... -no coz to jest przecietna plyta - jakich wiele ....
tak z czystej ciekawości możesz wskazać jakieś lepsze albumy wydane ostatnim czasem? chętnie poszerzę horyzonty;p
to ze moim zdaniem ta plyta jest przecietna ma zaraz oznaczac ze wyrazam swoja opinie w porownaniu z innymi albumami ktore wyszly w tym roku
czy zeszlym? nie slucham "najnowszej" muzyki rockowej, nie kupuje plyt, ale mimo wszystko uwazam ze mam prawo ocenic ze dzielo Loaded jest po prostu przecietne. czy dlatego ze ogolnie wydaje sie i promuje gowniane plyty na swiatowych rynkach muzycznych -to mam uwazac plyte Loaded
za dobry album bo jest lepszy od tamtych? litosci... po prostu jakos nie jestem fanem takiego "surowego" rocka, a dodatkowo ta plyta moim zdaniem
przynudza...
To ze takie granie nie ma zbyt wielu entuzjastow swiadczy raczej o ogolnym skundleniu gustow muzycznych, niz o tym, ze projekt Duffa to porazka.
rozumiem ze aluzja do mnie - ale nie uwazam ze projekt Duffa to porazka, poza tym za "skundlonego" muzycznie tez sie jednak nie uwazam
prosilbym troche uwazac na slowa...
Poza tym jak widac samo nazwisko nie wystarczy, aby cos zdzialac w muzyce...Axl np. bardzo dobrze o tym wie, dlatego tez promuje swoja muzyke pod takim a nei innnym szyldem
kazda okazja zeby dowalic Axlowi jest dobra. ale zapewniam Cie ze nawet gdyby Axl wydal ChD jako Axl Rose i tak sprzedalaby sie lepiej niz
solowa plyta Duffa, nie wspomne juz o samej muzyce ktora sie broni doskonale - bez promocji. Bo Axl jej nie promuje. Jak wiemy nawet nie ma
klipu do tej pory...