Na dobrą sprawę pomijając "napisaliśmy też trochę nowego" Axl w 100 % zgodził się z Bąblem
, w tym, że wszystko, co "nowe" to stare
Tak, czy inaczej jeżeli Axlu twierdzi, że będą myśleć, co z tym zrobić, to... będą myśleć
2018 się zbliża, więc, jeśli pracują w takim tempie jak Sixx AM
, to będzie w sam raz
Ciekawe, jak szybko po Vegas zapadną konkretne decyzje i kiedy o nich usłyszymy. Gdy myślałem o płycie z remixami widziałem ją bardziej jako CHD Deluxe Edition, co miałoby jakiś sens podczas trasy, zwłaszcza, gdyby wydali wreszcie ten nieszczęsny teledysk do Better, albo jakikolwiek
Mogą zresztą nawiązać współpracę z Kubą i wtedy będą mieli teledyski z głowy
Ciekawi mnie ta druga część CHD o tyle, że tam miałoby być więcej Fortusa, więc brzmienie inne. Poza tym - myślicie, że skasowali partie BH i Fincka kosztem BBF i Ashby? W sumie miałoby to sporo sensu, choć pewnie część fanów byłaby niepocieszona. Idealnie byłoby, gdybyśmy mieli możliwość zapoznać się z "surowymi" wersjami utworów i tym, co z nich "zostało", no, ale nie można mieć wszystkiego.
W kontekście CHD 2 jestem ciekaw, czy znajdą się tam odświeżone wersje Oh my god i Silkworms oraz, znany nam wcześniej, Going down.
Jeśli chodzi o album z remixami...przypomni mi ktoś, jakie już znamy? W tym momencie kojarzę Better w dwóch wersjach, coś określane jako Blood in the water ( czyli rzekomy remix Prostitute) oraz This I love, ale na pewno o czymś zapomniałem.
Post Merge: Czerwca 06, 2014, 05:15:08 pm
Swoją drogą...Axl, czyli, jakby nie było najbardziej wiarygodny Guns, potwierdza istnienie 2! albumów gotowych do wydania, a tu taka cisza? Czegoś nie rozumiem.