś chce sobie dopowiadać różne historie odonośnie moich żartów z Mexim, jeśli go to fascynuje - proszę bardzo
Co do tematu stereotypów - uważam że osoba raportująca bardzo dobrze zrobiła, sama postąpiłabym podobnie, tylko natknęłam się na tego posta przeglądając forum za pomocą internetu w telefonie, a tam trudno cokolwiek wysłać. Chamstwu mówię nie, a stereotyp stworzony przez Tiramisu takim był. Wątpię, żeby znała Ona Grzona lata, albo obcowała z nim na forum przez ten sam okres czasu, żeby mogła cokolwiek o Nim powiedzieć.
Co do istnienia Hyde Parku - nie posuwałabym się do decyzji o usunięciu go, NighTrain Station to forum muzyczne, ale tematy hydeparkowe w pewien sposób łączą forumowiczów, pojawiają się dyskusję na ważne, życiowe tematy, uczymy się tolerancji czyiś poglądów, wyrażamy swoje, weryfikujemy swoje poglądy - to moim zdaniem jest dobre.
Wolność słowa jest. No ale jak ktoś nieustannie dopatruje się dziury w całym to zawsze coś znajdzie.