Autor Wątek: Wywiad Dela Jamesa z Axlem  (Przeczytany 17142 razy)

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

Offline el_loko

• Zasłużeni
  • One In A Million
  • Respect: +605
Odp: Wywiad Dela Jamesa z Axlem
« Odpowiedź #46 dnia: Marca 02, 2009, 06:39:00 pm »
0
Jedno mnie rozwalilo... i dobrze ilustruje poziom polskich mediów:

"Przypomnijmy, że Slash opuścił Guns N' Roses w 1998 roku. Od tego czasu Rose regularnie krytykuje byłych kolegów z zespołu, którzy zdobyli popularność grając w zespole Velvet Revolver."

Offline get_in_the_ring

• Atittude
  • jestem hardkorem
  • Respect: +22
« Odpowiedź #47 dnia: Marca 02, 2009, 06:41:08 pm »
0

"Przypomnijmy, że Slash opuścił Guns N' Roses w 1998 roku. Od tego czasu Rose regularnie krytykuje byłych kolegów z zespołu, którzy zdobyli popularność grając w zespole Velvet Revolver."

Brak k**** słów.  :/

Nie mam certyfikatu! :o

Slash skończył sie na Kill 'em All.

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #48 dnia: Marca 02, 2009, 06:57:08 pm »
0
sorry, ale to wszystko dla mnie zaczyna się robić niesmaczne ;) Nie chcę już patrzeć na lidera mojego ulubionego zespoły, który wyzywa swoich dawnych kumpli. Slash i spółka przynajmniej dali sobie jakoś trochę spokój z tym praniem brudów, a przeklinanie Axla coraz bardziej mnie żenuje... Powiedziałby mediom, że czas minął, nie ma co gadać, poopowiadam Ci trochę o naszym nowym projekcie, a nie... bo tak to ciągle się nakręca. Póki będą takie odpowiedzi, będą takie pytania, bo media jak najbardziej właśnie tego chcą.

Offline Artur78

• Atittude
  • Respect: +285
« Odpowiedź #49 dnia: Marca 02, 2009, 07:03:33 pm »
0
Jak takie pytania dostaje to na nie odpowiada,jakoś przez 12 lat Slash  i spółka pieprzą trzy po trzy na temat Axla i nikomu to nie przeszkadza.
Jakoś nikt niepowiedział-"czas minął,nie ma co gadać"

Offline Grzon

• Garden Of Eden
  • Respect: +974
« Odpowiedź #50 dnia: Marca 02, 2009, 07:07:54 pm »
0
znajdź mi wywiad, w którym reszta zespołu nazywa Axla nowotworem, szmatą itd.? Większość kontrowersji dotyczy rozpadu zespołu, kto zawinił, a nie gadają, że Axl jest cieniasem... Tak mi się w każdym razie wydaje.
« Ostatnia zmiana: Marca 02, 2009, 07:09:48 pm wysłana przez Grzon »

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #51 dnia: Marca 02, 2009, 07:11:56 pm »
0
Nazwał sprawę po imieniu i tyle.

Offline get_in_the_ring

• Atittude
  • jestem hardkorem
  • Respect: +22
« Odpowiedź #52 dnia: Marca 02, 2009, 07:37:50 pm »
0
Przeciez 3/4 wywiadów Axl'a tyczy sie ChD i teraźniejszości a nie przeszłości i życiem starym Gn'R. W przeciwieństwie do wywiadów ze Slash'em.

Nie mam certyfikatu! :o

Slash skończył sie na Kill 'em All.

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #53 dnia: Marca 02, 2009, 11:19:42 pm »
0
Axl uzyl wyrazenia:
whore for the limelight

co znaczy wg mnie

prostytutka ktora chce byc ciagle w centrum zainteresowania, w swietle fleszy

i co by nie mowic, owszem dosadnie powiedziane, ale Axl nigdy nie owijal w bawelne i nazywal rzeczy po imieniu
i ma racje co do Slasha, a chodzilo mu zapewne o to ze: ten gra z kim popadnie, nikomu nie odmawia
[slynna Paulina i jej pokroju "gwiadki"], udziela setek wywiadow, pojawia sie na wszelkich galach, przyjeciach,
bankietach, wszedzie tam gdzie sa fotoreporterzy i dziennikarze, reklamuje rozne produkty [gitary, gre Guitar Hero],
napisal ksiazke ktora promowal etc, dodatkowo wielu sie zgodzi ze nie nagral nic wielkiego muzycznie od czasow 2000 r
[czyli drugiego Snakepitu]...

wszyscy wiemy o co chodzi - Axl po prostu nie rozumie po co Slash to robi, co nim kieruje
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #54 dnia: Marca 02, 2009, 11:52:18 pm »
0
Slash robi to po to, bo czuje się wielką gwiazdą,mdli mnie na widok tego kolesia, jak sprawnie wykorzystał 12 lat temu charakter i skandale Axla przeciwko niemu ,dla własnej wygody,wybielił własną postać kosztem kumpla.Wykorzystał odejście pozostałych chłopaków dla własnej gierki.Tak samo paprał się w tym samym gównie co Rose,a zagrał na fanach puszczając opinię o dyktaturze Axla.Po pozbyciu się Adlera i odejściu Izzy Stradlina,sytuacja wyglądała następująco:Axl / Dizzy kontra Slash / jego przydupasy Gilby,Matt + najebany i nieświadomy Duff.Nic nie wyszło z wizji liderowania w Gunsach ,bo Axl nie dał się wydymać z kapeli,zapewniając sobie słusznie prawo do nazwy.Co było potem wiemy,fochy pana w cylindrze,głośne odejście i rozpowszechnianie własnej historii.

Offline Brokuła

• Paradise City
  • Respect: +6
« Odpowiedź #55 dnia: Marca 03, 2009, 12:08:44 am »
0
Artur, tylko, tak naprawdę nie wiemy, jak wyglądało odejście Slasha i reszty. Ja nie przychylam się ani do Slasha, ani Axla, bowiem prawda, jak często się zdarza, leży po środku.
Już odkładając na bok te ich prasowe ataki, kłótnie i ściemy.
Nie razi Was to, że ludzie, którzy kiedyś byli najlepszy kumplami, tworzyli genialną muzykę i dawali radość milionom fanom, nie potrafią się dogadać? Aż mi się nie chce wierzyć, że się tak nienawidzą. Oboje są siebie warci. Najpierw jeden zaczął, teraz drugi to kończy i tak w koło macieju. Powinni się spotkać face to face, wyjaśnić wszystko przy piwku może dwóch, a następnie lekko wstawieni wejść do studia i zacząć tworzyć ;)

Co do newsu na interii - brak słów.Polskie portale już dawno zapomniały czym jest rzetelność. Szkoda, bo potem ludzie czytają głupoty i nie mają pojęcia, jak naprawdę wygląda sytuacja.
« Ostatnia zmiana: Marca 03, 2009, 12:11:38 am wysłana przez Brokuła »

Offline Zqyx

• Moderator
  • Madagascar
  • "But nobody pulled the trigger. They just..."
  • Respect: +3470
    • Bumblefoot fans Poland - mój fanowski profil Rona
« Odpowiedź #56 dnia: Marca 03, 2009, 09:08:57 am »
0
Co było potem wiemy,fochy pana w cylindrze,głośne odejście i rozpowszechnianie własnej historii.

Jedno pytanie,byłeś tam,widziałeś,wiesz jak było?
Slash ma swój wkład w muzykę Gn'R i wszelkie próby zignorowania tego są żenujące.
Tak samo,jak żenujące jest przychylanie się do jednej,albo drugiej strony konfliktu - ot tak.
Jeden i drugi ma swoje za uszami. Z tym,że jeden milczał kilkanaście lat - na własne życzenie zresztą,bo przecież nikt mu nie
bronił się odzywać.
Zachowanie Axla w tym momencie przypomina mi zachowanie ludzi,którzy byli parą,ale rozstali się w niezgodzie. Długo nie potrafią
się z tym pogodzić,obrzucają się błotem.Ale chwila,minęło już 15 lat,może warto to skończyć?
Padły ostre słowa,które na Interii zabrzmiały jeszcze ostrzej;cóż ktoś widocznie zna angielski lepiej od Axla;),słowa,których
nie musiało być. Ale może i dobrze,że padły o tyle,że kończą jednoznacznie temat reunionu. Co nie znaczy,że popieram Axla,bo naprawdę wolałbym,żeby po tych wszystkich latach Axl miał więcej do powiedzenia na temat płyty,a nie ex kolegów. Może mówi o ex kolegach,bo uznał,że o płycie nie warto? Zauważcie - minęły zaledwie 3 miesiące z hakiem,a my już nie gadamy o CHD...

Prawdy o tym,co stało się w Gunsach nie poznamy nigdy - polecam "Who's to blame" Duffa.
Czego by się nie powiedziało o Slashu,czy Axlu - obaj tworzyli magię Gn'R. I zabieranie komukolwiek zasług z tego tytułu jest bez sensu.
Można różnie oceniać to,co muzycznie wydarzyło się potem - mając po jednej stronie: Snakepity,Blues Ball,Velvet Revolver i wiele występów gościnnych: Rod Stewart,Ronnie Wood,Eric Clapton,Ray Charles,Alice Cooper i inni,a  z drugiej Chinese Democracy i kilka piosenek z Bachem. Na pewno są ludzie,którzy lubią i jedno i drugie,są też tacy,którzy twierdzą,że jeden z tych muzyków,bądź obaj nie nagrali nic wartościowego od czasów Gunsów. Ale niech to nie przesłoni faktów,tego,co zrobili razem w Gunsach. Nie byli sami,wspomagali ich koledzy,tak samo,jak w dużej mierze nie byli sami również później,ale skoro skupiamy się na nich zróbmy to uczciwie.

Nie pamiętam dokładnie,jak wyglądały wypowiedzi Slasha pod adresem Axla,czy na temat Axla,pamiętam za to wypowiedzi Axla na temat Slasha: Teraz o tym,że jest rakiem,wcześniej "He's in my ass,that's where Slash is". Czy zdeklarowani fani Axla mogą znaleźć podobne słowa ze strony Slasha? Szczerze wątpię. Ale Slashowi i tak się oberwie,bo to forum Gn'R,a w Gn'R nie ma już tego gitarzysty. Tyle,że "mili państwo" - być może gdyby nie solówki Slasha,to nikt nie zwróciłby uwagi na Gn'R - popatrzcie na Hollywood Rose.
O tym warto pamiętać.
Gunsi to nigdy nie był i nigdy nie będzie tylko Axl.

Przeciez 3/4 wywiadów Axl'a tyczy sie ChD i teraźniejszości a nie przeszłości i życiem starym Gn'R. W przeciwieństwie do wywiadów ze Slash'em.

Chyba rzeczywiście jestem kiepski z matmy,bo jakoś tego nie widzę.
« Ostatnia zmiana: Marca 03, 2009, 09:12:54 am wysłana przez Zqyx »
Podaruj mi 1,5% podatku :) Dziękuję!
KRS: 0000186434
Cel szczegółowy: 569/W

"Hey, you caught me in a coma and I don't think I wanna
Ever come back to this world again"

SSolid

• Gość
« Odpowiedź #57 dnia: Marca 03, 2009, 09:28:11 am »
0
Na pewno są ludzie,którzy lubią i jedno i drugie,są też tacy,którzy twierdzą,że jeden z tych muzyków,bądź obaj nie nagrali nic wartościowego od czasów WSPÓLLNYCH Gunsów.

no nie?

Offline DrDrei

• Scraped
  • one more step to go
  • Respect: +8
« Odpowiedź #58 dnia: Marca 03, 2009, 09:44:36 am »
0
Nie pamiętam dokładnie,jak wyglądały wypowiedzi Slasha pod adresem Axla,czy na temat Axla,pamiętam za to wypowiedzi Axla na temat Slasha: .

a to glownie z tego powodu ze Axl przez ostatnie 15 lat udzielil 20 wywiadow, a Slash 20 wywiadow to udziela w miesiac... i wez szukaj igly w stogu siana...
[size=3.75pt]GUNS AND ROSES[/size]

[size=3.75pt]la banda mas peligrosa del planeta[/size]

www.czlowiekorkiestra.blog.onet.pl

Offline Artur78

• Atittude
« Odpowiedź #59 dnia: Marca 03, 2009, 09:45:11 am »
0
Drogi Zqyxie szanuję Twoje zdanie i uważam, że jesteś jedną z najmądrzejszych i obiektywnie nastawionych osób na tym Forum.Mi tego dystansu najzwyczajniej brakuje,piszę poprostu to co mi serce i intuicja podpowiada wiem, że mogę się mylić w stosunku do Slasha ,ale rozpad starego składu podzielił także fanów czy chcemy tego lub nie  na dwa obozy,ja jestem po stronie Axla.

Slash – wywiad dla magazynu The Thrasher [slash]

Zaczęty przez naileajordan

Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 1679
Ostatnia wiadomość Grudnia 18, 2019, 06:15:17 pm
wysłana przez Zqyx