Musical oparty na kultowym klasycznym filmie z 1987 roku ma trafić na Broadway w marcu 2026 r. Piosenka „Have to Have You” ukazała się 14 października 2025. Utwór w wykonaniu Ali Louisa Bourzgui, Marii Wirries, Briana Floresa, Seana Grandillo, Deana Maupina i The Rescues, z instrumentalami Floresa, Grandillo, Maupina i wielkiego gitarzysty rockowego Slasha.
„Producenci skontaktowali się kilka miesięcy temu i mieli świetny pomysł wydania EP-ki, ponieważ w naszej wersji Lost Boys nadal są zespołem motocyklowym, ale także zespołem, największym zespołem Santa Clara, The Lost Boys” – powiedział 26-letni Bourzgui dla Billboard
„Slash siedzi, więc wyluzuj się na swoim krześle, a on wyciąga gitarę i gra tę absolutnie szaloną solówkę, jak to robi, w jednym lub dwóch ujęciach i jest jak: „czy to jest dobre?” Ta niesamowita, matematyczna, szalona solówka” – mówi Bourzgui.
Aby pomóc fanom przygotować się do programu na Broadwayu, trzyutworowa EP-ka, The Lost Boys - The Santa Carla Sessions - będzie w streamingu od października.
ŹródłoŹródłoŹródło