Bywam tu już od jakiegoś czasu, więc może wypada powiedzieć parę słów o sobie. Czeeeść
Jestem Martyna, lat 22, studentka historii, fanka Gunsów na zabój od kilku lat, ale z ręką na sercu mogę przysiąc, że towarzyszą mi od dziecka i moje serducho szybciej biło na ich widok już za moich młodych lat
Pochodzę i weekendowo mieszkam w Oświęcimiu, w dni powszednie raczej łatwiej mnie znaleźć w Krakowie
Uwielbiam muzykę gitarową (z GN'R na czele), pasjami oglądam filmy, ostatnio ze zgrozą stwierdzam, że wciąga mnie coraz większa liczba seriali. Literaturę darzę szczerym i oddanym uczuciem od małego. Jestem raczej niepoprawną optymistką, (ze skłonnością do burzliwych dyskusji i kłótni) z głową pełną (niejednokrotnie nierealnych) marzeń
piszę wszystko, co tylko się da (opowiadania, wiersze, teksty piosenek, porywam się też czasem na dramaty sceniczne i "mini" powieści). Fascynują mnie fora internetowe (może dlatego, że lubię poznawać ludzi) i to, że można tam znaleźć przyjaciół na długie lata, bo w sumie nic tak nie łączy jak wspólna pasja
Niby nie lubię mówić/pisać o sobie, a później okazuje się, że o moich upodobaniach mogłabym napisać elaborat.
Witam Was serdecznie