Axl jest Gunsem,Dizzy Reed jest Gunsem więc istnieją
Fink,Stinson,Pitman są już w zespole ponad 10 lat,Richard 6 lat,najmłodszy stażem jest Ron .Guns N Roses wydaje właśnie płytę.
Warn za totalny offtop.
Pora nauczyć się pisać na temat. Zqyx
Tak został 2 z 6 (w tym Dizzy nawet nie był w składzie od początku), a teraz stanowią 2 z 8, faktycznie pełno tu Gunsów, aż ciężko sie doliczyć. Lepiej porównaj sobie czego oryginalny skład dokonał w o wiele krótszym czasie, zamiast wypisywać bzdury. GN'R wydało 5 albumów,a w nieco ponad 2 lata zagrali prawie 200 koncertów (wszystkich oczywiście o wiele więcej). Tymczasem Axl i jego cover band wydał (no prawie wydał) 1 płyte i zagrał jakieś 100 koncertów (no może troche więcej). Rzeczywiście jak na 10 lat to wspaniałe wyczyny.
A za co ostrzeżenie dostałem to nie wiem, odniosłem się tylko do czyjejś wypowiedzi. Na tym forum to chyba komuna rządzi.
W takim razie polecam ćwiczyć czytanie ze zrozumieniem, na zielono wszystko pisze. Do dyskusji na ten temat jest inny wątek, a że mam dobry humor to do zielonego kolorku nic nie dodam... Zatwardziały komunista, towarzysz Slither.... Jak już, to jest "napisane". Polecam nauke pisania.