Aż dziw bierze, że nie ma takiego tematu na tym forum - ot jest taki na większości forach aby nowe osoby mogły poczuć się milej przyjęte przez grono stałych forumowiczów.
No i ja jestem takim nowym - zafascynowanym zespołem GNR wzięło się dopiero od GTA: SanAndreas, no właśnie w RadioX które było w tej właśnie grze leciał kawałek Welcome to the Jungle! i chodź wcześniej znałem zespół GNR (raczej z koszulek kolegów i innych czarnuchów) to nie miałem pojęcia, że właśnie Jungla jest wykonania Gunsów. Później udało mi się załatwić płytę 'the best of hits' i usłyszałem kolejny kawałek który znałem w ich wykonaniu - Don't Cry!
Wszystko cacy itd. płyta świetna, kawałki podobają mi się przeogromnie i dla mnie jest to odpowiednik amerykański Ajronów. Tym bardziej więc nie mogę się doczekać wyjazdu do warszawy (7godzin podróży) i spotkaniu się z Wami na ich koncercie!
Prócz tego liczę na dłuższą współpracę z forumowiczami - ciekawe dyskusje, brak trollowania, małe ilość spamu i
forumową integracje. Liczę na to, że dacie wejść do waszego środowiska komuś kto dopiero dowiedział się 3 dni temu o istnieniu tego forum.
P.S
Dodatkowym plusem tego forum jest fakt iż działa na skrypcie podobnym do vBulletin
pozdrawiam gorąco!