Witajcie!
Myszowata. Zupełnie zwyczajna (chociaż im dłużej żyję, tym bardziej wydaje mi się, że jednak niezbyt nornalna) dziewczyna, lat 21.
Ze 'starą' muzyką związana byłam od dziecka. Gunsi tez się czasem przewijali. Aczkolwiek większego znaczenia ta muzyka nie miała, raczej szłam za modą czy chwilowymi kaprysami. A potem - na szczęście! - udało mi się dojrzeć także jeśli chodzi o muzykę. Pokochałam stare piosenki, przekonałam się do dobrego klasycznego rocka. Gansów pokochałam za Don't Cry (mam słabość, do tego), z czasem poznawałam inne ich ballady, a potem przyszedł czas na te mocniejsze utwory. Cóż, nie jestem oddaną fanką numer jeden. Nie śledzę życia członków zespołu, nie zbieram gadżetów, nie znam słów wszystkich piosenek. Ba, pewnie nawet tytułów wszystkich nie wymienię. Ale to nie przeszkadza mi docenić ich muzyki, która jest niesamowita, ponadczasowa, która już zawsze będzie we mnie wywoływac dreszczyk emocji.
Dlaczego jednak to forum? No bo generalnie nie mam z kim pomarzyć o koncercie, powzdychać od czasu do czasu nad tym, jaki Axl był kiedyś niesamowity (podobnie jak inni chłopcy z zespołu), pojęczeć nad tym, jakie ich utwory są genialne. Zespół lubiany i znany, a jednak nie ma z kim się nad nim pozachwycać (:
No i z istotnych rzeczy o mnie, powinniście wiedzieć, że jestem gadułą. Takie to-to niby nieśmiałe, ale jak zacznie, to nie potrafi skończyć.
Także wybaczcie i witajcie.