Autor Wątek: Tracii Guns: Występ z GNR mógłby być krępujący  (Przeczytany 162 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline naileajordan

• Garden Of Eden
  • "So never mind the darkness"
  • Respect: +3688
Tracii Guns: Występ z GNR mógłby być krępujący
« dnia: Marca 28, 2025, 05:12:25 pm »
+1

Tracii Guns w wywiadzie dla Dr. Music zdradził, czy byłby na „tak”, gdyby Guns N’ Roses, którzy niebawem rozpoczynają trasę koncertową, zaproponowali mu wspólny występ.

„Myślę, że byłbym”, powiedział. „Choć sądzę, że z muzycznego punktu widzenia to mogłoby być nieco krępujące. Ja i Slash moglibyśmy poczuć się jak w czasach szkoły, prowadząc taki na przykład dialog: «Zagram tę solówkę»; «Nic z tego, to ją napisałem»; «Dobra, ale przecież nie jestem tutaj jako gitarzysta rytmiczny»…”.

„Sam nie wiem”, ciągnął Tracii. „Nie mam pojęcia, czemu miałoby to służyć. Chyba wolałbym otworzyć koncert Gunsów z LA Guns, a potem ewentualnie wrócić na scenę i zagrać z nimi piosenkę czy dwie…”. 

„Nie jestem kojarzony z Guns N’ Roses. Jasne, w nazwie zespołu jest moje nazwisko, ale nikt, kto przyszedł na trasę promującą «Appetite For Destruction», nie zobaczył mnie na scenie. Ludzie nie kojarzą mnie z GNR w ten sposób. To powiedziawszy, dodam, że niewiele jest wielkich kapel rockowych, którym bym odmówił”, podsumował Guns. 

Źródło
"Robiłem to w najlepszej wierze, jak mówił jeden gentleman, który uśmiercił swą żonę, gdyż była z nim nieszczęśliwa."

Offline sunsetstrip

• Scraped
  • 17000 postów
  • Respect: +4467
Odp: Tracii Guns: Występ z GNR mógłby być krępujący
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 31, 2025, 06:40:14 am »
0
Typowe podejście w stylu: chciałbym a boję się
NAJBARDZIEJ KONTROWERSYJNY

"I once bought a homeless woman a slice of pizza who yelled at me she wanted soup."
Axl Rose

Frank Ferrer:"Mam ogromny szacunek dla poprzednich perkusistów Guns N Roses."

Zaczęty przez Zqyx

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 7821
Ostatnia wiadomość Czerwca 22, 2016, 08:25:57 pm
wysłana przez 4077th