Autor Wątek: Trasa europejska we wrześniu i październiku  (Przeczytany 36357 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Jourgen

• Knockin On Heavens Door
  • Respect: +55
Odp: Trasa europejska we wrześniu i październiku?
« Odpowiedź #135 dnia: Lipca 08, 2010, 01:39:42 pm »
0
Nie widzę w tym nic bez sensu. Skoro tak często wyjeżdżasz z firmami, które obsługują wyjazdy na imprezy, to powinieneś chyba dobrze wiedzieć, że bilety autokarowe pojawiają się grubo przed czasem: Metallica, Guns, Ac/Dc, Festiwale za granicą  itp. I nie widze niczego bez sensu w tym, że jak mi powiedziały te wszystkie firmy, będzie zainteresowanie, będą autokary, a  puki co, tego zainteresowania nie ma. Jeśli nadal uważasz, ze jest to bez sensu komentarz, to raczej nie do mnie,, a do właścicieli firm. Sam bym osobiście chciał, żeby przejazdy były, ale sam tego nie załatwie, więc pytajcie się, to wystawią autobusy, a nie czekajcie, bo nic z tego nie wyjdzie. Opcja Pompona jest słuszna, gdyby tak forum pojechało to byłby autokar a nie bus.
Born to rock, drink and fuck!

Offline gitarzysta

• Patience
  • Respect: +2
« Odpowiedź #136 dnia: Lipca 08, 2010, 01:57:38 pm »
0
I nie jestem młodzieżą - przekrój fanów jest duży - ja sam 30 lat skończyłem dawno.. a mój 14 letni syn też jest fanem ( ach , ta szkoła)....
i właśnie się nie zgodzę - bilety na pzrejazd do warszawy zostały wystawione na Allegro ( i kupione przeze mnie ) 10 dni przed koncertem - ten właściciel po prostu zaglada na fora i też się na nich ogłasza.... Właśnie z forum Metallici miłlem link do strony Allegro .

I w ogóle taka dyskusja jest bez sensu - ja po prostu podałem ludziom jak mozna dojechac na koncert tanio...

A propo - do Stuttgartu jechałem na BJ z Sindbada ( 4 lata temu) , prawie 13 godzin ale 220 zł  za autokar to i tak lepiej niż 2000 km jechać samochodem ...
no i pod sceną piwo się lało....

Zresztą - jak kto jedzie to jego wybór , jak nie będzie autokaru na Allegro - wsiadam w pociag - jak wyjdzie drogo - samochodem - a spanie u koleżanki w Pradze jest wiec i pozwiedzać można...
A poza tym -na GNR nie będzie chętnych . ?

Widzę na Ripfest  oferty na Allegro do Czech to na GNR na pewno będą...
2006 Warszawa
2010 Praga
2012 Mönchengladbach
2017 Nijmengen
2018 Gelsenkirchen

Offline Jourgen

« Odpowiedź #137 dnia: Lipca 08, 2010, 02:00:26 pm »
0
Strasznie nerwowy jesteś Panie Gitarzysta. Przecież wcale nie powiedziałem, że Pan jesteś młodzież. I wcale nie atakuje, tylko dyskutuje, a dyskusja w tym temacie jest jak najbardziej wskazana. Czasem jest tak, że bilety mają od dawna w repertuarze na swoich stronach www takie firmy. W momencie jak jest mało czasu być moze wystawiają na allegro, żeby dopełnic założmy trzeci autokar ludźmi. Tak mi się wydaje i mogę się mylić oczywiście, bo rzeczą ludzką jest tzw. mistake.

Gitarzysta: jechałeś na jakikolwiek koncert z firmy TopBilety? Wiesz może dlaczego już nie istnieją? Byli dobrze zorganizowani w przeciwieństwie do innych firm.

Pompon ma zdolności organizacyjne. Zróbmy na forum pospolite ruszenie, jeden czy dwa autokary z jednego miejsca w Polsce, i będzie to mega wypad z mega zlotem. Fajnie by było poznać tego czy tamtą przy okazji koncertu. Pompon, czy to by się mogło udać?

Offline molinari

• Welcome to the jungle
  • *
  • Respect: 0
« Odpowiedź #138 dnia: Lipca 08, 2010, 02:57:09 pm »
0
dla rozluznienia atmosfery jak ktos ma juz bilet to niech zrobi foto i wklei  :D Wynajecie autokaru dla calego forum pewnie sie nie uda, koszt przejazdu do powiedzmy poznania + autokar + powrot z poznania moze byc z niektorych(wiekszosci?) miejsc wiekszy niz do Pragi i spowrotem. Jednak byloby to duzo wygodniejsze i duzo mniej kombinowania przy tym.

Offline olszyn

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #139 dnia: Lipca 08, 2010, 06:53:51 pm »
0
Mnie dzisiaj bilecik przyszedł pocztą. A kupowałem w poniedziałek na allegro. Też nie u czarnulki, ponieważ  nie była ona pewna co do dostępności biletów. A nie byłem na tyle cierpliwy by czekać do środy ;)
Ja będę jechał z Wawy, ale jeszcze jest trochę czasu by się zastanowić jak dotrzeć do Pragi. Bardziej byłbym skłonny na jakiegoś busa/autokar, niż pociąg, ale to się jeszcze zobaczy.

Offline Śpiochu

• Global Moderator
  • One In A Million
  • Hail to the chief!
  • Respect: +1713
« Odpowiedź #140 dnia: Lipca 09, 2010, 08:05:47 am »
0
Ja też z Wrocka się wybieram. Może piwo kilka dni przed koncertem ? 8)
...jeśli powyższy komentarz wydaje Ci się zbyt poważny, to zmień zdanie.
GNR
Warszawa 15.07.06, Praga 27.09.10, Rybnik 11.07.12, Gdańsk 20.06.17
Slash
13.02.13, 12.02.19, 16.04.24

Offline petanorech

• Welcome to the jungle
  • *
« Odpowiedź #141 dnia: Lipca 09, 2010, 08:32:28 am »
0
Malvado odpowiedział Ci ktoś ze SKAW-TOUR?
Ja dostałem odpowiedź taką:
"decyzje co do tego czy bedziemy organizować ten wyjazd  [na gunsów] podejmiemy na początku sierpnia - jeżeli dojdzie do skutku to bedzie z Krakowa przez Katowice - koszt początkowy to około 125 zł/os"
There is no knowledge, that is not a power

Offline Jourgen

« Odpowiedź #142 dnia: Lipca 09, 2010, 09:18:29 am »
0
Z Krakowa, przez Katowice, ale nie wiadomo którędy jeszcze? Bo z Katowic do Czech na Ostrave mogą walić. Mam wątpliwości co do tego, że przez Dolny przejechali.

Offline JackW

• Atittude
  • Respect: +52
    • Poznaj Republikę Czeską
« Odpowiedź #143 dnia: Lipca 09, 2010, 10:00:19 am »
0
Teoretycznie mogliby pojechać krótszą drogą czyli Gliwice-Kłodzko i potem na Nachod, o Wrocław raczej nie zawiną, za dużo by nadkładali, no i Ostrava tak jak mówisz też  możliwa, potem na Ołomuniec i w stronę Pragi
2006, 2010, 2012, 2016, 2017, 2018

Offline Garfield

• Right Next Door To Hell
  • Respect: +12
    • http://
« Odpowiedź #144 dnia: Lipca 09, 2010, 10:02:03 am »
0
Byłoby super, gdyby był jakiś zorganizowany przejazd na koncert z Krakowa. Być może skusiłbym się, w zależności czy nie zafunduje sobie dłuższego weekendu w Pradze z okazji koncertu ;)

Offline Jourgen

« Odpowiedź #145 dnia: Lipca 09, 2010, 10:14:19 am »
0
JackW a ty jak? Z tego co pamiętam to z Wrocka jesteś. Masz jakiś plan podróży?

Uwaga! Uwaga! Uwaga!

W poniedziałek będę miał kompletną informacje, ale już mogę Wam zdradzić, ze będzie tani przejazd z Poznania i z Wro.

Bądźcie cierpliwi!

Pompon, damy radę?
« Ostatnia zmiana: Lipca 09, 2010, 11:13:21 am wysłana przez Jourgen »

Offline JackW

• Atittude
  • Respect: +52
    • Poznaj Republikę Czeską
« Odpowiedź #146 dnia: Lipca 10, 2010, 05:00:08 am »
0
Dla mnie pociąg odpada bo będzie mi po koncercie prawdopodobnie bardzo zależało na czasie, więc pewnie forumowy busik bo autem nie chce mi się jechać :)
2006, 2010, 2012, 2016, 2017, 2018

Offline gitarzysta

• Patience
  • Respect: +2
« Odpowiedź #147 dnia: Lipca 10, 2010, 01:23:32 pm »
0
Napisałem do firmy z którą jechałem do Warszawy - no i oczywiście ze będzie autobus z Wrocławia i chyba Poznania , pewnie cena jak zawsze - 80 zł w obie strony.
Nie chcę być posądzany o reklamę wiec linku nie podam - chyba że administrator zezwoli - firma ma stronę www a także srzrdaje na allegro przejazd.
tak jak pisałem - nie wystawiali bo było za wczesnie - jeszcze ponad 2 miesiące .

Ale na moje pytanie - podałem im link do tego etmatu - wstawią .

Pozdarwiam wszystkich rockowc-ów.

2006 Warszawa
2010 Praga
2012 Mönchengladbach
2017 Nijmengen
2018 Gelsenkirchen

Offline pompon

• Zasłużeni
  • Atittude
  • Respect: +313
« Odpowiedź #148 dnia: Lipca 10, 2010, 03:02:08 pm »
0
Nie chcę być posądzany o reklamę wiec linku nie podam??? podaj przeceiż nikt tutaj o takie rzeczy nie posądza..

Za 80zł z Poznania? ... Powodzenia!
Zapomniałeś też o możliwości rezygnacji z przejazdu przy niepełnych autobusach
 z możliwością poinformowania tydzień przed koncertem.
Ja niestety już nie wybiorę tej firmy, o której pisał Jourgen, bo spóźnili się na AC/DC i na Metallicę
Gunsów bym nie wybaczył! Mam zamiar być w okolicach południa na miejscu  :rolleyes:

Jeżeli znajdą się chętni z południa (Wrocław...) będę starał się też o większy transport.
W tygodniu podam orientacyjne ceny. Jeżeli nie będzie chętnych...cóż komplet do busa i tak już jest!

Offline walec72

• Patience
« Odpowiedź #149 dnia: Lipca 10, 2010, 03:57:43 pm »
0
witajcie
organizujemy autokar na GUNS N ROSES (Czechy) / 27.09 20:00 Praga / O2 ARENA

WYJAZD Z WROCŁAWIA w dniu 27 września 2010. Podstawiamy autokary z klimą, w trakcje jazdy projekcja koncertów Guns N Roses. Wyjazd o 11.00 z Parkingu na ul. Wesołej, na przeciwko Basenu (Wrocławski Park Wodny, ul. Borowska 99). Koszt przejazdu w obie strony to 80 pln. Powrót od razu po koncercie.

CAŁY SYSTEM POBIEBIERANIA OPŁAT ZA PRZJAZDY AUTOKAROWE ODBYWA SIĘ ZA POŚREDNICTWEM PORTALU BILETY24.PL   DZIĘKI TEMU WSZYSCY WPŁACAJĄCY OTRZYMUJĄ VOUCHER NA PRZEJAZD.
KOSZT OPŁATY SERWISOWEJ POBIERANEJ PRZEZ PORTAL TO 5 PLN.  

TUTAJ ZNAJDUJE SIĘ LINK DO NASZEJ STRONY Z PŁATNOSCIAMI ZA WSZYSTKIE PRZEJAZDY
http://www.bilety24.pl/miejsce.php?i=143,pw_events_.htm

więcej info: tel. kom. 691 861 402 lub rafal@pwevents.pl
www.pwevents.pl
« Ostatnia zmiana: Lipca 12, 2010, 01:44:27 pm wysłana przez walec72 »

(Prima Aprilis) Guns N' Roses-Trasa koncertowa 2012 odwołana?!ChDII nadchodzi!

Zaczęty przez krelke

Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 4372
Ostatnia wiadomość Kwietnia 01, 2012, 03:42:23 pm
wysłana przez PaulinaLG