no więc tak. witam wszystkich. mam na imię Patrycja, ale nienawidzę tego imienia więc wszyscy mówią do mnie Patysza, ewentualnie Pati. ale to rzadziej. Gunsów słucham od.. hmm.. początek tamtego roku szkolnego.. coś takiego. czyli z rok. a zaczęło się od tego, że mój kolega miał ustawione "Paradise City" na czasoumilaczu w telefonie.
to forum śledzę już od pół roku, miałam się zarejestrować ale nigdy nie miałam czasu albo mi się nie chciało. a, że teraz leżę chora w łóżeczku (tak to jest jak się chodzi po dworze od 16 do 22 w cieniutkiej kurtce) to znalazłam trochę czasu na zarejestrowanie się. co mogę o sobie jeszcze powiedzieć.. mam 14 lat, no niedługo 15, uczę się w gimnazjum, mam bzika na punkcie malowaniu paznokci (w domu mam 41 lakierów, liczyłam dzisiaj z nudów.
), jestem osobą strasznie rozgadaną, ciężko mnie uciszyć, często niestety gadam rzeczy nie na temat, bardzo łatwo mnie rozśmieszyć, uwielbiam się huśtać, lubię sobie czasem popłakać bez powodu, tańczę c-walk'a, czytam książki, interesuję się fotografią i oczywiście słucham baaaardzo dużo muzyki. no i to chyba na tyle. mam nadzieję, że raczej mnie polubicie i nikomu nie podpadnę.
no a jutro wstawię jakieś zdjęcie.