Cześć wszystkim. Chciałem się przywitać. Zapisałem się kilka m-cy temu ale mało kiedy pisałem. Jestem fanem gunsów od 1992. Wychowywałem się i uczyłem słuchać muzy od ludzi,miałem takie szczęście znać kilku takich,którzy mieli wielkie kolekcje na kasetach i winylach. Wielkie kolekcje. Była to klasyka rocka lat 60-70tych ale także potem sam szukałem innych rodzai muzyki,wszystko co dobre. Większość moich ulubionych kapel już nie istnieje,albo ktoś umarł,albo są cieniem tego czego byli w przeszłości. Gunsi byli chyba takim pierwszym zespołem na bieżąco,który był,nagrywał -istniał. Zaczęło się od zbierania wszystkich wycinków z Brava itp. Potem były już poważniejsze gazety i książki ale zespół się w między "rozleciał". Mam tu kilku znajomych w temacie i fanów GN'R; i tych słuchających i grających. Zawsze mogłem ich czymś zaskoczyć,bo byłem w temacie,ale kiedy wchodzę na wasze forum to naprawdę jestem nowicjuszem i głupio się nieraz w ogóle coś odezwac,bo tak jestem w tyle,żeby się nie wygłupić. Kompa i internet w ogóle posiadam od jakiegoś pół roku,ale wiedza i to wszystko. Za przeproszeniem,czuję się jak taka pi*da. Chylę czoła przed wszystkimi użytkownikami i cieszę się,że mogę się zaliczać do tak szanownego grona.