Witam, mam na imię Szymon, mam 17 lat. Muzyki słucham niecałe dwa i pół roku, za to bardzo intensywnie. Gunsów poznałem mniej więcej rok temu. Byłem wtedy akurat trochę rozczarowany szkołą, moimi znajomymi, muzyką. I wtedy postanowiłem sprawdzić, co Guns N' Roses mają do zaoferowania. I dostałem kopa na następne pół roku
Uwielbiam prawie wszystko, co nagrywali na przełomie lat 80 i 90. Jeśli chodzi o obecne dokonania tamtego składu, to... No Chinese Democracy to dobry album, ale jednak nie dorównuje wcześniejszym płytom. Velvet Revolver raczej średnio sobie radzili jak dotąd. Może z nowym wokalistą ruszą w końcu do przodu. Znam też mniej więcej wszystko, co nagrywał Izzy Stradlin, słyszałem wszystkie płyty, które nagrał Slash, a resztę znam tak sobie. Ostatnio trochę z mniejszym entuzjazmem podchodzę do Gunsów, ale chyba po weekendzie wrócę znowu do ich słuchania.
No i może jeszcze wspomnę, że moja przygoda z muzyką na dobre rozpoczęła się od AC/DC, byłem nawet na koncercie w Warszawie. Poza tym do ulubionych zespołów bym zaliczył Megadeth, Ozzy'ego Osbourne'a, Aerosmith, Metallicę, a ostatnio Scorpions.
Forum przeglądam prawie równie długo, co słucham Gunsów, a teraz postanowiłem, że wreszcie coś napiszę. To jeszcze raz cześć wszystkim