Witam serdecznie wszystkich użytkowników.
Jestem tu nowy jak widać
proszę mnie więc traktować ulgowo
Trafiłem na ten serwis około 3 miesiące przed wydaniem Chinese Democracy i od tamtej pory regularnie odwiedzam Wasz serwis który zresztą bardzo mi się spodobał
Mam nadzieje , że jako czynny użytkownik zagoszczę tu na dłużej i będę mógł się dzielić z Wami moimi przemyśleniami.
Nie wiem co pisać w takich tematach więc może dodam jak się zaczęła moja przygoda z Guns N' Roses i ogólnie z rockiem.
Po obejrzeniu ( po raz setny chyba
) drugiej części Terminatora chciałem sobie pobrać ( trzeba być szczerym
) piosenkę Bad to the Bone.Wtedy nie wiedziałem jeszcze kto ją wykonuje i jak się nazywa tak więc poczekałem do napisów i spisałem sobie nazwy piosenek które wykorzystane były w filmie , przy okazji wpadła mi w ucho piosenka która leci podczas napisów końcowych i w początkowej fazie filmu....( chyba wiecie jaką mam na myśli?
).No i pobrałem je sobie i tak upiekłem dwie pieczenie na jednym ogniu - miałem Bad to the Bone i przy okazji zakochałem się w You Could Be Mine - tak zaczęła się moja przygoda z tą muzyką ( to było prawie dwa lata temu - coś koło tego ).Później na pewnym forum polecono mi żebym sobie posłuchał Welcome to the Jungle i Paradise City.Chciałem dowiedzieć się o tym zespole więcej , czytałem różne biografie( sporo jest na pewnym forum o Michaelu Jacksonie ) , pobierałem kolejne piosenki , zacząłem interesować się także innymi zespołami.Obecnie pracuje nad skompletowaniem wszystkich oryginalnych płyt.
Moja ulubiona piosenka to You Could Be Mine - ze względu na to , że od niej wszystko się zaczęło ale bardzo lubię także Nightrain , Rocket Queen , Used To Love Her czy Pretty Tied Up.
Fajne opowiadanie się z tego ułożyło...
więc to chyba tyle jak na razie.Pozostaje mi tylko życzyć sobie i Wam jak najmniej problemów ze mną ( spokojne ze mnie bydle jest...
) no i żebym miał jak najwięcej do powiedzenie/napisania - oczywiście konkretnego i popartego argumentami.
Pozdrawiam serdecznie , teraz muszę spadać bo robota niewielka mnie czeka