Witam.
Na imię mam Kacper, ale kumple mówią na mnie Kakadz.
Lat mam 20. Mieszkam we Włocławku. Jestem aktualnie na pierwszym roku studiów w moim rodzinnym mieście, na kierunku Filologia Angielska, specjalizacja tłumaczeniowa. Tym co kocham najbardziej (poza Guns N' Roses oczywiście
) jest lotnictwo (dawne i współczesne), w tym także i samo latanie. Tą nieuleczalną chorobą zwaną Awiomanią, zaraził mnie mój tata, jak byłem jeszcze baaaardzo mały. Jedną z pierwszych w moim życiu nie będących pluszakiem zabawek był samolot.
W zeszłym roku ukończyłem pierwszą część kursu motolotniowego. W tym roku czeka mnie druga część, na którą czekam z gigantycznym zniecierpliwieniem. Poza lotnictwem interesuję się historią II Wojny Światowej, ale i to łączy się z moją największą pasją, ponieważ interesuje mnie w szczególności okres Bitwy o Anglię, a w tym przede wszystkim losy polskich lotników walczących w służbie brytyjskich Królewskich Sił Powietrznych (RAF - Royal Air Force) przeciwko niemieckiej Luftwaffe i wszystkim co z nimi związane. Poza tym interesuję się też wszelkiej maści militariami, a w szczególności bronią palną. I tak też kolejną moją pasją, wychodzącą z zamiłowania do militariów i broni, jest ASG. Cóż, to chyba tyle, jeśli o mnie chodzi. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona maniaków Guns N' Roses.