Ehh 'krelke' ...
Dziś jest już zbyt późno,więc jutro coś tu napisze-rozwijając ten swój wpis
Więc teraz rozwijam swe wypociny...
1.Nie-nie mam urojeń,a tylko chcę ogólnego prawa i sprawiedliwości w Naszym życiu-także i tu na forum!
2.A kim jesteś,jeśli nie moderatorem???!!!
3.Nie wygraliście na boisku-czyli sportowo,bo LEGIA wygrała...ale Ty sam piszesz niejako się tym szczycąc,ŻE LECH WYGRAŁ POZA BOISKIEM!!!I o to mi chodzi,gdyż jak człowiek,który spełnia tak ważną funkcję na muzycznym forum może pochwalać(niby w ramach przypomnienia tylko i odpowiedzi na pytanie zqyx'a,ale mimo wszystko)bójki kibiców,gdzie przypominam-zginęło bodajże 20 osób(w tym około 15 z LEGII WARSZAWA???!!!
4.Nikt nie mówił,ze jesteś nastawiony pokojowo-tak to prawda,ale...Ale my jako fanii rocka,mamy ponoć opinię nieco bardziej wyluzowanych i przez to pokojowo nastawionych ludzi więc w tej mierze pisałem,że odczuwam oburzenie,gdy fan rocka przypomina mordercze bójki kibiców!Tym bardzie przypomniałeś o tych dramatycznych zdarzeniach dlatego,aby w tamtym okresie czasu mi dogryżć-więc działałeś z premedytacją-czyli tym bardziej źle!!!
5.Ale widocznie jeśli chcesz ujawniać swą tożsamość ,bo masz ku temu powody,to naturalnym jest,ze być moze gdzieś są znane Twe imię i nazwisko!Ale ja nie widze pwoodu,abym obwieszczał światu swe dane osobowe-tym bardziej,ze mam ku temu prywatne powody!
6.Tak-musi Ci wystarczyć moje IP,gdyż naprawdę nie widzę powodów,aby akurat Tobie się przedstawiać
7.Powiedz mi w czym objawia sie ta moja niekonsekwencja???!!!
8.A ten"syf",jak piszesz robię,bo jeśli tam gdzie jest miejsce na takie sprawy nikt sę tym nie interesuje,to wybacz,ale muszę nagłaśniać ten temat wszędzie tam,gdzie w ramach forumowego prawa,da się go wstawić!
9.I wybacz,ale ja nie mogę odpuścić,gdy Ty oskarżasz mnie zarzucając mi jakieś wyssane z palca wątki!!!
Bo to Ty nawarzyłeś piwa i musisz je wypić