Jako że wypadałoby się w końcu "oficjalnie" przywitać to napiszę kilka słów o sobie... najpierw
. Na forum zarejestrowałem się kilka lat temu, ale głównie obserwowałem
. Więc wielu z Was kojarzę po nickach, mniej lub więcej
. Ruch jest tu duży, ale czasem postaram się coś napisać. Na imię mi Martin i najlepiej jeśli tak będę nazywany
. Jestem członkiem polskiego fan klubu Metalliki Overkill.pl od 2004 roku, oficjalnego fan klubu Metalliki (MetClub) od 2006 roku, byłem na ich dziewięciu koncertach i chyba nie muszę wyjaśniać, że to oni są miłością mojego życia, a zarazem największą i najsilniejszą pasją
. W świecie fanów tego zespołu jestem rozpoznawalny, co czasem jest nawet zabawne, a na pewno miłe
. Oprócz tego słucham niezliczonej ilości grup, głównie jest to jednak hard rock, metal czy glam/sleaze. Generalnie od The Kills do Gojiry ze wszystkim po środku (Guns N' Roses i ich poboczne projekty oczywiście uwielbiam)
. Niestety z powodów osobistych nie mogłem pojechać na Slasha, o czym codziennie przypominają mi dość mocne wyrzuty sumienia... Można wiele pisać, ale wolę się nie rozpędzać bo wyjdzie mini-książka. Dodam jeszcze, że oprócz muzyki interesuję się filmem. Aha, mam 23 lata. W razie pytań wiecie co robić, witam wszystkich
.