Ja bym raczej spojrzał na to wydawnictwo pod kątem uzupełnienia autobiografii Stevena. Jak to wyglądało oczami osoby nie będącej w zespole itd. Myślę, że Zqyx lepiej będzie wstanie się w tej kwestii wypowiedzieć bo autobiografię niedawno przeczytał
Ja kupię i przeczytam jako uzupełnienie. Nikt piszący biografię nie jest bezstronny,każdy się wybieli,pominie to,co stawia go w kiepskim świetle,ale im więcej części układanki się zna, tym łatwiej wyrobić sobie własną opinię na temat tego,co zaszło..Teraz może relacje Stevena z matką są poprawne;choć nie do końca,bo mieli pisać jedną książkę razem;ale w przeszłości bywało zupełnie inaczej. Dlatego przeczytam książkę z dużym zainteresowaniem. Podobnie jak przeczytałbym np. książkę matki Axla.
Wszyscy wiemy przecież,że Adler to ten niedobry,którego wyrzucono z zespołu owieczek,które nigdy nie brały narkotyków
Książkę poczytam,bo chcę się dowiedzieć,jak wyglądało dzieciństwo Stevena,co jego mama myślała o Slashu,tego typu sprawy. Przecież "Popcorn" nie stał się człowiekiem uzależnionym ot tak,z dnia na dzień. Przeglądając inne tytuły pomyślałem sobie,że np. mama Stevena jest bardziej uprawniona do napisania książki o synu,niż Mick Wall do biografii Axla.A jednak w tamtym przypadku nie było tyle protestów,mimo,że książka wyszła bodajże 2 lata temu, Mick Wall ostatnio widział Axla w 1991...
Obowiązku kupowania nie ma. Ale jakby ktoś jednak chciał zamówić razem ze mną,to proszę o info na pm,podobnie jak w przypadku biografii Duffa. Będę zamawiał tak szybko,jak się da.