Hmmm...
No to tak:
Nazywam sie Paula i mam 13 lat. W szkole często wołają na mnie Dżekson, Majkel, Emdżej, Borówka, Linka... Ogólnie to mam dużo ksyw i każdy woła na mnie jak chce. Od jakiegoś czasu znajomi praktykują (a raczej już stosują) wyrywanie mnie z "transu" (Momentu, kiedy się wyłączam i myślę o czymś innym, nie słucham albo wgl się wyłączam) wołając Michale Jackson, albo po prostu Michael.
To właśnie dzięki Michaelowi (No i można powiedzieć, że z malutką pomocą koleżanki) zainteresowała się Guns N' Roses. Trwa to niedługo... Gdzieś tak od 20 czerwca (xD) . Wolę stary skład, niż nowy, i ogólnie więcej wiem o starym, niż nowym ( o tym drugim mozna powiedzieć, ze nic xD)
Uczę się grać na gitarze, ale ze robię to w domu (mama mnie uczy), bardzo rzadko jest czas (i ochota) się uczyć. Jakby mi sie chciało, jak mi sie nie chce, to bym już dawno na niej grała dobrze ;P Na razie umiem niewiele... Nawet BARDZO niewiele ;P
Lubię rysować, ale nie powiem, że potrafię ;P
Czasami napłynie mnie wena twórcza, i muszę coś nabazgrać xD
Uwielbiam tańczyć, tak samo, jak kocham słuchać muzyki.
Jestem: nieźle zakręcona, totalną idiotką, szatynką, człowiekiem z wyobraźnią, czasami wredna.
Oprócz Guns N' Roses uwielbiam także: Michaela Jacksona, Green Day, Fall Out Boy, Rihanne, Crissa Angela, Grupę Operacyjną, Blog 27. Zdarza mi się słuchać np. Behemota, Tokio Hotel ;P
No i to chyba tyle na mój temat